21

Анонимен

преди 3 години

Антоанета Христова втръсна на всички, чудя се мисирките как я изтрайват, но и на тях и на самата "социоложка" явно добре им се плаща

20

Анонимен

преди 3 години

Днеска било Видовден по стар стил!

19

Анонимен

преди 3 години

Спрете да каните тази стара мома христова. Да се погледне в огледалато и ще разбере защо никой мъж не я иска, а тя си го изкарва на нас - обикновенните зрители. Ми ни е какво сме виновни, че тя е хванала паяжина?

18

Анонимен

преди 3 години

последните 10 години ни управляват охранителите на комунистическата власт , с днешна дата смениха областните управители бивши ченгета , с други бивши ченгета , е толкова ли нямаме хора с различно от милиционерското образование , докато ни управляват милиционери и мутри няма да се оправи нищо в българия , само ще се граби

17

Краят на комунизма е

преди 3 години

" КОГАТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ И СОБСТВЕННОСТТА НА ДЪРЖАВАТА И ОБЩИНИТЕ"!!!! ...ДЪРЖАВАТА И ОБЩИНИТЕ ---НЕ МОЖЕ И НЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ-- "ИКОНОМИЧЕСКИ СУБЕКТИ" И "РАБОТОДАТЕЛИ"-----------ТЕ ПОРАЖДАТ САМО КОРУПЦИЯ И ЗАСТОЙ В ОБЩЕСТВОТО!

16

Нов тренд

преди 3 години

Китайците са виновни за всичко ! :)

15

Анонимен

преди 3 години

Ако имаше възмездие цялата бесепарска пап---лач вече да сме забравили че съществува. А ТЕ СЕ НАПЪВАТ ПАК ДА УПРАВЛЯВАТ, заедно с метастазите си протестърски.

14

Има Военен режим

преди 3 години

Пиночет, при който крадльовците се инквизират докрай, а след като си кажат всичко скрито-покрито, заравят ги в дълбоки дyпки далече далече.

13

Анонимен

преди 3 години

Тая санитарка с очилата и днес е захлебила солиден хонорар, за да суши мокрите памперси на крадците

12

ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВАТ ,БЕ

преди 3 години

ДОКАТО ИМА ОЩЕ "ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ ФОНДОВЕ И ФИНАНСИИ"--ТОВА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ХРАНИЛКА ЗА КОМУНИСТИ , ЛЕВИЧАРИ И АЛЧНИ ГАДНЯРИ...МЕРАКЛИИ ЗА "КЬОРСОФРА"!--ТОВА Е ГРЕШКАТА НА ГЕРБ И БОЙКО....ЧЕ СПРЯХА ПЪЛНОТО ПРЕВРЪЩАНЕ НА ДЪРЖАВНАТА И ОЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ ...В "ИЗЦЯЛО ЧАСТНА"!"КОГАТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ И ИМОТИТЕ-----СВЪРШВА И КОМУНИЗМА"!!!/ М. Тачър..

11

Помнете

преди 3 години

Докато несе почистят и дезинфикцират МВР, прокуратура и съд никакво възмездие и справедливост няма да има.

10

Анонимен

преди 3 години

Съдилищата са на комунистите. Няма, как сами да се осъдят за престъпленията си, които вършат и в момента.

9

50896

преди 3 години

До Чебурашка Къде е твоя френд пияница мистик? :)

8

Анонимен

преди 3 години

На Виденов му се размина за националната катастрофа.Сега чу ,,видовден,, и наточи ножа да реже от баницата.Като дойде Бойко на власт, имаше сам постна пица.Сега се събраха шкембелии .Явно има париЩе ги опапкат.

7

VB

преди 3 години

Фалшиви социологии, платени медии и посресдствени експерти. 30 години грабиха България безмилостно в съюз с най-мрачните вътрешни и външни сили и проведоха геноцид над българския народ. 30 години са 1/3 от век! Тъмен век за България. Съд и присъда за управлявалите през последните 30 години за престъпление срещу човечеството - заличаване на българския етнос и култура.

6

Помнещ

преди 3 години

Твърдо НЕ! Както на Костов и останалите им се размина за кражбите.Така ще му се размине и на Борисов мутрата! Идва един момент и ги отсвирва народа,но какво от това? Сметките им никой не изпразни!Още помня фразата,на Надежда Михайлова( Нейска) .казваше,Ние ,Не бягаме от " политическа отговорност"! Но и Тя и те СДС избягаха и така и не си платиха сметката към народа ни!

5

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

"възмездието" е ---фалита на Държавата!--ДОКАТО ИМА ОЩЕ СВОБОДНИ ПАРИ ПО ДЪРЖАВНИТЕ И ОБЩИНСКИ ФОНДОВЕ И ПОДОБНА "СОБСТВЕНОСТ"--ВИНАГИ ЩЕ ИМА КОРУПЦИЯ , МЕРАЦИ ЗА ВЛАСТ И ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ НА ТАЗИ ЕВТИНА ХРАНИЛКА!

4

VB

преди 3 години

Ние сме силата ! Бъдете смели !

3

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка: Явор Бахаров, ти ли си?

2

Анонимен

преди 3 години

Само въжето е възмездие!