297

Hys

преди 2 години

Срамна тема за една нация, която твърди, че дала писменост и култура.

296

А

преди 2 години

До КрайНе, бедните не разждат повече, по-неграмотните и тези в по-ниско развитите общества раждат повече. Българинът не ражда не защото е беден (нека все пак се огледа в световен мащаб и разбере, че около 5-6 млрд. живеят по-бедно и от нас), а защото ценностната и морална система е разбита. Българинът стана точно като западащия запад - модерен егоист. Може ли някой да обясни, защо жена с много добър доход решава да ражда (ако може) на 40? Дотогава, да си поживеела...еми...така изчезват нации.

295

Анонимен

преди 2 години

Еми да то не е от сега,вижте само колко са на заплата и пенсия едновременно-в системата на МВР,МО,депутати,министри по на 70г.знайни и незнайни директори на болници това всичко прави това!

294

МНОГО ДОБРЕ

преди 2 години

И аз като голямата част от държавната администрация и от съдиите съм доволен от тези изводи ! Ще разберете защо човек става държавник или съдия !-

293

Край

преди 2 години

За 30 г. "демокрация" сме напът да се заличим като нация.Обяснението не е бедност защото бедните раждат повече.

292

Правителството

преди 2 години

НЕ ПРАВИ НИЩО ПО ВЪПРОСА.Надбавките които в момента се раздават стимулират само раждаемостта при "бразилците", никой не мисли за работещите българи дето си пращат децата на училище.Цели градове вече са обезлюдени. Миналата седмица бях във Видин, съботен ден при хубаво време в центъра имаше 50 човека...Държавата СПЕШНО трябва да инвестира в нови работни места, образование и стимулиране на раждаемостта сред българите. Иначе бавно и сигурно се превръщаме в някаква опустяла територия.

291

Demonaz

преди 2 години

Стандартно,че нали пенционерите и родните пакистанци са най-ценни на власта. Кой луд ще прави деца,които ще робуват на двете по-горни племена. Болна била нацията уау,че не кромид ще убие пенциите и бъгавите ми настинка. Закривай жалката пародия на държава.

290

Анонимен

преди 2 години

До Евроатлантик---------------------------Издръжката на нашенската ДС изродска бюрокрация е скъпа. То да получаваш западна заплата да бачкаш до 70 г, ама с нашите заплатки...

289

един

преди 2 години

Бъдещ пенсионер--- защо ни карате да изнемогваме болни да бачкаме до 65 г. За младите няма работа и те емигрират.

288

Анонимен

преди 2 години

ми кат не са подсигурили бъдеще на младото поколение, и стандарта на живот миерен, е нормално

287

анонимен

преди 2 години

Как няма да станем, след като богатият свят изсмуква млади и образовани, а тук умишлено не допуска добра икономика - ясно е по субсидиите и разни други врътки, за да сме слуги. Защото някой трябва да сменя памперси буквално. Иронията е, че самият аз бях и дори все още съм за ЕС, все пак е най-богатия съюз, но дали пък и ние не сме си виновни?

286

Анонимен

преди 2 години

До ДА СТЕ ПРОЧЕЛИ - НЯКЪДЕ ДЕМОГРАФСКИТЕ ПРОГРАМИ НА ЧАЛГАРЯ, ПИНОКИО и ОБЩАТА ? - _____________________________ - Скоро ще прочетем тези програми, публикувани са в изгорелия вестник!

285

Анонимен

преди 2 години

Митко с чорапите ще ви плаща пенсиите

284

Додо

преди 2 години

Прометейците, кланящи се на слънцето, добре си свършиха работата. Постигат целта си! Хубавата новина е, че Вавилон се разпада със скорост, неподозирана и плашеща дори прометейците, а от неговата пепел ще възкръснат и ще се зародят етнонационалните държави! Всеки от вас може да се спаси от Вавилон, като си работи земята, изкарва си прехраната и си ражда децата! Върху такива хора Вавилон няма сила, нито власт! Бройлерите от панелките, на хранилка от супермаркетите са в ръчичките на прометейците!

283

Olaf

преди 2 години

Българите, които мразят България защо имат българско гражданство ? Да си ходят. Никой не ги иска на територията си. По света който мрази държавата си се маха на ******* си.

282

Анонимен

преди 2 години

някой може ли да ми обясни защо някой велик дерибей от републиката на миризливите мутри със 50 хил декара собствена земя получава с връзки субсидии които европейските граждани плащат с данъците си? след като има активи за около 100 милиона защо някой друг трябва да му плаща еврокрадектите на миризливия българин връзкар?

281

анонимен

преди 2 години

и 2 милиона роми

280

Stalinista

преди 2 години

Проблемът е цяла Европа! Застаряващи нации са всички без иключение. Меркел си реши проблема като вкара инжинери, доктори, ама се оказа, че нещата още по-зле станаха

279

Анонимен

преди 2 години

Какви 34 % ,бе ,байно? Ние вече си преебахме държавата- подарихме я на един случайник , който обаче беше сложен неслучайно от Москва !!!!! Това, което ще сърбаме, ще е по-зле от времето на Виденов ( като пример за младите хора,които нямат представа за бедност и болка).

278

Бъдеще

преди 2 години

Няма страшно! Вече ни е осигурено излизането от Европейския съюз и скоро ще сме милионери - новата ни национална валута ще е рублата (1 лев = 45 рубли. ). Не се отчайвайте, всички жени ще са общи и няма да има олигарси, само партийни секретари. Ура !