12

Анонимен

преди 2 години

До Христо ХристовОт Турция ги изнесоха ноември 2019 и ги складираха в Италия, заради дивотиите на новия султан. Но не са ги мърдали от останалите държави.

11

Тоа па

преди 2 години

До Факт - какво е пък това "скаларно оръжие"?

10

Анонимен

преди 2 години

В Европа не ни трябват американски ядрени ракети. Да си ги държат в Щатите!

9

Студена Война

преди 2 години

С тези ядрени ракети се опитват да се надиграят от 50 години насам. Кой как ще ги подреди, за да постави на колене другия. Най-опасната ситуация е била Кубинската криза. Въпроса е какво ще се случи, ако пак стигнем до подобна криза. Ще стане ли апокалипсис? Това е, като не слушат умните, които казват да не се използва това за войни, защото следващата война ще се води с пръчки, а се слушат търговци на оръжия и бизнесмени. Това са своего рода психопати. Не трябва да движат световната политика.

8

Анонимен

преди 2 години

И Русия и САЩ са ужасно безотговорни. Накой му трябват хиляди че и десетки хиляди ядренни бомби способни да унищожат планетата 30 пъти? А това ЦАР бомба си е направо лудост. Това само си проси за инцидент. Колкото повече ядрени оръжия толкова повече вероятност за дефект и инциденти.Китай и Франция са доста по-отговорни. Няколко ядрени бойни глави в изправност и добре поддържани са напълно достатъчни за да се предотврати широкомащабен военен конфликт.

7

Анонимен

преди 2 години

Великобритания сигурно е в Северна Америка, а не в Европа.

6

Анонимен

преди 2 години

Явно искат Русия да има ракети на своя територия понеже на западната, част е точно там. При днешните ракетни технологии това няма значение от всяка точка на света могат да ударят всяка друга най далечна точка в рамките на 10-15 минути.

5

А, не така

преди 2 години

Премахнете точката с "наземно базиране", а да говорим изобщо за ядрени ракети. Защото леко се опитвате да прецакате руснаците защото ви водят с наземното базиране. Ама толкова ви могат мозъците да родят някой номер!

4

Волен Сидеров

преди 2 години

Атака е за излизане на България от НАТО и връщане на наборната казарма.

3

Анонимен

преди 2 години

Няма как да стане. Френските ядрени ракети къде ще се разположат? Те нямат къде да отидат а едва ли ше ги изхвърлят за скрап.

2

Ние пък

преди 2 години

Няма да продаваме повече оръжие на луганската и донецката епархии. И да видим какво ще правят идил без нашите ак

1

Хм

преди 2 години

А Франция и Англия къде да си разполагат ракетите? В Гвиана и на Фолклендсите острови ли?