41

Анонимен

преди 2 години

Няма да получа одобрение, но според мен дори тези биха се справили по-добре от герберите. Но герберите ще ги бият със самочувствие. Мислят си, че като получават финансиране от ЕС и са голямата работа. А как ли биха се справили с тежката си артилерия, катето захарче и т.н. по онези времена?

40

Анонимен

преди 2 години

Жан не пое никаква отговорност за фалита на БГ,не се потърси наказат.отговорност за иконом.и финансов геноцид,сега като какъв се връща,като успешен лидер с принос към просперитета или човек вкарал страната в небивал погром и ограбване?Не може да сравнява времето на Виденов и на Борисов.Тези лицемерности за помирение,старата игра в която вкараха Костов с Декларация за национално помирение,в момент когато банките са ограбени,а заводите със свръх задължения пред фалит за да свърши мръсната работа

39

Бау

преди 2 години

Нито теб искаме, а още повече оня изотермалния Сталинистка, който направи $ите по 3000 лв.

38

Бау

преди 2 години

Щом ромът Първанов ви го казва, значи е лошо за българите

37

пенсионер

преди 2 години

жан_чо ше бъде замерян с камъни , и не само !

36

българин

преди 2 години

До Хемус Виденов го събори от власт Сорос и никой друг! Виденов му се противостави Сорос да командва България! За това и падна тогава от власт! Инфлацията и банките,бяха последствие от дейността на Сорос в България!

35

българин

преди 2 години

Малка част помним Виденов като министър председател! Виждайки го днес ,казвам че Виденов,не е това което беше тогава! Ще е посредствен депутат и толкова!-:)

34

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Жан...идвал,ами нека си...идва.Някой му дърпа конците на Жанчо и тоя...някой ще да е свързан с пловдивския партиен...шефф-свинар.Като се знае кой го...натири от БСП,не е трудно да се...досетим,защо е опрял до Жан;поредният...прът в колелото на...столетницата,кято реши да се обедини за изборите..

33

Хемус

преди 2 години

Като си спомян ония години,ще кажете че сте били сомалийчета!И тогава го играехте артисти!Грешката на Жан беше,че е млад и зелен!Един път ви го спомена Тодор Вълчев раздавашев лицензи на камуфлажни банки и така изтекоха паричните потоци!Отделно някои би ли ви по-главата да си хвърляте мангизите в измислените банки,понеже ви обещаваха фантастични лихви!Да не забравяме,че Жан се опъна на МВФ и Световната банка и не предаде страната си

32

Случаен минувач

преди 2 години

Гоце, ти все пак беше много по-разумен президент от този фигурант със зелени чорапи, който те наследи! Сигурен съм, че никога нямаше да вдигнеш юмрук и да нарушаваш Конституцията! А що се отнася до Жан - добре, честен е, не се е обогатил. Но обкръжението му беше отвратително! Гладни хиени като тоя Румен Гечев, които с кражбите си и безконтролното печатане на пари направиха долара 3 000 лв! Ако иска да влиза във властта пак с такива - ще бъдат прогонени с павета.

31

Добре, че

преди 2 години

Първанов се върна на сцената - поне малко ще озапти тези озъбени свирепи кучета и ше внесе малко разум!

30

Анонимен

преди 2 години

Жан идва , не бойте се деца , хляб ще има за всички.Никога няма да забравя как 1997 г си лягах гладен и неможех да заспя от глад. Разбира се гладът бил здравословен , за справка питайте спеца спецов как орелефява , глад майка глад. Аз също съм се занимавал с фитнес и 1997 виденовата зима бял станал много релефен, като скакалец , всяка жила се виждаше. Спокойно можех да спечеля мистър натурал , няма анабол , няма химия , няма храна , само въздух и вода. Хляб нямаше, но Жан бил честен

29

ИСКАМ

преди 2 години

жАН,искам гЕЧЕВ,по тяхно време бях милионер,искам рубли,не ща евро,400лв.пенсия-200 евро,400лв. пенсия 3 200 рубли,кое е по галямо,А?

28

Анонимен

преди 2 години

Демек пак иде време за блокиране кръстовищата, за меткане павете по комунисти, за палине на партийния дом.... само че тоя път няма да има кой да ви крие досиетата и да ви остави да избягате в ЮАР! Ще постъпим като комунисти- щи ви свалим от самолета и по беларуски, демек с вашите камъни по вашите глави! Нали знаете ком#нета, парен каша духа, а нашата каша беше жестока и гнусна, така че ....

27

О-О-О !

преди 2 години

Живата смърт се появи на екрана.

26

Джо

преди 2 години

Много са нагли комунистите. Но така е, вместо да са в затвора, метастазите им участват на избори и лъжат без срам раята. Гнус ме е!

25

Име

преди 2 години

Призраците обикновено ги свързвам с филми на ужасите. Дали не ни чака нова 1997 година ...?

24

Анонимен

преди 2 години

Ще се радваме на нова видеЛова зима.

23

Анонимен

преди 2 години

Жан е призрак от миналото.

22

Име

преди 2 години

Интересно ми е Жан този път като дойде криза, пак ли ще се оправдава с другите, че им спретнали заговор, а те ни лук яли ни лук мирисали, нищо не видяли и не разбрали . за това че заплатата стига за няколко килограма сирене. И пак ли ще си тръгнат едва като опре ножа до кокала, и започнат да ги замерят с павета?