279

питане !

преди 3 години

До ГЕРБ... 100%...Га шЪ теглим заеми , да ги напраИм кръгло , поне на 40 млрд. ?

278

бравус ..

преди 3 години

До ГЕРБ... 100%...И Факултета е с вас .

277

Да , ама не !

преди 3 години

До ГЕРБ... 100%...И какви са резултатите : Най-бедни и най-корумпирани , това ли искаШ да продължи , ...другите държави ОТДАВНА богатеят с пенсии и заплати , а ФЪФ Бг ...НИ-ЩО , само за ШАЙКАТА И ''СЪНАРОДНИЦИТЕ'' НИ ОТ ФАКУЛТЕТА !

276

Анонимен

преди 3 години

На политическата сцена единствено ГЕРБ са адекватни. Другите са треторазредни актьори , които стават за миманса , или за сценични работници , които разместват практикаблите и ги слагат не където трябва , та дано някой се претрепе в суматохата . Така е , когато има сбирток от кол и въже . Докато има обратното на умни с приставка мало , ще има и селски хитреци .

275

ГЕРБ... 100%...

преди 3 години

ПЪЛНА КОНСОЛИДАЦИЯ НА ГЛАСУВАЩИТЕ ЗА ГЕРБ... 1 5ОО ООО....................................НАДЕЖДАТА НА БЪЛГАРИЯ Е В............ САЩ........ ЕС....... НАТО... ... ГЕРБ... И ГЕШЕВ......

274

Анонимен

преди 3 години

Не мога, да повярвам, че толкова голям процент българи подкрепят едноличната управление на руския човек Радев и московския проект ИТН. Че одобряват завръщането на неокомунизма. Читките и реваншизма.

273

Гуфу

преди 3 години

До БокичаПри Орешака казваш, друго беше. По Черноморието само дюни до където поглед стига, Лукойл отчиташе печалба и плащаше данъци за стотици милиони, горите бяха току до балконите на апартаментите, Дънди копаха златото и веднага го трупаха на кюлчета в трезора на БНБ, социалната политика в небесата по-добре беше да си на социални отколкото да работиш и за разкош един фалит на КТБ. Само схемаджии и тарикати не гласуват за ГЕРБ. Честита промяна с Нинова, Дончева, Жан и Бабикян.

272

До 280

преди 3 години

Слаб 2 ! Колкото и да се напъваш прозира гербероТролската т същност ! Не се напъвай, няма смисъл. Герб ще имат едва 7% на изборите. Между другото се чувствам супер в немско и гласувах за Божков , и сега пак за него ще гласувам.

271

Анонимен

преди 3 години

И днес Сидеров не е отишъл на работа в Общината.Фъфле некви глупости по Алфа.А редовно получава заплата от нашите данъци.

270

Emigrant

преди 3 години

Неее,не сте прости теа дет тичкате пред Славиту да му размитате пътят,че е малко страхлив и кьорав,да не вземе да се спъне,да се изплаши и да избяга!Много добре знайкати кои са мутрите,кого поздравиха на площада от Маджо,а той са изчерви кат девственица и зе да шепни,че е на запис и го излагат!!Става дума за приатълчиту на Дългия.Ристю Пинокиев Маджув!!Вчера са пенеши при Цветанка Ризува,чи ша бий Гешев с камъни,куету ми изясни за сетен път,че имаме насреща си 9то септемврийски шумкари,а не хора

269

Анонимен

преди 3 години

Хаххаха!! 20%... мечтайте си! Социологическите слагачи сега вземат парата, пишат си стъкмистиките, а после като дойдат резултатите, ще кажат - Ееееее... Субективни фактори повлияха на промяната в процентите! Хахахха... А тези проценти ще бъдат ниски! Много по-ниски! Народът ще зашлеви звучен шамар на организираната банда (включително и около герб)! Мафиотите да се радват, ако вземат 11-12% максимум!

268

Анонимен

преди 3 години

Невярно твърдения за 20%това подкрепа за герб ! Те ще имат около 10% на изборите.

267

Emigrant

преди 3 години

Само силноразвиващ може да подкрепя чу чело ка то Учиндолеца,татуиран със сатанистки татуси,с поведение на мутра от 90те,мълчащ като партизанин,с его по голямо от това на баджанака му Грипен Ветов Пауърпойнтов!!!Ако си мислите,че живота е 2 часов концерт и като излезеш от залата и там си се накрещял,надивял,изкефил и всичко вече ще ти бъде наред,щото чалгаря те е надъхал с крадени македонски песни,то значи че си още в 6 клас,въпреки,че не ти остава много до пенсия!!Което ще рече,пълен бър коч!

266

Неадекватна реакция

преди 3 години

До =Един ден ще се срамуваш от това което правиш днес!!!

265

=

преди 3 години

Аз не съм бавноразвиващ,но този път ще гласувам за ГЕРБ.И не защото искам да вземат властта, а защото искам следващите управници да имат силна опозиция.Защото категорично не вярвам в морала на радев,славчо чалгата,мая костинбродската, татяна дето се продаде на Ванко1 за 50 х. лв. приватизаторката корнелия,арменския измамник и адвоката измамник, а що се отнася до бойкикев и гнома-те са много по ниска топка и от патриотите.Хубаво нещо е промяната,но новите управници трябва да са под контрол

264

Анонимен

преди 3 години

Само бавноразвиващ може все още да подкрепя герб.

263

анонимен

преди 3 години

274 - Бокич, не ББ разпродаде заводите, а Иван Костов! Нещо с историята си закъсал или си много млад и изобщо нищо не знаеш за последните 30 години!

262

Забравихте ли

преди 3 години

Славчо, помниш ли как Костов по негово време се опита да те изчегърта, а сега се прегръщаш с неговите кукли от ДБ, помниш ли коя беше Мая, пробутаха закони в полза на мутри и други престъпници, предложила Пеевски за шев на ДАНС? Очевидно не помниш, но помниш и не прости на Борисов, че не се съгласил да наруши закона и да ти подари парчето от тортата на кв. Лозенец.На Борисов няма да му простят и всички ония, които бяха уличени в корупция, включая Цветанов,и незабавно отстранени. Кой е зависимия?

261

анонимен

преди 3 години

Ами гласувайте за ИТН, които пак няма да направят правителство! Още ли искате Тошко Африкански?! Гласувайте!

260

да,дааа

преди 3 години

Стига сте манипулирали хората, ДЕПМ!Какви 20% за ГЕРБ?!?!?!?!?!?? Тия са така яко в ***, че ако стигнат 12 % ще имам подозрения за купен и/или корпоративен вот.....