44

4epa

преди 2 години

ХАЙДЕ НЯМА НУЖДА ТО4НО ПЪК ТИ ДА ОСТАВЯШ НИЩО !!!!!!!!!! ФИГУРАНТЕ ТИ СИ ОСТАВИЛ ЖЕНА С ДВЕ ДЕЦА И СИ ТРЪГНАЛ ПО ЕДНА .............!!!! СЪЩО ТАКА ЩЕ ОСТАВИШ И БЪЛГАРИЯ И ЩЕ ЗАМИНЕШ КЪМ КРЕМЪЛ !!!!!!!!!!!!!

43

Гигов

преди 2 години

Щях да напиша нещо ,но като прочетох част от изявленията на честните и почтени граждани на тази държава коренно различаващи се от пасмените по площадите прес 2020 -та година,имам само едно предложение. Нека сътрудниците на г-н президента му връчат тези мнения на хората - поне да ги прочете.

42

цв

преди 2 години

особено от твоите долни дела,и ти ще учиш на морал-нахалство

41

Щерю

преди 2 години

Все завети, революции, измислени морални норми и преврати им в главите на юдо-комунистите. А обикновените трудещи се хора искат едно - просто по- високи заплати...

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42Хунтата в Бг я води Боко-тиквата !!!!!

39

Анонимен

преди 2 години

Трудно е да се определи дали някой е гнусен, защото е кoмунист или е кумунист , защото е гнусен

38

Анонимен

преди 2 години

Национален Предател

37

Анонимен

преди 2 години

Хората са се борили за Свобода, Равенство и Братство, а не за президентска бананова република от Третия свят. Ако Ботев е искал военна хунта да го управлява, щеше да се съюзи с еничарите и чорбаджиите на султана.

36

Калеко Алеко

преди 2 години

Така е Румба, заветът който ни даде ти с делата си е повече от ясен ... Няма демокрация в света която да си кореспондира добре с вдигнати кремълски юмруци ... !!!

35

мазна фуражка

преди 2 години

Рядко тъпо и нагло същество

34

Бузов

преди 2 години

Да да твоите дела ги виждаме.Не демагогствай.

33

Анонимен

преди 2 години

плю-ю-ю-ф - храча те предательо - зелено чорапогащесто чудовище, върви си на село при картофите и си вземи и майските бръмбари

32

Анонимен до 26

преди 2 години

Ами хайде сега излезте сега никой не ви спира точно сега онова едноклетъчно от Банкя се нуждае от вашата подкрепа.То да излезете ама като сте два файтона хора нали ви видяхме жалкия анти протест организиран от мафията ГЕРБ едва 2000 човека събпахте от цалата страна половината от които казаха, че дошли да се поразходят. ЖАЛКИ СТЕ И КРАЯТ НА МПАКОБЕСНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ПРИМИТИВА БОРИСОВ ИДВА.

31

Майора

преди 2 години

"Поделата ще ги познаеш Господи"Не стига че стана разединител на нацията , не стига че бе избран с помощта на ген. Решетников, че избра правителство покрепено от олигарси начело с Божков, а говори за Ботев и Левски . Не става , първо пгледни себе си и тогава говори!

30

анонимен

преди 2 години

Радев е червено нищожество! Чудя се на ДБ, които се пишат за "десни" - толкова ли сте глупави да подкрепяте зеленият чорап, като му свършите работата с плюенето по ГЕРБ, той и с вас ще се разправи, клети глупци и предатели на демокрацията!

29

@ @ @

преди 2 години

УШАТ ЧЕРВЕН *** !!!!

28

Анонимен

преди 2 години

позор си Рундьо

27

Анонимен

преди 2 години

национален ПРЕДАТЕЛ е тоя - как може да петниш името на Ботев ве ***

26

Анонимен

преди 2 години

За какви дела говори Зеления чорап. За два месеца реваншистки болшевизъм цените скочиха с около 30-40%,изграждането на магистрала Хемус приключи, обсъждат се вдигането на парното и тока, вкарват се не надеждни употребени кадри на всички нива на управление. Дела?!

25

до 26

преди 2 години

Щяхме да излезем още през юли 2020, но Борисов призова да не се саморазправяме с престъпниците. Заради Борисов не сме помели Радев. Искахме да ги счупим и онези платени протестъри ама и тях Борисов не даде да закачаме.