6

Анонимен

преди 2 години

Прав е, тия натресоха на света тая гадост.

5

Анонимен

преди 2 години

Германия плащаше репарации за Втората Световна Война на много държави, като последните репарации към Израел бяха през 1989. Абсолютно логично е ако се докаже, че Китай умишлено е пуснал този вирус да плаща на целия свят репарации десетилетия наред. Китай трябваше да затворят своите граници след като откриха КОВИД-19, а не да пращат туристи в Италия и целия свят. Китай трябва да бъде съден и да плаща.

4

Бай Дончо Луд

преди 2 години

10 трилиона....? Ми.то няма толкова пари в кеш в целия свят бе. От къде да ги вземат? Дори и в злато не могат да платят. Всичкото изкопано злато на света е на стойност около 12 трилиона долара. Китайците не сам оче няма да платят нищо ами още ще продължат да ограбват света. Всички големи производства вече са техни. Сега ще почнат да вдигат цените ида изнудват западните държави.

3

Анонимен

преди 2 години

Защо толкова повърхностно? Звучи все едно, че Тръмп говори наизуст а то не е така. Нещо за последните разкрития от имейлите на Др Фаучи? За призивите на републиканците той да бъде подведен под отговорност? Вече има явни доказателства за твърденията по повод Уханската лаборатория и връзките и с организации-спонсори и Фаучи.

2

Minuva42

преди 2 години

:)

1

Анонимен

преди 2 години

Тоя още се има за президент.