92

Анонимен

преди 2 години

Какъв македонски език бе ? Вие говорите на селско-български. Не за друго ,а просто толкова сте интелигентни. Никога няма да призная държавата С.Македония. Това е българска територия.

91

Сашш

преди 2 години

Заев(ски),то и името ти е българско.По време на Илинденско- Преображенското въстание ,пък и други въстания и бунтове българите в географска Македония са везали на знамената - Свобода или смърт!(Има ясен снимков материал)А вие днес "кажувате"-Слобода или смрт!(по Сръбски).Заевски ,ако сега можеше да се срещнеш с Гоце Делчев няма да се разберете помежду ви,ще ви трябва преводач,но с нас ще се разбере.Езика ви е създаден от свети Венко(Марковски)и свети Блаже (Конески) .

90

Анонимен

преди 2 години

Клоун. До вчера се тепчеше, ксто дойде срока и попна да лицемерничиш. Няма начин да стане това. Нищо не сте направили за 3г. Само лъжете и мотаете. Ако някой гласува в България със ЗА, ще остане в историята като национален предател. Такаче се сбогувайте с ЕС . Докато не признаете,чемсте Българи.

89

Далибор Пушикурич

преди 2 години

Така е. Не преговарят. Вече е решено. Без македонски език.

88

Анонимен

преди 2 години

Няма български политик-самоубиец, който да ги пусне в ЕС тези измамници!

87

Уфьь..пак ли тия...?

преди 2 години

Абе,докога ще ни занимавате с тези психопати от Скопския Дисниленд?Да си се затворят в резервата и да не ни занимават с глупости.ВЕТО и да пасат...

86

с.м.е.ш.н.и.к

преди 2 години

Когато от хомо сапиенс премахнеш 100 000 години еволюция получаваш чист северомакедонски премиер австралопитек....Зайо Байо скок подскок.Нали казваше,че трябват да минат много години,за да се промени отношението ви към Майка България.За къде си се забързал за таз пуста Еуропска уния????.Още дълго време ще я гледаш през крив северномакедонски макарон!!!

85

И каква е таз

преди 2 години

Еуропската уния, щото нещо не я намирам? Тя май е само в главата на Заьо?

84

декан от СУ...

преди 2 години

Най ми е смешно,че Заев,Пендаровски,Мицкоски и Буяр,всички излизат от единствения им университет и са на една възраст. Все едно си взел един випуск студенти и си направил от тях политически елит.Това е показател за комичната им бутафорна държава.

83

честита пролет

преди 2 години

Ку-ку,ку-ку...Пролет ли дойде,кукувица ли кука?Не,Зайо Байо дава интервюта...

82

Паисий

преди 2 години

Ооо,неразумен изроде,защо се срамуваш да се наречеш българин?!Нима не са били българи бабите и дядовците ти?!

81

Granik

преди 2 години

Тоя Заев сигурно вечер се събират със Пендаровски,Мицкоски и Буяр Османи , обличат белите нощници и пеят пред огледалото в един глас Я съм югословенка на Лепа Брена.

80

братска Татария

преди 2 години

Тази държава РСМ нито ни е братска,нито ни е роднинска,нито сме и майка.Аре стига с това сервилничене.Да си спазват договорите,да не крадат история,да не трошат паметници,да не ни показват среден пръст,да не наричат външния ни министър фригиднаКУЧКА и да не горят български знамена.

79

Е ле па тоя...

преди 2 години

Хич, ама хич не ми дреме какво казали от РСМ, Пендаровски, Заев, някой си! Не ми пука! Имаш договор и поставени условия - изпълнявай! Иначе - няма ЕС. Да лаят и да скачат колкото си искат, тая работа така не става! Иначе казано - ВЕТО!

78

БАН

преди 2 години

Ще е интересно да видим ,как е вървял животът след 1945-та година.Период известен като "ранна антична македонска епоха".

77

Дарвин

преди 2 години

Зайо Байо се завайка пред Еуропската уния: ВИКА МЕНЕ МУНА....оти съм най древна и антична...Ми тогава да се кръстят Мънкедония нямам нищо против и да спрат да крадат българската история и личности.

76

проф.БожидарДимитров

преди 2 години

Нация,създадена със заповед на Коминтерна,която краде чужда история и език,е обречена.Северомакедонците говорят на осакатен български език,затова и мисленето им е осакатено.

75

Е ле па тоя...

преди 2 години

Т'ва беше с твърденията на скопските политичари за дата през месец юни.И тази опорна точка замина...Както и тази за ново правителство с нова позиция...Следващият епизод ще е през есента...

74

татар

преди 2 години

Македонците ще разберат след известно време, че Пепеляшка не е принцеса, а тиквата не е каляска. Няма да видят покана за преговори и на следващата среща. Второ поредно вето. Ще има и трето, четвърто, пето....и т.н. докле им вденат *** кратуни от къде дУхАвЕЕтъро за Еуропската уния!!!За пореден пътЗайо Байо ще разбере ,че срещу вятъра на се пикае.

73

наблюдател от ООН

преди 2 години

Както винаги Зайо се прави на гръмнат заек и пак някой трябва да му набива канчето в случая че няма ново българско правителство, а само служебно такова.След като изтърваха влака за кандидатстване в ЕС,макетата сега чинно ще си чакат,пък ако трябва и още четвърт век,докато не вденат,както стана в спора им с Гърция.А за да вденат макетата понякога и четвърт век не стига...