102

Да хванем Ковид

преди 2 години

Много дървени философи не вярвата, че има такова чудо, като Ковид-19, докато не ги лепне вирусът. Всеки, който не е хванал болестта - не вярва, че я има. Другите, дето я изкараха или умраха, като умрелият по-долу, вече знаят има ли я, няма ли я. Та така. Успех в разболяването и умирането. Заб. Умира се само веднъж. Успех по пътя!

101

Умрял от ВАКСИНА

преди 2 години

До Умрял от Ковид-19 - е, ти си в изключително и невероятно малкия процент умрели от ковид за последната година и половина. Вероятно като повечето от тях си бил на преклонна възраст, с придружаващи хронични заболявания, болно сърце. А виж, при нас - умрелите от ваксина, е тъжна гледка - имаме и студенти, и ученици, вече и бебета пристигат. Доста ембриони също. И на тях няма да им потрябва ни памперс, ни биберон, понеже мама се е вакснала. Тъжно и отвратително

100

Производител

преди 2 години

Яжте череши.

99

Анонимен

преди 2 години

Помните ли думите на един коремен хирург. Да 20 000 починаха заради него и онези двамката които напускаха прокажените и ни заразиха. А коремният хирург се крие на село под печката. Него вирус не го лови щото печката го пази. Къде дреме прокуратурата и не се самосезират за този коремен хирург който нагнетяваше напрежение в и без това стресираното население. Имаме ли изобщо Прокуратура и следствени органи на които плащаме хиляди пачки от данъците ни. Не Няма.

98

Анонимен

преди 2 години

До 102, Ами то всички лъжи от Англия тръгват. Ти не знаеш ли, че там не е виновен,който лъже,а който вярва.

97

Анонимен

преди 2 години

Ако има опит да се натискат децата да се ваксинират с експерименталните препарати, предизвикващи съсиреци, възпаление на сърцето, парализи, ослепяване, гърчове, и прочие прекрасни ДИРЕКТНИ ефекти ( не виждам как може да ги наречем "странични", при положение че са типични за действието на отровите), опасявам се че ще ииграе тоягата. Няма да стане това в никакъв случай. И то за невероятно, абсурдно лекия грип, който назначихме за МЕГАПАНДЕМИЯ...

96

Анонимен

преди 2 години

Браво. А новия пенсионер в здравеопазването се зае да маха маските. Да напомня, че и в Индия е топло в момента, но си пекат кадаврите на чеверме по тротоарите. Явно ув радиацията и лекият полъх не разсейват достатъчно вируса.

95

Стига бе ,хора

преди 2 години

Този вирус го срещнахме всички.Няма начин да не сме.Бог да присти погубените хора.

94

...

преди 2 години

Какво значи вече е у нас? От статията разбирам, че пробата е взета април, значи от 3 месеца тоя щам е в бг. Но дайте да пишем *** заглавия, за да панираме хората, ако все още има такива балъци де...

93

до бау

преди 2 години

Бау, спри да драскаш едни и същи коментари какъв бил "***".

92

До-96

преди 2 години

Индия е третата световна икономика веднага след САЩ, ядрена и космическа държава. А България е просякинята на Европа, страна от третия свят, без икономика, първа по смуртност в света.

91

Анонимен

преди 2 години

Требе и децата да се ваксинират. В Англия откриха, че при почти 80% ваксинирани, случаите растат и значи децата и младите го разпростанвята. Требе спешно да започне ваксиниране на децата.

90

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 99 така нареченият перманентно мутиращ причинител на сезонен грип. Който в никой вариант "ваксините" не ловят. Малко добре платено плацебо за ковипсихо сектата

89

анонимен

преди 2 години

Ваксините го ловят за радост, преди почти два месеца е засечен. Всеки трябва да разбере, че не контролираме всичко. Бяхме убедени, че сме господари на всичко. Един перманентно мутиращ вирус ни показа, че не е така.

88

Анонимен

преди 2 години

Тая пандемия е толкова страшна, че за четвърт ден не могат да спрат да пишат и говорят колко е страшна, иначе ще забравим че я има. И трябва да измислят, съчиняват и изобретяват всякакви несъществуващи "мутации" от далечни страни, че иначе почва да изглежда твърде глупаво на фона на реалността.

87

До 72

преди 2 години

Тихо там имаме удобни хора просто

86

ВИРУСОЛОГ

преди 2 години

В Плевен индийско население ли има ? Плевен в кой индийски щат се намира ?

85

1234

преди 2 години

21.04.2021 бе секвенирана в НЦЗПБ на 5 май. Тя не е показала наличие на индийския вариант.----При повторен анализ след депозирането й в международната генна банка през месец юни е установено наличие на показателите за варианта "Делта".Да не е станал индийски докато стои в епруветката или по пътя до международната генна банка ?

84

Умора нямате!

преди 2 години

Заради една кашлица побърквате света! ***!

83

Анонимен

преди 2 години

Попитали един древен философ със страх ли се управляват най-лесно хората? Той отговорил, не със страдание. Никаква глътка въздух, никакви ваканции, ама ха..