123

ДЕФИЛИРАЩА БАБА

преди 3 години

НЯКОГА МИСЛИЛИ СТЕ КОГО МОЖЕТЕ ДА ПОСОЧИТЕ КАТО НАПЪЛНО ИЗЛИШЕН И ВРЕДЕН ЗА ВАС И ОБЩЕСТВОТО- ЕТО Я ТАЯ ГНУСНА БАБА- 2020 Г МЕД СЕСТРИ ПРОТЕСТИРАТ- ТЯ Е ВСЕ ОЩЕ ОМБУДСМАН- ЕДНА ОТ СЕСТРИТЕ Е ИЗЛЯЗЛА НА ПРОЗОРЕЦА НА НС- А КОСТИНБРОДСКА ОТ ВЪТРЕ ПОДВИКВА- СКАЧАЙ, СКАЧАЙ- ТОЯ МОМЕНТ БЕШЕ ИЗЛЪЧЕН ПО НЯКОЛКО ТВ. ОНЕМЯХ ОТ ВИСОКИЯТ МОРАЛ, КОЙТО ПОКАЗА- НА НЕЯ И КОМПАНИЯ ИМ ТРЯБВА КРЪВ, ПОМНИТЕ ЛИ ПЛАМЕН- ЗАПАЛИ СЕ МОМЧЕТО- ТРЯБВАШЕ ИМ УМРЯЛ- ТОВА Е ЧЕРВЕН ФАШИЗЪМ ОКОПАЛ СЕ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО

122

Анонимен

преди 3 години

Тия на бялото казват черно , за това трябва да се гласува за черното, което всъщност си е бяло .

121

Анонимен

преди 3 години

Мая Татяна - Нинова ги изгони и двете сега нарида ще ги Издуха

120

Анонимен

преди 3 години

Мая, и на вас от "Изправи се, мутри вън" отдавна ви е минало времето да се изправяте.То и ИТН е начело със Слави, който е на години и затова не можете да формирате кабинет - цели 135 депутати броите...

119

Радев жалък...

преди 3 години

Само в банановите републики в мирно време избират генерали за президенти и министър председатели.

118

Стани да седна...

преди 3 години

Бре....каква тирания е в България...Утре какво ли ще измислят тези майстори на клевети.!!?

117

BG

преди 3 години

Народа да се изправи срещу теб ! Червен ***!

116

Анонимен

преди 3 години

НАРОДЕ имети лъжците и разбойниците Манолова, Бабикян, Христо Иванов, гнома и други мошенници от тоя сорт от българската политика.

115

Анонимен

преди 3 години

в България при служебното правителство започнаха да се вършат престъпления и нередности пред целия български народ и защо медиите мълчат???Това ако беше по времето на ГЕРБ всички медии щяха да изпаднат в истерия.НАРОДА СПИ ЛИ СПИ!

114

Тази джанка

преди 3 години

кюстендилска освен да си гони интереса и да куткудяка, друго не може. Точно по комунистически!Беше депутат 2-3 мандата и гласува законите, срещу които сега рипа. Предложи ДП за шеф на ДАНС, Черепа й финансира кметската кампания (официално), адвокатства на галевите.А да видим сега кои са мутрите, че да ги изкараме вън?!?Боко я направи омбудсман, пост, който тя също употреби в своя полза, купувайки козунаци на бабите с държавни пари - нищо повече!Да Фаща влакО за Кюстендил и да бере череши!

113

Маямооо

преди 3 години

Пътник си!!!В следващия парламент ще има комисия да те разследва за......айде няма да казвам.Горко ти!И на теб и мъжките ти секретарки.Хаджигея е предупреден и за това няма изяви и не се изказва.И Ристю и той ще бъде разследван.Доказателства има бол.....изгорехтееее ***.

112

СМЕХ....

преди 3 години

ТАЯ КИФЛА ЛИ ШЕ БОРИ КОРУПЦИЯТА, ГДЕТО ПРОСЕШЕ ПАРИ ОТ ЧЕРЕПА ЗА МЕТЕЖА....????!

111

Русенец

преди 3 години

Права е Манолова - време е да се изправим срещу тиранията на служебното правителство. За да не стане постоянна тирания. Както лятото тормозехте цяла София с вашите протести и палатки. А относно опитите да превземете сгладата на Върховния съд на България ми е интересно какви ли щяха да са последствията, ако група метежници нахлуе във Върховния съд на САЩ. Този януари нали видяхме какви са последствията. А някой да говори за тирания след с месеци прави хаос в държавата е нагло, смешно и просташко.

110

Анонимен

преди 3 години

Мая си мисли,че Червената армия е на Дунава.Тотална липса на разум.А тиранията на Виденов я помним.3 долара заплата.Цените растяха по три пъти дневно.Ама мутресата не е усетила глад, докато е смукала *** на Галеви.

109

Стиви

преди 3 години

Манолова ти си болна жена,необразована и проста.Жалко,че не го осъзнаваш!

108

ГНУСНИ СТЕ

преди 3 години

СРЕЩУ КОЯ ТИРАНИЯ - ЗАЩОТО ПОМНИМ ЕДНА ФИНАНСОВА ТИРАНИЯ- ИНФЛАЦИЯ НАД 25005, мин заплата 1.8дл, средна 3/5 дл,15 ОБРАНИ И ФАЛИРАНИ БАНКИ - тогава ти беше член на тая червена хунта която обра народа си и постави НАЧАЛОТО НА БГ ОЛИГАРХИЯ, ВИЕ СЪЗДАДОХТЕ МУТРИТЕ А ПОСЛЕ ГИ ИЗТРЕПАХТЕ- А СЕГА ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР БИЛ КОФТИ ЗАЩОТО ДРЪЗНА ДА ВИ ПИПНЕ ОЛИГАРХИЧНИТЕ КРЪГОВЕ И РАЗБУТА КОХОРТАТА НА ДС В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО- ОТВРАТЕНИ СМЕ БЕЗПЛАТНО- ВЛЯЗОХТЕ В НС И СИ ВДИГНАХТЕ ПЪРВО ЗАПЛАТИТЕ- О ТПА ДАЦ И ЖАЛКИ

107

Анонимен

преди 3 години

По написаното във форума добре де вижда каква отврат са ГЕРБ. Никой нормален човек не иска да бъде техен избирател.

106

Браво Майче!

преди 3 години

Който иска да узнае защо специално е идвала Кьовеши у нас нека прочете "Петък 13"във Fautor.bg, а иначе Майчето е напълно права.

105

Само Герб

преди 3 години

И толкоз.

104

Анонимен

преди 3 години

До ББ 131Като Омбудсман ли те е защитила? Ако да, това са й били служебните задължения, за които е била назначена по времето на ГЕРБ.