354

Андреа Селесте

преди 2 години

Служебното правителство се оказа тотално некомпетентно. Никой от на Радев служебния кабинет не каза какво ще направи за икономически растеж и ръст на БВП. Само скандали при тези Радев клоуни. Доста съм разочарован

353

Истината

преди 2 години

1. Откъде този ***-министър знае какво е нивото на корупцията в Словения? 2. Как се изчисляват парите, които губи държавата след като корупцията е скрита?3. В БЪЛГАРИЯ СЕ ВНУШАВА, ЧЕ СМЕ ПРОПИТИ ОТ КОРУПЦИЯ, НО ТОВА НЕ Е ТАКА! Много институции започнаха да си вършат работата без корупция - КАТ, НАП и т.н Ако има толкова много корупция колкото говори този ***-министър, то защо той не е обявил нито един случай откакто е назначен, поне в нвговото

352

Анонимен

преди 2 години

Не е работа на служебния кабинет да се занимава с корупцията. Точка.

351

Анонимен

преди 2 години

проблема е че корупцията е второто име на тандема радев-чалгаря, по скоро има ръст на корупцията и на цялата престъпност в страната. верно и други са крали, но такова крадене и влачене като при радеф и славчо кокаина не е имало досега.

350

X

преди 2 години

Корупция=Кражба от съгражданите.Проблемът на нас българите е че много от нас всъщност не искат да спират корупцията а да са част от схемата. Когато победим това мислене тогава ще се оправим.

349

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков е като ловно куче. Надушва корупцията веднага. До вчера не е чувал за ДКК, днес разбира за ДКК и разобличава не само нея, а отново държавната търговска банка. Кирил Петков много успешно лобира в полза на частните търговски банки, но в ущърб на държавата. Той явно предпочита лихвите по кредити за милиарди да се вземат от неговите клиенти.

348

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов отдавна доказа колко крадлива партия е ГЕРБ. И ще ги изчегърта.

347

????

преди 2 години

Томислав Дончев..............хитрия габровски мошеник от ГЕРБ , защо не е в затвора???

346

NB

преди 2 години

България е най-корумпираната държава не само в ЕС..............дори в африканските държави нивото на корупция е по ниско............гарантирано от ГЕРБ-СДС!!

345

Анонимен

преди 2 години

Кьовеши ще изкорени главния прокурор и корупцията в България. Докато беше прокурор в Румъния тя устоя на всякакви протести срещу нея и осъди държавата си в Европейския съд за правата на човека. Показа, че не се подава на никакъв натиск и лъжи през медии и вестници.

344

Анонимен

преди 2 години

Радев изчегърта свободата. Вашето бъдеще е записано в листчетата на Узунов. Следващите стъпки скоро ще ги научите от новините. Честити ви победи.

343

Анонимен

преди 2 години

Няма да забогатеете нито с по-малко корупция, нито с дигитализация на администрацията, нито с чалга, нито с чегъртане. Вярвате на евтини лозунги и си мислите, че има някаква промяна. Сетете се след година-две за изборите си сега и се сърдете на себе си.

342

до 377

преди 2 години

Прилича на плик с документи.

341

Анонимен

преди 2 години

Няма ли да поздравите Бойко Борисов за рождения му ден?

340

Анонимен

преди 2 години

Какво има в тежкият плик на фаворита на радев

339

Тц, тц

преди 2 години

Корупция е, да се снимат кюлчета и пачки,и макар да липсваш там ,да си обвиняем!Борба с корупцията е, когато човек на президента получава "личен подарък и то при условието да няма никакви телефони!А падение е когато бг мисирките" от 112-тото място мълчат оглушително!

338

Анонимен

преди 2 години

Петков за каже, уреди ли се с имот в центъра на София?

337

Анонимен

преди 2 години

370 За 2 месеца, да "свалят" корупцията, колко амбициозно, или непрофесионално. Корупция, създадена и усъвършенствана, от кадри на ДС,БКП,БСП, каквито има в това правителство е невъзможно, да бъде "свалена". Марионетно правителство, с крадци от БСП/ДС, не може, да се бори срещу себе си. Корупция има навсякъде по света, в една, или друга степен, важното е, да има работещи, независими и демократични институции, прокуратура, съд, които да я преследват и наказват, а тези палячовци тук, нямат нищо.

336

Маг Минчо

преди 2 години

Младо момче,докато ти говориш тези изтъркани клишета,президентския съветник Узунов "получава лични подаръци" от митнически шеф.С оглед историческите факти около него,сигурно чантата е съдържала дамски бикини,сутиени,червила, бюстиета и други слабости на склонния към заигравки съветник!А може би митничаря е донесъл подарък ,който е бил детско желание към Дядо Коледа?Но това разбира се не е КОРУПЦИЯ!Петков е прав,просто Узунов е вече 50% по-богат...

335

сайта Афера чети

преди 2 години

ако корупцията е в пликче - брои ли се ?