94

Разочарованпротестър

преди 2 години

Предлагам да поискаме на другаря Божков пари за протест пред евро-парламента, с включено замярване с яйца и домати !

93

аланкоолу

преди 2 години

ама парада не мина ли вече

92

Анонимен

преди 2 години

Георги ДС Близнашки пак ръси опорки.

91

Анонимен

преди 2 години

Много противоречиви интервю на този професор.И разбира се доста манипулативно и подвеждащо.Срещата на прокурор с политик би била и трябва да предизвика остри реакции.Без значение дали е на власт политика или не.Само има главен прокурор може да казва шефе на премиер и ние да го приемаме за нормално.Няма как прокурор от Европа да се срещне с политици В Европа ще бъде изяден.Професоре вземете се в ръце.

90

този е

преди 2 години

Тежкозависим политически вампир.

89

Анонимен

преди 2 години

Трябва да забранят проституцията за хора над определена възраст. Става грозно. И Филчев е същия.

88

Анонимен

преди 2 години

Близнашки няКОЙ го "изненада" в гръб. От тогава взе да дава отклонения.

87

Анонимен

преди 2 години

Пеевските опорки хващат все по-малко дикиш.

86

Анонимен

преди 2 години

Близнашки, знаеме 4ий задни 4асти ближеш - на мутрата и Гешев!!

85

Незнайко

преди 2 години

Не само Кьовеши, ние всички знаем защо Черепундела и кремльовската марионетка, не-до-пилота насъскват зомбитата срещу главния прокурор. Но ние знаем и как завърши и предишният проект на #Кой - Делян Пеевски, както и по-предишния му - мустакатия сръбски беглец. Българският народ е мъдър.

84

Анонимен

преди 2 години

Близнашки е като говорител на Пеевски. И санкциите на САЩ "срази".

83

Анонимен

преди 2 години

Ама колко добре му ходи фамилията на тоя индивид-БЛИЗНАШКИ!!!!

82

Анонимен

преди 2 години

Бива ли бе, Близнашки? На стари години толкова ниско да паднеш...

81

Striker

преди 2 години

Кьовеши негласно каза на крякащите - Платени руски *** сте! Стоим зад Гешев и ГЕРБ. От което естествено Чалгари, Фигурант и Курнели много го боли.

80

Анонимен

преди 2 години

Близнашки е един много елементарен мъж и за съжаление майка му и баща му сигурно са имали много животни и са нямали нерви за него

79

Анонимен

преди 2 години

Със солидна заплата по друг начин се мисли. Иска пълен щат, не я интересува вътрешното правосъдие, ни чула , ни видяла. Стоя ден и половина и отлетя .

78

Анонимен

преди 2 години

Кьовеши убеди българите,че Европа не е наш приятел. Вече знарм ,че сме сами срещу мафията. Която между другото се потдържа от същата тази Европа.

77

Анонимен

преди 2 години

Не се била срещната с Радев? Що да се среща с него? Ама тя Кьовеши и с папата не се срещна, нито с нашия Патриарх, бе, гробавото! И какво от това? Тя да не е на състезание за брой срещи? Нейната работа бе да дръпне ушите на прокуратурата, заедно с колегията на ВСС, че още няма запълнената бройка от 10-те европийски прокурори, както и да посети офиса на вече назначените. Какво общо има тук Радев? Съвсем безмозъчни плитки опити за политическа демагогия, но то гробарите нямат кадри дори за тролаж.

76

Frognews

преди 2 години

Борисов, Пеевски и Гешев да бъдат съдени за тероризъм и геноцид, ако станем правова държава.Насилието срещу обикновените граждани най-често е осъждано като проява на тероризъм. Терористичните актове могат да бъдат извършени от отделни хора, от групировки, или дори от държави, чрез властта в тях, като за управлението това е вид диктатура. Терорът служи като средство за натиск, насаждайки несигурност и страх, като в същото време се опитва да предизвика симпатия или готовност за подкрепа.В же

75

Анонимен

преди 2 години

няколко пъти писал опорката, че Кьовеши не се била срещнала с президента. Абе гробавото, като ти спускат опорките мисли поне малко бе! Президентът е на друго ниво и не се среща с прокурор, пък бил то и европейски. Кьовеши има работа с Грешев и прокурорската колегия на ВСС - за да им напомни, че чака от 6-*** ЕП, тъй като у нас процедурата зацикли, понеже се оказа, че нямат достатъчно калинки - изпълнителки на поръчки, които да бъдат предложени за тези постове.