49

Майна

преди 2 години

Разпокъсаният вот на озлобени умишлено / от други/ хора, облагодетелства единствено ДПС! и УВЕЛИЧАВА нейната политическа тежест. Вървим към " родината - майка", мислете?!!

48

Обективно

преди 2 години

НЕ ИТН, А ДПС ИМА ШАНС ЗА ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА. ДА ДА ДА, АКО НЕ МИСЛИТЕ, ХОРА!!! ДОГАН РАЗБИРА ОТ ВЛАСТ ЗА РАЗЛИКА ОТ СЛАВЧО.

47

Анонимен

преди 2 години

Чалгарите са фашисти. Искат да мълчат и да управляват чрез репресии и дясна диктатура...................................... Искат 240 места, да изгонят партиите и да премахнат партийната система и да въведат дясна диктатура, както през 1923 и 1934 година, когато българските фашисти копираха фашизма на Мусолини от 1922 година, и нацизмът на Хитлер от 1933 година.

46

Всъщност

преди 2 години

ДПС Е ОЦЕЛЯЛАТА ЧАСТ НА МУЛТИГРУП , ХЕМ КОРУПЦИОННА, А СЕГА И ЕТНИЧЕСКА.

45

Анонимен

преди 2 години

ТОВА ПРИЛИЧА НА МОКРА ПОЛЮЦИЯ НА ПЛАЖНИЯТ ПЯСЪК. ЕДНА ПАРТИЯ СЪСТАВЕНА НА ПРОИЗВОЛЕН ПРИНЦИП, БЕЗ ПРОГРАМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ, С ВОЛУНТАРИСТИЧНИ ПРЕДСТАВИ ЗА ПОЛИТИКАТА И УПРАВЛЕНИЕТО. НАИСТИНА Време е за много дружи неща." - ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА И ПРИНЦИПИТЕ НА ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА,ЗА ИКОНОМИКА НА УСТОЙЧИВОТО РАЗВИТИЕ (темп = 15-20%),НОВА ФИЛОСОФИЯ НА ДАНЪЧНОТО ОБЛАГАНЕ- НЕПОНЯТНИ ЗА ПАРТИЯТА НА ЧАЛГАРИТЕ.

44

999

преди 2 години

ДПС ще си вдигне резултата благодарение на ИТН. Но ДПС е бомба със закъснител, за Бг, ЗАЛОЖЕНА ОТ ДС НА БКП. Лесно може да се провери дали е противоконституционна ПО СЪСТОВА Й С 99, 9% ТУРСКИ ИМЕНА И 1% ЗА ШИШИ. ТОВА Е ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ БЕЗ СЪМНЕНИЕ.

43

О хо хо

преди 2 години

Най- логично е една дясна и една лява партия да управляват без да са в коалиция и да се контролират взаимно. Дясната - в икономика и финанси, лявата - в социалните сфери. Иначе казано - нещо като капитализъм с човешко лице. Харченето трябва да е разумно, но първо някой трябва да печели и да плаща данъци и осигуровки.

42

Анонимен

преди 2 години

Ако ИТН спечели изборите значи , че масово имаме спешна нужда от настаняване в психиатрично заведение !

41

Анонимен

преди 2 години

Такива са времената... След възход и подем... следва падение или свободно падане.... Чалгопитеците гласуват на инат без да влагат ум в избора си...

40

Георги Илиев Митев

преди 2 години

Новите и старите политици : Във боички потопени към властта са устремени. Колко много демагози и добри политолози ! Флюгери и куп пиари и всякакви екземпляри - те привидно са критични с доста интереси лични. Лъха доста песимизъм от техния практицизъм. Няма вече родолюбие има само себелюбие. Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани.

39

1

преди 2 години

Налага се да се върнем 30 г. назад и да създадем гражданско общество, пазарна икономика и демокрация. Че сегашните са смешна пародия. Еми, явно толкова си можем като общество. Но стигнахме до върха на търпимостта и мерки трябва да се вземат.

38

1

преди 2 години

До гражданин 22 "Дрън-дрън, на приказки всеки го докарва, но като се изправиш срещу огромните ежедневни проблеми в държавата става друго. А иначе красиви и бещания, заявки за коренна промяна и тем подобни сме ги слушали, слушали."Огромните ежедневни проблеми в държавата се дължат на нерешените системни проблеми, които ги пораждат. Писнало ни е от пишман управляващи, които решават само конюнктурни проблеми. Затова е необходима промяна.

37

Анонимен

преди 2 години

Демагогия от висша степен...

36

Анонимен

преди 2 години

Имаха възможността да съставят правителство щом на изборите са им гласували доверие,като част от процента на доверието от общото защото както се казва мълчанието е знак на съгласие,което се използва,ползва се за отчет в процент от общото,като цяло на изборите,което за тяхната позиция изпреварваща сила е необходимо условие,а достатъчното е да ги одобрят от състава на парламентариите заедно с тях и досега как за 100 дни да са се представили в борбата с корупцията преди искащите я по реда познат.

35

Анонимен

преди 2 години

Очевидно политиците трябва да се ориентират към правителство без 7/8 сценаристи. Те май че не са дорасли да бъдат политически и обществено отговорни и поставят неизпълними условия. Другото обяснение е, че са, недай Боже, форлойтери на ДПС или ГЕРБ. Дано не съм прав с второто обяснение, но да не се окаже, че ще има и трети (втори предсрочни) избори. Би следвало депутатите да покажат ум и отговорност и да изберат стабилен кабинет.

34

Може

преди 2 години

До кометар 32 - не е невъзможно :)

33

до 33

преди 2 години

И на къф език да говорят? Те освен на просташки друго не знаят. Неприлични вицове и алабализми. И ТИЯ щели да ни оправят държавата. Навремето Меглена Кунева му беше любимка на чалгаря. Току виж я върне пак да се занимава с Белене - заради нея ни спряха два реактора.

32

Анонимен

преди 2 години

За ИТН походящата конфигурациа, за да съставят правителство е само ако иват 105% и нагоре

31

Анонимен

преди 2 години

Прогноза -Слави печели и предоставя мандата на сегашното служебно правителство и то продължава да управлява .Звучи фантастично , но е възможно замислете се .

30

Анонимен

преди 2 години

В момента ДПС са компрометирани и то тежко , но никой не говори за това . Делян Пеевски е техен кадър и важна фигура в партията , но това сякаш се подминава в обществото .