105

По брат ски

преди 2 години

Няма лошо да си разменим малко история. Ние им даваме на Самуил шурея, те ни дават Александър Македонски.ама и с доплащане . За тях Кирил за нас Методий . И готово, няма да се караме.

104

Чоко

преди 2 години

Само си представете, че не се беше състояло Съединението през 1885 г. Сега щеше да има ТРИ БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВИ.

103

Анонимен

преди 2 години

Не шлиман е открил Троя. А ББ и то в София под ларгото. По древна северномакедонска карта предоставена лично от Заев от времето на Нерон докато още е бил, като е бил малък.

102

Калигула

преди 2 години

Половин Европа се населява от сродни народи говорещи на сродни езици . Никога великите сили няма да допуснат обединение на тези народи.

101

Анонимен

преди 2 години

Самуил е македонцки цар . Пряк наследник на ал. Македонски Поробил е бългрите ослепил половината и основал македонската нация писменост и християнство.

100

Василев

преди 2 години

От Белград помпат македонците постоянно, само и само да не се подписва договор, че се отказват от етнически претенции към българското население!За това става въпрос и това не е никак случайно, защото се преследват дългосрочни цели които са в ущърб на българската държава и народ!Бати Бойко е велик!Агент Алисън Брачели!ЦРУ!!!

99

емиграция

преди 2 години

Някой спомена С. Корея. Не. Приличат на каталунците. Слушай им глупостите за историята на Испания.... и ще се хванеш за главата. Слушай им езика и ...ще се смееш. Някакъв смесен испански с ,, нещо...."Още нямат държава, но може и да я получат...Нищо не се знае...

98

Гошо...Тъпото

преди 2 години

До бугарин од Струмица: Ето,това е реалното положение и за това ВЕТО,докато управляващите в РСМ променят курса към България.На народа е...ясно всичко,хората се ориентират правилно и ги подкрепям.

97

Кой гущериш

преди 2 години

Когато е имало държава и цивилизация Македония ,българите са рисували още в пещерите под формата на нендрталци и са ядяли сурово месо. Бъхъхъъ

96

Анонимен

преди 2 години

И какво са вашите жалки 70 години пред 1300 годишна България? -----/////------ Ами такова, че са последни и струват повече от предишните 1230.

95

Чоко

преди 2 години

Ние претенции към чужди в момента територии нямаме. Ето защо сме в ЕС. Ето защо ако искам мога да отида в Гърция и да си купя земя и къща. Мога да си купя и в Германия ако имам пари. Но не желая някой да ми краде историята и на тази основа да си създава идентичност. Вашата идентичност идва от 1945 г. Преди това сте били БЪЛГАРИ.

94

до 125

преди 2 години

Несъмнено - това е така, в този смисъл бяха и предупрежденията на проф. Н.Овчаров, както и проф. Илчев скоро се оплака, че са имали предложения за конференции и масирано представяни на нашата позиция на много места и на много нива в Европа веднага след подписването на Договора 2017 г. Нищо не е направено от страна на нашата държава и ето ти - Европа не ни разбира! Сега ни остава само - твърдо отстояване на позицията. Иначе - ще се питаме има ли я България изобщо!

93

до 123

преди 2 години

Диалогът в чистия му смисъл е невъзможен - прав си! Мисля си обаче, че те се бранят не толкова от заблуда, а по рефлекс, както и поради комплексираност и тежка национална травма.Ние, естествено, не сме им терапевти и бавачки, това време отмина! Пред нас се дуят и лаят, но насаме сигурно са поразровили семейни документи, разпитали са /тайно/ из родата, прочели са и независими източници и са се смръзнали от ужас, че сме прави. Но е опасно да го признаят на глас да не осъмнат в полицейското...

92

Анонимен

преди 2 години

Безсмислено е да се води диалог с невежи, нелепи, заблудени и нетипични мозъци. Проблясъка при такива индивиди идва внезапно.

91

До Маке

преди 2 години

Цитирам твоя премиер З. Заев - ние сме приятелски, БРАТСКИ народи. Заев отлетял във Виена, на конференция за Западните Балкани да проси милост и да ни натискат. Ето, казвам ти къде е - *** го питай лично какво има предвид под БРАТСКИ? И Заев се съгласи на промяна в конституцията и за език е дал някакво съгласие - *** го питай и затова. Целта на Заев ми е ясна - еврофондовете, разбира се! Твоят случай обаче е особен - защитаваш провалена кауза!

90

Оооо, Маке

преди 2 години

О, Маке, ти се появи. И така, исторически погледнато, какво ли не бяхте - българи, сърби, пакистанци /доведохте един от Пакистан, нали помниш, горкият човек избяга през глава/, после станахте антични, накрая Гърция ви направи северномакедонци, та така до днес. Айде, определете се кои сте и какви сте, че и ние да разберем! Да, ама не можете, такава мешавица ви е в главите, че си представям как се събуждаш сутрин и се опитваш да се сетиш днес какъв си точно от гореизброените! Голям смях сте Маке!

89

er

преди 2 години

В една демократична държава "готова да бъде член на ЕС" е недопустимо да се пропагандира фашизъм и расизъм, но точно това се случва умишлено вече 30 години - все в ущърб на България. България се държи достойно, а РСМ се държи като нацистка държава. При това без каквито и да е исторически аргументи! Нямат коментари в сайтовете им, защото все някой ще попита защо Самуил, Гоце, Бр. Миладинови, Талев, даже Хитър Петър в тяхната уикипедия са македонци, а във всички други са българи. Кой лъже тогава?

88

Българин

преди 2 години

Македонците са като пооомаците- нито са българи, нито турци, нито гърци и никой ги не ще. Злобни, комплексирани и цял живот ***. Никакъв ЕС за тези предатели жалки! Новото правителство след 11 да скъса всякакви отношения и санкции за тия селяндуури! МУТРИТЕ управлявали последните 10 години България в затвора! ПРЕДАТЕЛИ!

87

Анонимен

преди 2 години

Защо в една толкова векика и древна държава, цивилизация, народ НЯМАТ САЙТОВЕ С КОМЕНТАРИ? Та идват тук да ни тровят нервите и да провокират с комплексирано безсилие? РСМ се държи като тоталитарна държава с промито население. Точно като Северна Корея са! Ония поне си признават произхода и езика! И защо толкова древна писменост като тяхната не съдържа НАЙ-ОТЛИЧИТЕЛНАТА ЗА КИРИЛИЦАТА БУКВА "Ъ"? Или поне старобългарския вариант отпреди 1944? То без тези символи какви претенции за кирилицата имаш?

86

До Маке 104

преди 2 години

Оле, ама аз чак сега видях, че и за трупове си писал ! Ейййй.., много внимавай в картинката, щото кой каквото си търси, това си намира !!!