55

Анонимен

преди 2 години

"В Столипиново за два дни има 11 ваксинирани"... И как е? *** ли здраво тия антиваксъри? Натръшкаха ли се цели фамилии? Където минеш, само некролози?Или...? Щото май си живеят нормално. Както може да си живее всеки нормален човек, ако игнорира ковиприказката.

54

До славянин

преди 2 години

Ти от светлите или мурагавите славяни си .?

53

дреме ми

преди 2 години

Четете закона! Никой не може да ви принуди. Конвенция от Овиедо Член 2 (Върховенство на човека) Интересът и благото на човека имат предимство над интереса на обществото или този на науката. Имаме си права. А член 5 също е готин. Може да заголите рамото и да се откажете на 2 мм от иглата. :)

52

Анонимен

преди 2 години

Цял свят се надпреварва да се ваксинира, само нашите умници тука раждат нови и нови теории против ваксините. Чувстват се специални, различни, важни, изказват мнения. Нищо, че са простотии, важно е да имат форум.

51

Ами добре!

преди 2 години

Значи и тая година отбягваме Гърция. В Албания и Хърватия морето е супер. Всъщност, хърватите го удариха на юго-шовинизъм. Значи е решено. Албания.

50

до 48 от славянин

преди 2 години

Човек с психически отклонения, какъвто е ваксинирания, трябва да се избягва, затова и вече избягвам тези, за които знам, че са ваксинирани! Нали обясних, че дискриминацията ще бъде взаимна - на всяко действие има противодействие!

49

Германец

преди 2 години

"Ако неваксиниран екзитира , болката и теглото ще са за децата и близките , приятели те му" -- Най-вероятно и те са носители на същия дефектирал генетичен материал. Да екзитират и те. Ноу мърси.

48

До славянин

преди 2 години

Колежките да не са вагинална кандидоза , че ги отбягваш, или са по грознички. Леееле кави екземпляри има тук .

47

никос

преди 2 години

гърция е ясна - диктатура и здравен фашизъмъ докато и последният здрав двукрак вече не мине под иглата и се включи в новата религиозна антихристна общност на летално болните, очакващи своя неочакван край.

46

до 43 от славянин

преди 2 години

Уверявам те, че дискриминацията ще бъда взаимна, ще има работодатели, които няма да наемат на работа ваксинирани, такива вече има в САЩ! Аз даже вече избягвам да общувам с ваксинираните от колежките ми и на тях вече им прави впечатление това!

45

До 44

преди 2 години

На първите ваксинирани през декември нищо им няма , защо есента ще стане нещо?

44

до 43 от славянин

преди 2 години

За това пък неваксиниранете ще гледаме сеира на ваксинираните от наесен, когато започнат да капят като гнили круши от безобидните грипни инфекции! Ама ваксизомбито докато не си изпати от собствената си куха тиква, не вярва!

43

Анонимен

преди 2 години

Такааа , неваксинираните ще ги изолират от всичко лека полека . Те ще бъдат опасни за общественото здраве. Това е правилен подход . Но на средно образован човек , как да обясниш ползата от ваксинация, за него , близките му , децата му . Ако неваксиниран екзитира , болката и теглото ще са за децата и близките , приятели те му . Но това на никой не му минава през ума.

42

Анонимен

преди 2 години

До Германец Трябва да питаш съквартиранта си Ахмед-общака какво си си набил, тук няма как да ви знаем заигравките

41

Германец

преди 2 години

"всичко друго, само не и ваксина" -- Не думай!!! 5G чип ли съм си набил преди 3 месеца???!!!1111едноедно

40

До германеца

преди 2 години

Айде да ми отговориш, ако имаш инфо: Колко са ваксинираните лекари в целия свят,дето не търсят информация от многознайници от фейса, нета и от женския пазар, а отказват на база познанията си, че това нещо е всичко друго, само не и ваксина. Има официална информация, намери си я. Е, малко трябва да владееш и чужди езици, ама това не е мой проблем.

39

Анонимен

преди 2 години

До Германец еснафска мижитурка, отказал се от родината си, колкото повече се мазни на германските си работодатели, толкова повече те се гнусят от него. Айде гаси лампата, че пречиш на съквартирантите.

38

Германец

преди 2 години

По темата -- антиваксърите, както знаем, не са крем де ла крем на българската интелигенция. Търсим ги по-скоро долу в утайката на обществото. Ще рече -- те така или иначе нямат пари да идат до Гърция. Новината не ги касае :)

37

Анонимен

преди 2 години

До Германец - Дори нямаш миниатюрната необходима интелигентност да разбереш че във фейсбук и ютуб е абсолютно невъзможно да намериш каквото и да е срещу "ваксините", включително споделени лични мнения от пострадали. Типичен плоскоглав ковиваксър. Напълно, абсолютно неинформиран, но вярва на всяка пропаганда.

36

Германец

преди 2 години

*** има фейсбук и ютюб. Има професура дори от там. Не мож го излъга него. На никакви теми.