19

Анонимен

преди 2 години

Не, не върви. СЕГА сме по-зле с демокрацията отколкото бяхме при "тирана" Борисов.

18

Анонимен

преди 2 години

Слави продаде и предаде вота на избирателите!Даде мандат на Радев по план,обграден с кохорта дс "съветници",що са те,провалили прехода,но съветват,та назначи червеното ченге от дс,и този т.н.министър се вживя нагледно в кгбските сценки от практиката.Позорно поведение с "една баба от пазара ми каза",нападки към гл.прокурор,внушения,е що?Целта на кукловодите!Докато е отговарял за СРС- та др.Рашков,нищо,а след това почна нормалната работа с кримиолигарските и шпионите,та как да не ги" уволни"!

17

Робовладелец

преди 2 години

Накъде върви България ? Вече е ясно - към Задунайская губерния ! Скоро ще имаме рублата за национална валута. Също и визи за Европа. Честит залп на "Аврора" от Президентството на България ! Това,което ни готвят от Москва ще е пелмени с л.а.й.н.а , които ще дъвчем още половин век най-малко.

16

Dinosaurus

преди 2 години

Ало, чегърталата, живота не е възникнал преди 10 години, в началото не е бил ББ! Пийте си успокоителните, Герб вече го свалихте! Аре по-кротко, че се изпускате от истерия. Червения дъртак, Б Раш е л*д за връзване, цялото МВР ще из*ерка под подметките му и ще ни стрелят, вместо да пазят обществения ред. Налудничавите изцепки на сценаристите на Дългия са по-заразни от индийски Covid. Тошето почна, сега БРаш коли и беси, и не само журналисти. Куку и цирк!

15

Сат Н

преди 2 години

Множественото число на недостиГ е недостиЗи.И по принцип не се употребява - достатъчно е да се каже недостиг и това покрива всичко.

14

Анонимен

преди 2 години

И аз не съм напълно доволен от служебния кабинет! Трябваше да започнат с незабавни арести на гербавите!

13

Анонимен

преди 2 години

Искам още гербав вой и вопли! Малко ми е досега!

12

анонимен

преди 2 години

Да вземем ли подписка до президента да организираме с искане да освободи Рашков за уронване престижа на институция Министерски съвет.Не може да не се съгласи,че подобни изцепки като на Рашков не във всяка азиатска страна се виждат.Срам и позор!А ние сме все пак европейска държава!

11

Ха ха ха ха

преди 2 години

И аз все си мисля, че трябваше да оставим неграмотния алчен крадец от ромски произход от село Банкя да ни сапунисва во веки веков! Иначе сме живи загинали!

10

Най-сетне Истина

преди 2 години

Браво на тези професионалисти!Време е да се пробуди народа и да види истината за "този кабинет"!!!!

9

Да

преди 2 години

С хора като Рашков с опит само в канибализма нищо добро не ни чака

8

Анонимен

преди 2 години

Политолози,социолози Кънчовци Стойчовци като че ли нарочно се казват с еднакви имена и фамилии са все платени.

7

баба мара

преди 2 години

какво подозираш няма никакво значение никои не ти вярва за нищо

6

Анонимен

преди 2 години

Никой не ви краде,по скоро толкова си можем като нация.Бабаити сме,това е.Жените са същите..Не се спазват правилата,казваш му в черно пред папата,тя отива в бяло.Оттук тръгнете и ще видите защо папата ви каза,че Дявола влиза през джоба.

5

Анонимен

преди 2 години

Истината говори Стойчев. На някои не е удобна.

4

Стоил

преди 2 години

Навсякъде по света се краде. Въпроса е колко остава за обществото. Жан Виденов, Иван Костов, Тодор Живков, Бойко Борисов ... Четете и сравнете. На Батето е великата мисъл: Това, което ние за един живот построихме вие за един живот не можете само да боядисате... Е, не боядисаха, но унищожиха.

3

Анонимен

преди 2 години

Тоя Стойчо Стойчев кога стана професор на 38-40 г тая ГЕРБ-ава калинка? И по-скоро КАК стана професор??

2

Анонимен

преди 2 години

Има ли някой които вярва че Герб и Борисов не са крали и то много? Искаме добър живот и ако имахме честни и съвестни управници поне половин Швейцария щяхме да сме.но не Бойко, царя , БСП само ни потапят и не можем да изплуваме.искам партия сам с нови лица, а не свързани с порочното минало.

1

Анонимен

преди 2 години

Чакай сега,това к'елеме не беше ли "доцент"?