74

Анонимен

преди 3 години

Естествено , че нямат подготовка.Спят и играят карти по цял ден в поделенията и чакат 17 часа да се приберат вкъщи.Дронаджията генерал, няма в живота си една бойна мисия.Нито в Афганистан, нито Ирак, Сирия.Целия му живот е минал в карти и забавление със служителки в поделението му на които им давал по две заплати

73

Анонимен

преди 3 години

Война! Войната започна! Македонците превзеха цялата територия от Охридското езеро чак до Черно море!

72

Бай Хой

преди 3 години

Или са го опукали от земята, или дефектен изтрел е избухнал. П.С. Не може катапулта да не сработи, маякът го няма, няма и отговорни за разрухата и състоянието на техниката. Сега ще има много работещи пенсионери в МО които ще освободят местата си.

71

Анонимен

преди 3 години

руски агенти са манипулирали самолета, за да извадят от строя единия от двата ни самолета. Естествено нашите сега ще кажат човешка грешка на пилота. Колко години трябва да минат, за да се осъзнае че Раша води хибридна война срещу всички държави в ЕС. Живеем с вързани очи и се правим, че не виждаме какво става. Беларус, Раша, Китай, Сирия, Сев Корея, Иран, Турция - това е новата Антанта!!! НАТО си чешат кестените и наблюдават загрижено... ЕС се карат кой да седне на дивана и кой на стола... Смях!

70

Т-я 23

преди 3 години

Може и да е духнал към Русия....

69

А бе

преди 3 години

Толкова се надявах да е бил нашия велик пилот по време на демонстрация!Ама като си нямаме късмет...

68

Истината

преди 3 години

Да не се правят на интересни политическите лица ясно е защо е станал инцидента. Нашите пилоти имат на разположение 2 самолета за еър полийсинг и 2 в резерв и още 2 за части. 1ва причина техническа, 2ра причина липсата на достатъчно летателни часове. Като нямаме необходимите брой самолети , хеликоптери и като нямаме пари за потдръжка и използване нормално е да започнат да стават инциденти. Имаше време където имахме 300 самолета и всички летци лятаха нон-стоп и имаха опита, а сега е трагедия.

67

toni

преди 3 години

Жалко за близките му! Пилота да почива в мир! Американци и руснаци постоянно си го мерят в района. Руснаците също имат такива мигове.Преди дни американски пехотинци погрешка влязоха в частен обект. Ако пак е грешка на американците...... Ако ние като горди членове на нато сме се дървили на някой руски изтребител там......и малко сме били респектирани....... Докато не покажат радарни записи каков е ставала в района, спекулациите ще бъдат много. Само че тези радарни записи ще бъдат засекретени, защо ли?

66

Анонимен

преди 3 години

Като се има предвид , че радев ги е обучавал и командвал пилотите ни последните 20 години не ми се мисли какво е нивото им.Сигурно е спестявал от части за да плаща две заплати на Деса

65

Гошо

преди 3 години

Искахте фурашката Радев да ви управлява, ето ви го Радев, радвайте се сега!

64

Анонимен

преди 3 години

при правителството на дронаджията за няма и месец гърмят скандал след скандал.Първо чужди военни атакуваха частен цех, след това разбиха миг за сто милиона и новия министър на фигуранта се спотайва

63

Гиб Мелсън

преди 3 години

Лоша новина за България и прекрасна за САЩ. Сега трябва да платим 200 милиона долара за да си купим още един изтребител за да попълни бройката на изтребителите. Американците сигурно вече го чертаят. От нас се очаква единствено да съберем парите. Лесна работа, един американски изтрибител струва колкото 500 хиляди тона пшеница. За нула време ще ги заработим.

62

Анонимен

преди 3 години

Еми нали искахте нато и западни ценности .Еми ето ви те тва са ценностите .Все по некадърни ,,инженери,, А нато ще причинява все по големи щети на наща армия а не на врага :)))) нато май воюва срещу нас :))))

61

Маверик

преди 3 години

единственият ни самолет ... Какво става със самолетите които дебелакът поръча от Щатите и ги плати в кеш в много чанти Била

60

АнонимеН

преди 3 години

ИЛИ Е ДЕЛО НА ГЕРБ ЗА ДА ПРИКРИЕ 1 БРОЙ МИГ ЛИПСВАЩ ИЛИ Е ДЕЛО НА ФАЩ ПОРЕДНОТО СПЛАШВАНЕ ЗА ДА НЕ СЕ РАЗТРОГНЕ ДОГОВОРА С ФАЩ ЗА СЪВМЕСТНО ПОЛЗВАНЕ НА БАЗИ В БЪЛГАРИЯ!!! ВИНОВНИКА Е ТОЯ ДЕТО ГО Е РАЗРЕШИЛ И НАРЕДИЛ ТОВА УЧЕНИЕ В 1 ЧАСА ПРЕЗ НОЩА ЗА ДА НЯМА СВИДЕТЕЛИ!

59

Хубав самолет

преди 3 години

Ама съветски ! Като вица от соца : Филмът хубав ли е или съветски ?!

58

Анонимен

преди 3 години

В Расия редовно стават инциденти с безаналоговите хвърчила.Крайно време е всичко да отиде за скрап!

57

Сплескан натовец

преди 3 години

Господ е срещу нато и на страната на Русия ,това е пичове ,четете знаменията при всяко натовско учение по границите и стават сакатлъци четете знаменията малко!

56

Juls

преди 3 години

Подкрепям това което казва 70, миг29 е достатъчно сигурен самолет, можеби по сигурен и от ф16 предвид това че разполага с 2 реактивни двигателя. Проблема вероятно трябва да се търси в малкото летателни часове на пилотите ни.

55

Анонимен

преди 3 години

Бялата Златка Сидеров се канеше да направи Черно море свободно от военно присъствие.Я да проверят този Фикус!Да не вземе и някой кораб да изчезне?!