39

Анонимен

преди 3 години

Докато има корупция мои твои ще има всичко

38

Анонимен

преди 3 години

Сол и леб ке ям, ама кредит не тегля!

37

Анонимен

преди 3 години

Лихвите ще скочат заради инфлацията, очевидно е. Но който е на зор и няма къде да живее винаги поема риск с покупката на жилище. Никога ситуацията не е перфектна - или жилищата са скъпи, или няма работа, или лихвите, или... каквото се сетите. Животът е риск и съдбата наистина обича смелите.

36

Анонимен

преди 3 години

А защо сега Радев като е на власт не ви намали цените?Зашото разликата отива в неговоъо чекмедже и неговите фирми!

35

ДО 34

преди 3 години

Ти си малък . БНБ през ББР раздаде 10 милиарда евро на Фирми ГЕРБ .Не се напъвай като гладен на тоалетна .

34

Анонимен

преди 3 години

ПРРОГНОЗАТА НА БНБ Е ,ЧЕ ГЕРБ И ВМРО НИ СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА.ЦЕНИТЕ НА ГАЗТА СЕ ВДИГНАХА НАД 50 %,ТОК И ПАРНО ИСКАТ ДА ВДИГНАТ ЦЕНИТЕ СЪЩО,ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕ СА НАД 50 % ПО ВИСОКИ В СРВАНЕНИЕ ПРЕДИ 2020 ГОДИНА.НАРОДА ДА СЕ ВДИГА ДОКАТО Е ВРЕМЕ,ЗАЩОТО НИ СЕ ПИШЕ ЛОШО.ПОДОЗИРАМ 1990 ГОДИНА ДА НИ СЕ СЛУЧИ ПАК. БОЙКО ДС СЕ АРЕСТУВА.

33

ДО БНБ

преди 3 години

БНБ знаеше че ГЕРБ раздава пари само на ГЕРБ Партиици , сега е късно за китка .Трябва БНБ да има нов Началник .Не съм вярвал че БНБ може да е Корумпирана от Мафията ???Даже Ватикана се отърва от Мафията .

32

Анонимен

преди 3 години

През ден ми звънят от бивши и настоящи банки да ми предлагаг овърдрафти,кредити,кредитни карти. Значи хич не са го закъсали. Имат пари щом раздват.

31

Анонимен

преди 3 години

Едно време лихвите по депозитите бяха средно 6%. А сега са 0% че даже и ти вземат такси все месец. Как може това да е законно?

30

Анонимен

преди 3 години

Лихвите са нулеви от 12 години, та ако някой си мисли, че това ще продължи вечно много се заблуждава. Забравиха хората, как 2007-2008, лихвите от 6-7 ги направиха 12-13%. И сега ще е същото, даже вече трябваше да се е случило, само пандемията забави нещата. Инфлацията е лекува с високи лихви, а нито САЩ, нито ЕС са на акъла на Ердоган, който бори инфлацията с ниски лихви (т.е. гаси пожар с бензин).

29

Анонимен

преди 3 години

Коммунягите са на власт, сега остава да кажат че и няколко банки ще фалират.

28

Анонимен

преди 3 години

От както влязохме в ЕС банките се научиха само да вземат! Значи какви са тия банки? На инвеститорите не дават нищо даже им вземат месечна такса. А в същото време вземат раздават пари наляво и надясно и вземат високи лихви. Какво е това нещо и защо се позволява? Една нормално работеща банка е редно да дава поне 50% от приходите си обратно на вложителите.

27

Анонимен

преди 3 години

Сега ще видим, кой плува без бански...

26

Анонимен

преди 3 години

Нещо не разбрах. Какви са тези очаквания за тримесечие, което е изминало и за тримесечие, което е към края си?

25

Анонимен

преди 3 години

Човек чува това, което му се иска да чуе. Не казвам, че няма да се вдигнат лихвите и на старите кредити, но изрично пише в статията за новите. И някаква наслада у всички, които не са купили с кредит имот, как останалите загубеняци били купили. Поради прогноза на ФЕД, ЕЦБ, БНБ и анонимен коментатор, аз да продължавам да живея под наем, въпреки, че никога не съм бил по-добре финансово от днес? Дошло е времето и купувам, на 1000 евро квадрата, вие чакайте на 600.

24

Анонимен

преди 3 години

Това се очакваше. Сега да ги видим "инвеститорите" в недвижими имоти. Не ви дойде акъла в главата. Един и същ мач го играете за трети път.

23

Банкера

преди 3 години

Времената на ниските лихви и евтините кредити са към своя край.Който взима дълг сега,особено за коли,жилища,да си прави сметката.

22

щом БНБ казва така

преди 3 години

значи успех на длъжниците в скоро време

21

Нека Ще

преди 3 години

Смърт за уродливите банки смърт за банкерите !

20

анонимник

преди 3 години

Нямам кредити и не ме интересуват такива неща.