31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27 ,,,,Доц. д-р Александър Оскар е носителят на голямата награда "Лекар на годината" на Българския лекарски съюз.Това е от октомври 2020г. Достатъчно ли е? Надявам се, че ползваш интернет, може да потърсиш информация :)Но призива ти е ясен, гербаджийски, елементарен и необоснован. След като изкарва наяве злоупотребите на хунтата от герб, се пускат такива опорки - къв е тоя бре, кякой знае ли го?!Погледни в сайта на Александровска за повече инфо относно доктора.

30

Стоил

преди 3 години

А доказателствата къде са?

29

:)

преди 3 години

Сега му е запарило под дупето, заради проверките. Ако е бил читав е трябвало да напусне по-рано. Така или иначе, става ясно, че ГЕРБ са крали като за световно. От всичко и всички. Без капчица морал.

28

До 25

преди 3 години

Докажи думите си с документи - омръзна ни вече с това "една жена каза"!

27

Анонимен

преди 3 години

Д-р Оскар е начело на Очната клиника в Александровската болница.Добър специалист-неврологични&очни заболявания.Също работи с деца.Дано да не напусне болницата.

26

нали имаше одит!?

преди 3 години

Да не е искам да станеш от стола, за да седна аз! Жалко, когато болезнени амбици те раздират от вътре!

25

Анонимен

преди 3 години

Лекарите които са директори на болници не че не могат да управляват, а те просто съзнателно предизвикват загубите.Целите са много,но не ги давам за да не прозвучи като обвинение.

24

Иванов

преди 3 години

*** при големия онбашия и го питай какви пари получава....Тази система е тотално за разформироване.. Краде се като за световно....Разни медици се вживяват като ценообразуватели като се има в предвид че всичко е ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ.....Това са професионално ограничени хора в тази насока.....Живеят в някакъв измислен от тях свят.... Не бъркайте хапчетата с техниката

23

Анонимен

преди 3 години

Какъв е тоя екземпляр? Чувал ли е някой за такъв доктор?

22

Анонимен

преди 3 години

Дай им по няколко хилядарки на проверяващите и гледай как нередности не се установяват.Знам че е цинично,но и реалистично.По принцип голяма болница се управлява от здравен икономист,не лекари.Те могат да бъдат представени в УС,но нямат знанията и способностите да ръководят финансите.

21

Анонимен

преди 3 години

Ангелов е бил шеф там от 2013 до 2020г. време, през което болницата трупа 60 млн загуба.И за награда е сложен след това министър и то по време на криза?! Дали защото много си разбира от работата или защото е зависим вече?

20

Машалла!

преди 3 години

Затова трябва здрава чистка! Навсякъде! Тия герберски *** трябва да бъдат изринати и изчегъртани до последната барабонка!

19

Анонимен

преди 3 години

Всички болници управлявани от ГЕРБ всяка година са на минимум минус 30-50 милиона лв.На края на всяка година ГЕРБ ги финансира с пари от държавния бюджет за да покрият минусите милиони левове и так се прикриват загубите.Новия директор на ИСУЛ с София е от ГЕРБ,майка му и баща му са от ГЕРБ и са директори на болници.Директора н ИСУЛ е на 35-6 години.Той ходи на работа с ламбирджини,а има още няколко подобни автомобили.

18

червено стадо

преди 3 години

Да питам радеф кога успя бе другарю комунист? кога взе властта кога почнаха фалитите и пълния срив на държавата???

17

Машалла!

преди 3 години

Значи първо се краде, а после се оправдават разходите със задна дата. Значи това означавал девиза на ГЕРБ: "Работа, работа, работа!" Работа, ама на ползу джобу!

16

Анонимен

преди 3 години

Направете доктор Спасов министър на здравеопазването. Той ще ви покаже как стават тия работи. Вие крадете аджамийската....

15

Аззз

преди 3 години

На сегашния директор дано му пари под ***. Надявам се проверката да изкара на светло всички далавери, правени под чадъра на герб. Несъмнено боко се е облажил също от бюджета на Александровска. Само се чудя, кога ще видя аз някого в затвора?

14

Анонимен

преди 3 години

Ботокса е на принципа - работа , работа , като шефа си - боко

13

Диана

преди 3 години

До Анонимен13Кражбите при ГЕРБ са остатъчни явления на кражбите при БСП с нейния преход - тогава ограбиха цялата държава и за по-лесно даже я разрушиха, не.год.ни.ците...БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

12

нали ботокса

преди 3 години

затова че съсипа болницата беше повишен в ранг слуга на боко и депутат