27

Emigrant

преди 2 години

Ето кой го стяга законът Магнитски?!Де го чукаш,де са пука?!Мрънта,мрънта,мрънта?!Като няма кой,американците в прав текст ти показват дяволът,а ти като негов адвокат почваш да се гуцаш,да не би да останеш без работа?!Няма *** и убийци,няма мизерии и трупове!Ам ся,ко ша прайкът адвокатите и съдиите на Дяволът?!Как ша обвиняват Гешев за всичко?Какво бил направил и какво не бил направил?!Зайко що си с шапка,зайко що си без шапка?Да идва Борисов4 и ГЕРБ и да ви погват с Гешев един по един!!

26

Георги

преди 2 години

Бре,Марковски по " мазен" от баща си! Закона " Магнитски" не трябвало да се отнася за балканите,защото търговските взаимоотношения били други? Ми то и римското право да побългарим,че никой да не ни закача от ЕС и САЩ? Марковски защити олигарсите и накрая завъртя около Гешев,за да изглежда обективен!

25

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с Грипените.Какво стана с Техноимпекс..Защо Стойчо не обясни за закриването на 100 болници при първото си управление

24

fact

преди 2 години

начи викаш: когат боеко привика некой богаташ и го рекетира да му земе парите - това е ЗАЩИТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ОТ ТЕХНАТА ДЪРЖАВА. Когат САЩ намагнитат рекетьорите: това е несправедливо и българската държава требва да защити рекетьора още веднъж. Има логика.

23

Анонимен

преди 2 години

Ще ядат яка бейзболна бухалка, както и да се опитват да извъртат престъпленията си. Там ги стяга чепикът.

22

Анонимен

преди 2 години

Кой напълни шкафчето на Бойко?Дебелян е ясен, че е поставено лице. Зад муцуната му няма грам мозък да измисли тези схеми, от които американците подскочиха до Луната.

21

Мдааа

преди 2 години

Сиреч на Баланите, законите са такива, че нямаме проблем с олигархията,а тези дето "коват " законите,не носят отговорност,как беше,оня с малкото юмруче"повече вярвам на Божков,отколкото на правителството",клоуна от лунапарка!!!!

20

Т.Шак

преди 2 години

Сега Божковите онлайн залагания няма да могат да приемат онлайн плащания. Голям проблем.

19

Т.Шак

преди 2 години

Да си представим, че засегната от Магнитски фирма оперира пряко или косвено, чрез свой партньор, с Visa, Mastrcard! Оппа! Американски партньори. Не става.

18

Т.Шак

преди 2 години

Марковски не отчита факта, че законът Магнитски действа на принципа на ефекта на пеперудата. Ако е засегната твоя фирма, си оперираш където ти кефне извън САЩ. Обаче законът засяга и фирмите, с които правиш бизнес. Все някоя от тях търгува в Щатите и съответно я губиш като партньор, както и нейните партньори. Решиш да си купиш Айфон или Уиндоус - йок. Услугите на Гугъл, Амазон - забрави! По някое време си без клиенти и доставчици, международни оператори и... Загиваш.

17

Анонимен

преди 2 години

Как си прилича този с Бойко, явно мутрите добиват един и същи вид.

16

Анонимен

преди 2 години

Заедно с пеевски и васил василев в затвора

15

Анонимен

преди 2 години

Този ми е много антипатичен човек.много гаден човек

14

ЦИНИК

преди 2 години

Кво е туй закон Магнитски бря ? Мой ли некой да ми обясни на мене прозтия селянин ? И кво ни. това ?

13

Шоп

преди 2 години

Кой и защо кани адвокатът на престъпниците да ни обяснява че те не били такива? Като че ли ние тука пасем доматите с колците..По-скоро въпросът трябва да е защо чак сега се взимат мерки срещу тях?

12

Разбрахме Господина

преди 2 години

Разбрахме, че според г-н Марковски държавата трябва да защитава червените крадци и техните фирми, за да просперира, само че аз не съм съгласен. Иначе, този въпрос с крадците и фирмите им ще разреши Байдън, когато му дойде времето, а то не е далече.

11

Анонимен

преди 2 години

До 3 Нема да стане нужника ви е нефелен .

10

Анонимен

преди 2 години

абе хора,какъв Магнитски какви 5 лева,ние все още не сме под юрисдикцията на САЩ,така че логически тази санкция не би трябвало да притеснява никого.Последните няколко дни само слушаме най-различни глупости по телевизията,че щяло да повпияе на изборите,на незнам какво..а стига глупости...

9

Анонимен

преди 2 години

Адвокат Морковски да захапва моркова и да започва да се учи, че няма да насмогне, като го подгонят и него за връзки с организираната престъпност.

8

Drop

преди 2 години

Изчезни бре!