36

Анонимен

преди 2 години

Путин ги размаза! И Байдън и журналистите. Тоя какво е гледал, какво е слушал-не знам. Гледайте интевюто и пресконференцията с Путин. Дори факта че не посмяха да пуснат Байдън заедно с Путин на пресконференцията е показателен. А такава е традицията в такива случаи. Заради такива статии като горната, ставате само за бъзик на кората и развлечение. С Президент като Байдън, за САЩ не са нужни врагове като Путин и ККП за да бъде съсипан. Върнете Тръмп час по-скоро!

35

Един от Юг

преди 2 години

Е хайде стига с тези партенки :"Тръмп бил уклончив ... Байдън бил твърд" стига сте *** *** бе дрОгари! Байдън е точно обратното на твърд - разреши на алкашите северен поток спря производството на петрол в Щатите и сега алкашите печелят повече!Байдън е един стар и болен човек и се излага пред целия свят!

34

Анонимен

преди 2 години

Този е обикновен американски чаламбар!

33

Словянин

преди 2 години

Тенденциозна статия. Още на 15 юни написах, че резултатът от срещата ще е 0:0. Никакво предимство нямаше Байдън, както пише авторът на статията. Очаквам по-обективни публикации от уважаемия от мене и доста читатели е-вестник.

32

Хайде няма нужда

преди 2 години

Абе нали разговорите бяха на 4 очи и псле пак вограничен кръг? Това жълтоклюно пухкавелче да не би да ги е подслушвало? А това което казаха пред камерите Байдън и Путин......,хайде няма нужда тоя пикльо да ми го обяснява.

31

Безсмъртие и Господ!

преди 2 години

Тоя поне да бе попо-огледал какво за срещата днес западните офицьози пишат.Преди срещата всичко е било договорено кой,какво,как,кога,защо и кому ще кажа,погледне,свъси вежди,усмихне.ако са се договорили да заекват-те щяха да заекват.Заплахата обаче за деструктирането наРусия ако Навални умре може да доведе само до едно единственно.Най сетне Руските мозъчни тръстове да публикуват и да започнат продажбите на веществата които човек с определен статус ще постигне вечност в живота.Навални ще бъде Бог

30

Анонимен

преди 2 години

Лелеее преставаете си само - Байдън имал предложения само дето не казват какви.Ставате толкова смешни с тези пропаганди.И аз имах предложение на продавачката да ми даде луканката не за 40лв а за 4лв ама тя каза не.

29

Анонимен

преди 2 години

Кога раздават хонорарите на Козяк?

28

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Тоя на кой свят живее и коя среща е гледал ?

27

Един

преди 2 години

Що за политолог е този?! Струва ми се, че е на ясла в посолството на САЩ.

26

Анонимен

преди 2 години

Този инфантил е висшист?! Срам за професора който го е допуснал и учебното заведение където е учил.

25

Анонимен

преди 2 години

Интересно, ние видяхме Байдън с "пищови", повтаряше известните мантри, не се чуха предложения и от двамата... Ей, дундьо, не ставай за смях!

24

неизвестен

преди 2 години

Излагаш се бе момче , като не можеш да си безпристрастен, поне си мълчи и не се излагай да коментираш.

23

Жоро

преди 2 години

По-подготвен(с пищови) Хахахахахах

22

хаха

преди 2 години

просто се учудих как за толкоз малко време това момче изрече толкова много глупости и лъжи!Искренчо ...в Тексас където са те учили ...... или се учиш ...подобни глупости може да се приемат за нормални....като се вземе в предвид ителектуалното ниво на средностатистическия американец.но в България ...и Европа, изказванията ти биха се приели ... меко казано като неинформираност или....за платена реклама.....до никъде няма да стигнеш така .... предателите и продажниците никой не ги харесва.

21

Анонимен

преди 2 години

Тоя изглежда като главния готвач на ГЕРП.

20

Ми да

преди 2 години

Личи си при кого е на хранилка

19

Ала-бала

преди 2 години

Абе Искрене...Байдън няколко пъти повтори, че разговорите са минали без враждебност, че са били добронамерени, въпреки несъгласията, че очи в очи без посредници разговорите са най-ценни, че се връщат към дипломацията и т.н. Това ващо руфоблюдстване край няма.Байдън спря, вие не спряхте. Гледайте какво казва Началника бе. То аман от русофоби и русофили. Пък първите 10 минути от пресконференцията на Байдън, ако мислиш, че е нещо различно от монолог с клишета значи съвсем не си компетентен.

18

Анонимен

преди 2 години

Предложението: дайте почивка, че напълних памперса.

17

Въй!!!

преди 2 години

Тоз сладък дундьо явно е здраво безпристрастен! Ако не бяхме 2021г. щях да кажа, че от това момче ставан чуден комсомолски секретар - те бяха такива плазмодии!