115

Анонимен

преди 2 години

До Само питампродал е фирмата си на клошар от факултето!цялата ни държава в момента е собственост на клошар!

114

Само питам

преди 2 години

Защо специалиста по укриване на данъци, който е начело на нап все още не е уволнен. Според запознати за 5 минути може да се установи, че след като са го проверили той е искал разспочка от 1 месец, през които време е продал фирмата си на поставено лице. А министърът на икономиката и този на финансите го укриват.

113

Том

преди 2 години

Глупости, по тея гаранц схеми се работи отдавна, поне 70% от фирмените кредити в търг банки са по ббр, cosme, jeremie... Тоя пумпал нефелен да не представя за нововъведения неща, които са отдавна работещи

112

Анонимен

преди 2 години

радевата шайка да отговори какво се случи с НАЦИОНАЛНАТА ПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ- пускайте я за да могат средствата да идват по бързо към БГ- НЕ БИЛА ''АМБИЦИОЗНА"- САМО ТОВА УСПЯХА ДА ИЗМИСЛЯТ ТИА СПЕЦИАЛИСТИ....АМА НАЛИ БЮДЖЕТА БИЛ СЪСИПАН- ДЪРЖАВАТА РАЗВЪРЗВАЛА..

111

Жоро

преди 2 години

Държавата ще гарантира, не обезпечени кредити на закъсали фирми, това е начин за легално източване на 2,5 млрд от събраните пари във фискалния резерв. Целия цирк с ботафорните "разкрития" и чистата в службите са незаконни, а целта е разграбване и сриване стабилна държава.

110

Анонимен

преди 2 години

Повечето от държавната администрация са пенсионери. Получават пенсия и заплата едновременно.

109

Анонимен

преди 2 години

Държавата само пречи, и корумпира.

108

Омерзен

преди 2 години

Къде е Спецоооф

107

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ Е ЦАРСТВОТО НА *** ФИРМИ,КОИТО ПЕРАТ МИЛИОНИ НА МАФИЯТА.НИКОЙ СЕРИОЗЕН ИНВЕСТИТОР НЕ ИСКА И СТОТИНКА ДА ВЛОЖИ В ТАЗИ ПРОГНИЛА ДЪРЖАВА.БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН НА ЕС,НО ВЪПРЕКИ ТОВА ГЕРМАНИЯ ПРЕДПОЧИТА ДА ИНВЕСТИРА ПАРИТЕ СИ И ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНОТО СИ ПРОИЗВОДСТВО В МАКЕДОНИЯ И СЪРБИЯ,КОИТО НЕ СА ЧЛЕНОВЕ НА ЕС!

106

Анонимен

преди 2 години

КОГАТО ДЪРЖАВАТА "РАЗВЪРЗВА РЪЦЕТЕ"НА ЧАСТНИТЕ ТЪРГОВСКИ БАНКИ ДА РАЗДАВАТ ПАРИ БЕЗ ОБЕЗПЕЧЕНИЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СЕ СТИГНЕ ДО МОМЕНТА,В КОЙТО ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СПАСЯВА ТЕЗИ ЧАСТНИ БАНКИ...И ПОЗНАЙТЕ ОТКЪДЕ ЩЧЕ ДОЙДАТ ТЕЗИ ПАРИ-ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ.КОЛЕЛОТО СЕ ЗАВЪРТА В СЪЩАТА ТАЗИ ПОСОКА,КОЯТО НИ ДОВЕДЕ ДО НАСТОЯЩАТА КРИЗА.

105

Един

преди 2 години

Сега Шиши и мафията ще се явявт за финансиране със стотици малки и средни форми без никаква дейност. Просто ще променят схемата, нищо друго няма да се случи. Те държат цели региони със заплахи, шпиц команди, и т.н. Никой не иска да прави бизнес вече в тази държава.

104

Анонимен

преди 2 години

Банкянска лимонада

103

ганьо

преди 2 години

Хехе нищо няма излезе от това. Защо решихте че банките ще се засилят да дават необезпечени кредити?

102

отровна гад

преди 2 години

#Кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС?! #Кой, #Кой, #Кой?

101

Анонимен

преди 2 години

Червена Боза

100

Анонимен

преди 2 години

Държавата да не се меси в работата на банките -БСП каша

99

Анонимен

преди 2 години

ТОВА СА СМЕТКИ БЕЗ КРЪЧМАР КАКТО КАЗВА НАРОДА...ХАРЧИМ ПАРИ,КОИТО НЕ СА НАШИ.НЯМА КАК БЪЛГАРИНЪТ,КОЙТО Е С ДЪЛБОКО ВКОРЕНЕН ЖИВКОВИСТКИ МАНТАЛИТЕТ ДА ПРИЕМЕ АМЕРИКАНСКИЯ НАЧИН НА КАПИТАЛИЗЪМ.

98

Ашколсун,кьопоолар

преди 2 години

Добре тръгнаха нещата.За по малко от месец направиха това,което нинова не мажа да направи за десетилетие.А уж е "опозиция"Следващите от ДБ и ИТН трябва да направят пълна ревизия и конфискация на заграбеното.Нямам нищо против да се дават парите на млади семейства,които тук ще отглеждат децата си.А не като сегашните.Винетка и Рафаил американски граждани...

97

ОПАААААА

преди 2 години

Не могат да ползват пари щото нямат лимит и за да покажат колко са загрижени за "малкия бизнес " обещават държавно обезпечение към търговските банки. След изборите ще го духат новите управляващи с невърнати кредити "Държавата не произвеждала пари, а взема пари от гражданите и фирмите и ги дава на други граждани и фирми." Ех че умно,само *** харварски ученик може да го измисли.

96

емиграция

преди 2 години

С 40% са скочили цените на строителните материали. Не си ли заделяте някой лев в оръщение с долар, евро след три -5 месеца ще се гледате умно.Виденовата зима ще се повтори. Нищо ,че сме във валутен борд. За една нощ се случват най-лошите неща. Опичайте си работата, защото с тези сталинисти, комунисти, мадуристи да не затънем, като Латинска Америка. 1% доверие им нямаме на тези днес.Бацето си е отишъл вече,но децата искат маратонки....