44

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е един като спрат да крадат българската история вече няма да има проблем

43

Анти ОФ

преди 3 години

Античките драпат за ЕС, понеже с тези темпове на придобиване на бг паспорти няма да останат много хора там.

42

Зайо Байо

преди 3 години

Преговорите закиклиха... По тази причина македонскиот народ губи 0:2 на полувремето от Украйна

41

СПОКОЙНО

преди 3 години

Вече имаме Нормален Президент - Борисов и Каракачанов се Изтъпанчиха за Пари и Казаха - Кирил и Методи са наполовина северномакедонци , Гоце Делчев е Северномакедонец , България е съсед със СМР от 1350 години - Откачалки .Добре че беше покойния Професор та ги спря - иначе Каракачанов беше готов да подпише делба с СМР и България за Благоевград и Банско .Мисля че престъпленията с Корупцията и СМР ще си дойдат на място след Изборите .

40

Реалист

преди 3 години

До 44. Големи глу.пости си написал. И стига с тези 12 години, не са толкова, как всеки път много удобно изпускате онази година и половина на Орешарски.

39

Гледна точка

преди 3 години

До мнение. Мнението ти е абсолютно невярно, манипулативно и глуп.аво. Но, вероятно, разбираемо с оглед на неистовата ти завист и злоба към една определена партия.

38

Анонимен

преди 3 години

Зайо да ходи да решава проблемите в зайчарника в Банкя. Там е онзи дено подписа на юнашко доверие договор с макетата, а сега злослови срещу собствената си държава, същата която изцеждаше с милиарди цели 12 години!

37

До коментар 42. Уицл

преди 3 години

Имате известно право - там наблизо до ацтекските земи преди време е създадена държавата Панама - вероятно за да има на какво да бъде наречен Панамския канал...... Защо е създадена Македония ще се разбере след време, предполагам !!?!!

36

МНЕНИЕ

преди 3 години

ГЕРБ и ВМРО направиха много голяма пакост на България - измислиха нова История за България и СМР - ВМРО ги оправдавам - те са на заплата от Сърбия , но на Борисов и Плевнелиев не трябва да се прощава - те продадоха България на Чужди Държави .

35

Тангра

преди 3 години

Какви историци, какви комисии? Ние обща история с РСМакедония нямаме, до 1945 година историята е БЪЛГАРСКА. Това е факт, а фактите няма нужда да бъдат доказвани чрез становища на комисии. На въжето всеки политик, който отстъпи и предаде България. ВЕТО на РСМ, докато не признае фактите.

34

Анонимен

преди 3 години

Никакъв диалог, никакво отстъпване като не им изнася да се махат... стига си продавахте историята на тия психично болни

33

Сърбоман

преди 3 години

Македонците много да внимават защото българите им точaт ножа и в момента в който се обърнат ще последва нож в гърба! За какво ви е ЕС? Нормалните бягат от там. Истината е с Русия, бъдещето е Азия.

32

Анонимен

преди 3 години

Много ми е интересно какво пише на сборника с песни на Миладинови и защото макетата не му му показват корицата. нито защо не обясняват как история славянобълская става македонска история. Или защо цар Йоан Владислав се зове "българин родом и самодържец български". Защо Самуил не се обявява за цар докато умира Роман, а сина му е гръстен на него - Гаврил-Радомир- Роман.И ако българите са "татари", а макетата - славяни, какъв е Кубер?

31

Анонимен

преди 3 години

Бойко, нали каза, че макето няма смисъл да се среща с Янев... Отново се оказа прав...

30

гръцки митничари

преди 3 години

Точно СЕГА е моментът - ако бият Украйна - пускате ги , ако не - остават вън....при равен - да дойде още веднъж Зоран до София!!!!! Честно е така,нали ???

29

Анонимен

преди 3 години

Турция икономически и стратегически е много по-напред от СРМ, а не я приемат вече 30 години...СРМ може да почака. Който е нереформиран - да чака. Не виждам причината за това бързане.

28

Анонимен

преди 3 години

До Лойкокато вкараме още едно прокси на Русия, с какво ще се подобрия положението? те ще бъдат троянския кон на Русия в ЕВропа. Само глупавите либерали си мислят, че една държава трябва първо да влиза в ЕС, а после да решава проблемите си. Е, ние като влязохме в ЕС решихме ли ги? не, нали. Защото ЕС е основнат от РЕФОРМИРАНИ държави, а в момента приема нереформирани и като влезем няма друг инструментариум за натиск.Щели да отидат към Русия. А нима сега не са?

27

Сърбоман

преди 3 години

Нещата могат да се решът само по един начин. България да признае македонския език, история и култура. Нямате друг ход. Господарите ви от ЕС и САЩ са недоволни. Между другото сънсем наскоро Русия ни прати танкове, на вас какво ви прати САЩ?

26

Анонимен

преди 3 години

Янев няма право да изменя политиката най-малко, защото е служебен кабинета.Но дори да не беше имаме договор за добросъседство с ясна визия и 61 подточки, който макетата са подписали и не изпълняват нито една от тях, а се цупят.

25

Лойко

преди 3 години

Дрънкане на общи приказки,както от Президента,така и от Министъра.Как не ни омръзна да повтаряме едни и същи глупости,замъглена позиция и смешни искания/анахронични/.Вкарването на измислената ни история в преговорите е пълна безмислица.Нямаме визия за бъдещето,а само гледаме в съмнителните и спорни исторически истини,които са за вътрешна консумация и с лъжи създаване на патриотично самочувствие.