62

ваучермен

преди 2 години

На ол инклузив съм.Не ми дремеее.......

61

анонимен алкохолик

преди 2 години

А цената на С2Н5ОН накъде върви ?!

60

Анонимен

преди 2 години

хипер инфлация , само за месец правителството на радев и слави трифоноф е на път да срине държавата , кой ги е избирал за това нещо и това ли беше обещанието им да надуят всички цени и да спрат бизнеса в държавата???

59

Анонимен

преди 2 години

Оскотяваща бедност и мизерия, гарантирани от герб

58

europe

преди 2 години

В България храните са ефтини. Като искаш скъпо бегай в Швейцария.

57

Европеец

преди 2 години

До тъй деТова 350 евро бе в Русия едвам 130 изкарват

56

SHEFA

преди 2 години

До ЦРНИЯ ГРЪК И ТИ НЕЗНАЕШ 0Т КАДЕ СИ И К0Й ТЕ Е ПРАВИЛ У НЕК0И РАСКЕ.-ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ-КАДЕ СЕ НАМИРАШ?-Т.АПАНАР.

55

Европеец

преди 2 години

До Анонимен2 Да но БВП се увеличава и задминаваме Русия

54

Анонимен

преди 2 години

"Потребителите смятат, че плащат повече за основните хранителни продукти"Ами да не плащат? Кой ги задължава да плащат? Да се оплачат на невидимата ръка на пазара която най-добре регулира цените при демокрацията която е най-добрата система.

53

Тодор Живков

преди 2 години

Яжте евтини банани и плодове. Полезни са!

52

ЕКСПЕРТ

преди 2 години

До ПрограмистАбсолютно вярно. Българите /80%/ са малък , злобен, завистлив и хитър народ. На такъв народ такова управление.

51

Анонимен

преди 2 години

БСП управлява много добре и всички са доволни. Гласувайте за БСП на предстоящите избори!

50

Роб

преди 2 години

Скоро няма да струва да се работи ако няма корекция на заплатите. Задържат ли основният лихвен процент на нулата още 2 години, то спекулантите ще смачкат бедните и средната класа. В Китай държавата се намеси, но в ЕС и САЩ е пълен хаос.

49

House M.D.

преди 2 години

"...пазара на храните е нискодинамичен..."Вие сериозно ли? ПазарА? Ех, Петя Петя... Език мой, враг мой.

48

НаПлюдател

преди 2 години

Мисирките реват сега, а миналата година като ни заключиха като рипнаха масово цени на хранителни продукти - щурци.Аз понеже усетих на къде духа вятъра още края на януари, почнах да си зареждам дълготрайни храни - за щастие сайта на доставчиците помни цените ПО времето на поръчката - отварям април - около великден 2020 и гледам - лещата която съм купил февруари със 40-50% нагоре, ориза - 35% , боба - 40 и той.Още първите дни на извънредното хляба рипна със 10-15 стотинки - но ЩУРЦИ по медийте .

47

SHEFA

преди 2 години

ЦЕНИТЕ СА СИ Н0РМАЛНИ-АМА ЗАПЛАТИТЕ СА НЕ-Н0РМАЛНИ.

46

Анонимен

преди 2 години

цените на всичко върви нагоре, заплатите - не, пенсиите колкото и да се качват, все не са дори колкото е и инфлацията - за какво говорим.

45

Анонимен

преди 2 години

Не пазарувам от Мутренските магазини. Пазарувам от Македония. На половин час път ми е с кола. Там има всичко евтино и истинско. Но Македония не е в евро.гея. Там не им казват какви бок..буци да внасят а сами си произвеждат. Купувам директно от производителите зеленчуци и плодове. Кравите не са ги унищожили както ги унищожиха бугарете. Млякото кашкавала сиренето и маслото са истински. Ако искате истински хляб там има. Ако искате да хапвате вкусни продукти и чисти там има.

44

Анонимен

преди 2 години

храната е най-базовото неща в нашия живот ,това да се изнудва населението да работи срещу хартия която да разменя срещу храна си е модерно робство. храната трябва да е био и на минимални "цени" ,за да може населението е да здраво и продуктивно и на тази база да се действа за други цели- висши технологии и т.н. . без здрава естествена храна какви други по-възвишени цели бихме могли да имаме като общество. храната не бива да е самоцел,това ни прави по-висш вид от животните.

43

Анонимен

преди 2 години

Нали помните, че благодарение на БЦП 2007г. калиакра се преместиха от Добрич, някъде около Гюрегево... нормално е олиото да е по-евтино там. Говори се че ставката на рушветите им е по-малка, това също влияе на цената