49

море и мъка

преди 2 години

Колко изневери и флиртове ставаха на морето и колко смесени бракове с чужденки?Колко много разврат имаше и полуголи в бански курортистки? Старо и младо ходеше!

48

шлагерът

преди 2 години

Преди на морския бряг нямаше нищо и сега вървим към нищото!!!

47

Анонимен

преди 2 години

До заключение:КРАЯТ НА ТУРИЗМА И МОРЕТО НАСТЪПИ. Тежко и горко с поминъка на местните ***

46

МНЕНИЕ

преди 2 години

Почивката на Черно Море е Религия за Българина . Тази традиция е от времето на СОЦА и Бай Тошо - лятото отиваме на Нашето Море - деца , жена , кола и почивка .Днес много българи се чувстват застрашени ако отидат на Черно Море - чака ги Мафията на Политици и Партиици - те са заградили Територия като в Косово - Черно Море трябва да се Освободи от Паравоенни Организации на Партиици .Заради Сигурността в Гърция отиваме на Море , по-грозно е , но е гаранция за деца и семейства .

45

Анонимен

преди 2 години

Това не е съвсем така, доста работодатели в този бранш си са сериозни и държат на работната ръка и нямат проблеми естествено това им е намалява ли преди години печалбата но сега се отплаща, но в този бранш има и много които търсеха бързите печалби за сметка на работниците си и там наистина има проблем, а те самите не могат да се преквалифицират като сериозни работодатели, защото това изисква усилие от тяхна страна.

44

мина онова време

преди 2 години

- когато Господ ходеше по земята и природата даваше всичко даром без пари,- когато се хвалехме, че преди на морския бряг е нямало нищо освен влечуги- когато вишисти захвърляха дипломите си и ги заменяха с табла за сервиране,- когато народа се осигуряваше валутата за Кореком - корекция на комунизма,- когато *** и селски персонал се женеха за чужденки и скандинавки- ...и когато морето беше прозорец към света и единствена витрина за живота на запад- гларусите отлетяха и рибата изчезна...

43

Иван

преди 2 години

Тия кадри от Украйна,Молдова и Киргизстан,идват да си направят едно море три месеца на аванта!За нищо не стават,мързеливи и нехигиенични!

42

сезонн работник

преди 2 години

До ...работа с много дежурства до 16 часа на ден без почивни дни и болнични! Даваха компенсации до 7 дни в края на сезона независимо от озвънредния труд. Накрая на сезона се разболяваш от ангина и боледуваш 40 дни от изтощение на организма!Най-доходната работа се даваше на доносчици на МВР и военни пенсионери.

41

Анонимен

преди 2 години

Нали щяха да вкарват кадри от Молдова ?

40

Анонимен

преди 2 години

Сложили цени 100 лв на вечер , бира 5 , сянка 5 а искате да ви работят за 600-700 лв няма как

39

с пръдня - боя!

преди 2 години

никъде го няма!Всички ги интересува само бакшиша за сметка на курортиста!

38

Анонимен

преди 2 години

В испания в смрадлив бар с 3 маси вътре и 10 на терасата заплатата ми за около 50-60 часа седмично , бе около 1600/1700? за месец плюс 2 яденета всеки ден и всяка вечер си спя вкъщи. Общото с Бг е че'и тук гледат да те осигуряват на минималната заплата (1100?).

37

Анонимен

преди 2 години

Това е защото правят мушенгии

36

Анонимен

преди 2 години

Много добре се случват нещата. Хотелиерите по морето в голямата си част са комбинация от бай *** и средностатистическа мутра. Очакват някой да им слугува, а те само да взимат парите. Ама вече никой не е толкова глупав. Пак ще слугуват, но в чужбина поне ще им плащат. Затова им бай *** хотелиерът вече си взима работници от Украйна или Молдова, там явно са по-закъсали от нас. Но и това ще е до време.

35

Анонимен

преди 2 години

До Програмист6 цифри прибира шефа ти. За тебе 3 цифри.

34

...

преди 2 години

Работил съм по морето като ученик и студент! Ми какво да ви кажа много по-добре е на студентски бригади в толкова уплюваното САЩ! Тука на морето работих 2 поредни години! Просто няма да повярвате какво е, дори да ви го напиша ще си помислите, че лъжа! Сега вярно това беше преди 10г, но едва ли нещата са се променили към по-добро, даже си мисля, че са се влошили! Само за насока ще ви кажа, че за последния месец работа по "курортите" "ни" нито един "бизнесмен" не изплаща цялата заплата!!!

33

Безделник

преди 2 години

Работа със заплащане под определено ниво се нарича спонсорство за чорбаджията. Ако като сложиш разходи транспорт, обяд, по-читави дрехи и накрая не остава почти нищо, по-добре без работа.

32

Анонимен

преди 2 години

Бг не вярват на мушеници.

31

Програмист

преди 2 години

До Анонимен 38 : За българи скоро няма да работя, защото не стига че са прости и стиснати, а и нямат пари. Един среден клас проект е 6 цифрена сума в долари, но *** балкански не му се плащат толкова. И той като теб си мисли че ИТ бизнеса е кол център :)

30

Анонимен

преди 2 години

не се нареваха тия... като вдовици са. писнаха ни вече! сменете плочата!и ниеси имаме проблеми, ама не ревем в днес.бг!