25

шматароци

преди 3 години

Тез видеа нямат никаква тежест, а и като натисне където трябва (кеш), конкретното заведение ще има паднал сървър него ден. Сценката не е пред неговия бар. Социалните мрежи минават за манипулирано съдържание. Двама платени свидетеля и черния си остава с чадър и спомен.

24

опетков

преди 3 години

Алоо журналягите, къде ви е журналистическата етика? Защо не давате думата на другата страна. Човекът твърди, че не е докоснал ***. Това лесно може да се провери дали има следи по лицето след удара с глава. Мисля, че и една специалистка каза, че от видеото не ставало ясно дали наистина го е ударил.

23

Анонимен

преди 3 години

Дадански имали образование някакво?

22

хаха

преди 3 години

Нали се сещаш, че чадър не ти трябва. А и да ти трябва ще го върнеш. Т'ва е разликата.

21

Анонимен

преди 3 години

Тоя каскет е бил бизнесмен? Тоя е рядко фекалио...

20

Анонимен

преди 3 години

Римлянина си е римлянин. И на снимка да го видиш му забий два юмрука.

19

Анонимен

преди 3 години

"""Той е извършил нападението в изпитателния срок на предходно условно осъждане."""""Пандиза му е гарантиран!

18

ти честно ли

преди 3 години

Абе сериозно гледам още, някви се вайкат що не влизал? ХАХА, трябва да имаш нулев сблъсък с реалността навън да си мислиш, че чичака ше го разнасят с белезник по телевизиите.

17

Анонимен

преди 3 години

Единствения потърпевш в случая е май бизнесмена дето трябва се занимава с такива типове като чорапа

16

псевдоморал

преди 3 години

Ей тва е да си платиш, 10 бързи, че си бил човек и си дал, както чадър, така и работа на 5-10 човека, и наем за собственика на парцела. После скастряш смуглия и си терориста на народа по вс медии. Само, че дъртия, колкото и да го храните си е ***. Точка.

15

And Justice For All

преди 3 години

След като осъди ефективно побойника , "справедливия съд" дали ще потърси сметка и на "бития" от къде се снабдява със стока , дали има право да продава и дали плаща необходимите данъци като всички останали в тази дър... , хм, територия ? Или то не е нужно. Щом е изял един шамар, това автоматично го освобождава от всякакви отговорности и задължения към държавата ... Те само балъците плащат данъци... тротоарно право ... имат касови апарати... Тарикати сме баце... Касови бележки??? Ко речи?

14

Анонимен

преди 3 години

Маjна ли е - не става и с пръчка да го пипнеш!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Как ги извъртяха защитниците на онеправдания Митко. Оказа се, че не за справедливост е цялата работа, а за едни пари. А в съда трябва да се обоснове, защо се искат тези пари? И освен медийни манипулации, май няма физическо насилие по нормите на закона. И колкото и неморално по новите мерки, да е поведението на бившия адвокат, той все пак е на друго ниво полезност за обществото от Митко. Темата е дойна крава за медии, но съдба има за всеки. А Митко, няма да се превърне принцеса, целунат от медии

12

О хо хо

преди 3 години

Всичко това беше ОРГАНИЗИРАНО МЕРОПРИЯТИЕ. ВЕЧЕ СЕДМИЦА ЦЕНТРАЛНИТЕ ЕМИСИИ НИ ЗАНИМАВАТ С ТАЗИ ПР.ОСТ.ОТИЯ !!! ПФУ!Вижда се на видеото, че този размята чорапи МЕЖДУ масите в заведението. Ами защо не си ги продава на улицата - никой там не му пречи!!! Собственикът на заведението го е предупреждавал поне 100 пъти да не продава между масите! Нито е честно, нито справедливо.

11

Анонимен

преди 3 години

Бизнесмена да не дава на зад , за такива и 10 стотинки са им много и по добре да не им се дават.

10

Обективно

преди 3 години

ТОВА СЕ ОЧАКВАШЕ. И.Д.ИОТИ БОЛ, РОМЧЕТО - ХИРОУМНО КАТО ЛИСУГЕРЧЕ. ТАКА СЕ ЦАКАТ НОРМАЛНИТЕ И.ДИ.ОТИ, ДЕТО ПЛАЩАТ ТРОТОАРНО ПРАВО, ДАНЪЦИ, ПЕРСОНАЛ И НАЛОЗИ.

9

Анонимен

преди 3 години

Аз не бих си купил чорапи от тоз

8

Анонимен

преди 3 години

Ден година храни.

7

Анонимен

преди 3 години

Чингапука обещал вече да продава законно. Щял да си направи фирма, да си купи касов апарат, да сключи договор за пос терминал, да плаща данъци и осигуровки, и да е изцяло на светло.

6

Анонимен

преди 3 години

Митко да се запише на борсата и да почне да работи , аман от навлеци