35

До 34

преди 2 години

Абсолютно си прав.Тази статия е класически пример за дезинформация и насаждане на идеи,че видиш ли по добре би било светът да си трае и диктатори от Беларус и Русия да правят каквото си искат.

34

Двойни стандарти

преди 2 години

И в Берлин принуди ха да кацне самолет но няма толкова шум и санкции?!

33

Анонимен

преди 2 години

И всичко това заради ... едно уплашено, ботоксово джудже в един бункер

32

Анонимен

преди 2 години

Вярно е че има коридори , където летят самолетите,но Беларус не е толкова голяма и стратегически разположена за тези небивалици написани по -горе.

31

До 17 европейски цен

преди 2 години

Честно казано предпочитам подобни перформънси пред "перформънса" да ми свалят самолета под заплахата на изтребител. Пътниците сигурно са напълнили гащите. Ай мерси от изверги

30

Анонимен

преди 2 години

малък пример, със сина отивам на ученическа екскурзия до Лондон с автобус. 40 деца и 19 родители придружители и 3 учителя. Минаваме лЛаманш с ферито и ни стоварва в Дувър. Пред нас автобус от Белорус пуснаха го като удома грам проверка, нашия пизнай, хем с ученици виждат екскурзия и напук в един хангар 3 часа ни разкостиха, йок вода йок кенеффф. А честито Европа.

29

Анонимен

преди 2 години

Какво сега искат да ни обеснят как не може да не се лети над Беларус. Пълни глупости .Всеки си плаща за да лети над определена страна . Това е загуба за беларус .

28

до пичагата

преди 2 години

ти кога беше там в Беларус.Аз щото всеки месец карам тенекии нашенско сирене от Кърджалийско за Минск. Чудесна държава, чисто подредено, за разлика от Украина имат магистрали даже за разлика и от нас. Усеща се че има ред в тая държава. За всички има работа, Русия им е необятен пазар, китай здраво настъпват. Ти си вярвай на идеологемите.

27

Анонимен

преди 2 години

България - нация от пенсионери! Работещите българи се свиват до 34%

26

Анонимен

преди 2 години

Турция е страна с младо и образовано население.

25

Анонимен

преди 2 години

Турската икономиката бележи сериозен възход - 6% е ръстът през първото тримесечие на годината.

24

Анонимен

преди 2 години

Европа е с празни газохранилища, газта поскъпва.

23

Анонимен

преди 2 години

Москва и Исламабад подписаха договор за изгражdане на Пакистански поток.

22

До 21

преди 2 години

Добре тавариш, веднага стягам багажа и бягам към Беларус на хубавото.

21

мазепа

преди 2 години

До Интересно ми еБеларус е на първо място по самоубийства. Факт. А при 250лв минималка, каква безработица чакаш. Ако някой посмее да рови в кофите, му дават една лопата да рови градинките.

20

Лукашенко унизен!

преди 2 години

Има една наистина ефективна стъпка срешу Белорусия, и САЩ трябва да я предприемат. С едно движение на крака САЩ могат не само да унижат Лукашенко, но и да впечатлят Путин - ето това е, което целият цивилизован демократичен свят очаква от САЩ! А именно - президентът на Съединените американски щати мистър Джоузеф Байдън трябва да обуе червено-бяло-червени чорапи на предстоящата среща с диктатора Путин, и само с едно движеине на крака да заголи чорап и да му покаже на чия страна стои САЩ.

19

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам защо отвличането в заглавието е в кавички. Беше си точно отвличане.

18

Анонимен

преди 2 години

Кремълските ботове колко са изтрещели. Статията е за Беларус, тия няма какво да кажат и за български *** пишат. Ех другари другари, с толкова акъл не е изненада че СССР рухна и всичко избяга при ЕС и НАТО

17

до 15

преди 2 години

Направих си труда и погледнах статистиките. България е първа в Европа по смъртност, дори Беларус които не въведоха грам ограничения за вируса са много по добре от нас на 11 място. Що ли...или ще е от водката или от медицината....нали се сещаш че колкото и да са се самоубили уж в Беларус не са нашите 36000 в ПОВЕЧЕ сравнение с 2019 та.

16

Пичага

преди 2 години

Пичаги, в Белорусия при Лукашенко е голяма мизерия, много е зле, но вие сте прости и не можете да го разберете това нещо.