63

инж Цветанка Владова

преди 2 години

НИКОГА БСП НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ ТРЯБВА ДА СЕ ОСНОВЕ НАНОВО, КАТО ЕВРОПЕЙСКА СОЦИАЛНА ПАРТИЯ

62

Анонимен

преди 2 години

Много точно ....има такъв лъжец е славун

61

аа1830

преди 2 години

Божанков, да ти имам и мисленето и манталитета. Голвм мозък трябва да си за да измислиш сравнението със Секвоята. Точно това не е проблема нито на Слави, нито на Бойко. Обаче насъсква избиратели по-елементарни. На кво да се качи Слави - на Смарт ли? И Борисов с неговото шкембе. Други са им техните проблеми. И вие ако искате да сте алтернатива, трябва друг вид мислене и аргументи, а не махленски заяждания.

60

Анонимен

преди 2 години

От кастинга за депутати имаше хора с работещи решения и впечатляващи биографии, но Слави не взе нито един от тях в листите, защо мислите е така, за да се запази статуквото.

59

Анонимен

преди 2 години

Погледнете му физиономията,тя много говори! Това е зъл човек според жените!

58

До Слави Номер 1

преди 2 години

Заради такива като тебе, България още дълго ще страда.

57

Анонимен

преди 2 години

Самата истина, новия Бойко, ама за *** народ и сто тояги са малко.

56

Парадокс

преди 2 години

Чакракчия е лекувал е с праз.

55

Анонимен

преди 2 години

Алооо протестърите на Чалгаджията ли заложихте да оправи държавата?!

54

Слави Номер 1

преди 2 години

Колкото и да се опитвате да го очерните, само себе си излагате. Слави е най - истинският и най - големият човек в България. За пореден път доказа честност, достойнство и естественост. Съчетание от качества, които малко хора притежават. Жалко за онези, които не го осъзнават и виждат. Слави е богатство, феномен за нацията. Заради хора като него аз съм горда, че съм българка. Завинаги ИТН!

53

Стоф

преди 2 години

Божанков прекрасно знае - бкп бсп олигархията е сценариста.

52

Анонимен

преди 2 години

Слави е отровен за Бг и не е никакъв спасител. Човек без деца , болен и злобен не е решение на нищо , на нищо. Нека си се плези колкото си иска, а истината е че след него идва Ада. А пътят към Ада е постлан с добри намерения.

51

моч

преди 2 години

"Уважаеми" другарю Божанков , критиката Ви очевидно е основателна но , въпросът ,с който завършвате си има много простичък отговор , при това даден няколкократно през последните десетилетия и той е : И НАЙ-ТЪ_ПИЯ ФИЛМ С НАЙ-ОТЕГЧИТЕЛНИЯ СЦЕНАРИЙ Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ ПРЕД УЖАСЯВАЩО УБИЙСТВЕНИЯ *** ТАКЪВ , КОЙТО СЕ ПРОЖЕКТИРА В НАЙ-ДОЛНИТЕ 4-5 ДЪРЖАВИ В СВЕТА , А ВИЕ БКП НАСТОЯВАТЕ ДА НИ ГО ПРОБУТАТЕ ОТНОВО И ОТНОВО!!!!

50

Анонимен

преди 2 години

БСП-арите не успяха да подмамят ИТН в капана на Жипкаря. в видеото: Борисов пред L'Europeo: "Държавата не е играчка за политици" от 8 до 10 мин Жипката обяснява селския капан дето бе замислил

49

Хахахха

преди 2 години

Тоя напълно ме разсмя , но е много много прав.

48

Анонимен

преди 2 години

На Чалгаря вече изобщо не му е до политиката, но се е хванал на хорото и ще имитира активност, заради Тошко и останалите чалгопитеци, които искат да се намърдат в парламента за 10 бона заплата...

47

Анонимен

преди 2 години

До ПОСОЧЕТЕ МИ : - ПОНЕ ЕДИН ПРО СТАК , БЕЗ МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ...!-___________- Да посочим някой без мания за величие, но той няма да бъде ПPOCTAK, а такъв не се харесва на "обществото"! Минава за наивен, глyпaв, скучен, безличен!

46

Ангелов

преди 2 години

Божанков е прав. Чага политика се движи и държи като приятели те му мутрите от 90 те години но тогава за валията нямаше възможностите на шефа и командира но сега вече може макар че сега мутрите да смениха начина на държанието си. Славчо върви 20 години след тях.

45

ЩЕ ГЛАСУВАМ

преди 2 години

ЗА БОЖАНКОВ...

44

Анонимен

преди 2 години

абе младежо Боженков, и ти ли си на севдини опорки? досега показваше някаква визия, май си ходил на обучение при М-ГРЕП