15

Котка

преди 3 години

До Анонимен 5Напълно съм съгласна с теб. Просто помислих, че си пинтия-мрънкач, сори за което. Държавата се сеща за нас само, когато забравим да си платим нещо. Просто единствения начин е да си помагаме взаимно.

14

Вижте

преди 3 години

Съчувствам и имам желание да помогна, когато чуя за такива случаи, и особено когато става дума за деца, но не ми харесва това непременно отиване на скъпи операции в чужбина ! Има естествени, и много ефикасни методи за лекуване на рак - например чаят от глухарче, който за брени дни спира неговото развитие. Използват се целите стъбла, листа и цветове, докато е в период на цъфтеж, а на преминалите - коренът. Може дори да се добавя в пресен вид към салати. Ефектът е клинично доказан !

13

Анонимен

преди 3 години

Къде са чудотворните лекуващи икони и защо не са в болниците?

12

1

преди 3 години

Съгласен съм да ми вземат допълнителни пари към данъците. За да има достатъчно средства за българите в нужда. Стига вече с това унижение да се молим на човешкото разбиране, за да спасим живот.Обичам си родината, но мразя държавата.Продължавам да се чувствам чужденвц и непотребен в собствената си държава. Това трябва да спре, или да излязат на най-високо държавно ниво, и да кажат на вдички ни, че нямат ангажимент към нас и всеки да се оправя както може. Не, че не е така.

11

КОНСТАНТИНОВ

преди 3 години

НЕКА ПРЕСТЪПНИКА БОРИСОВ ДАДЕ ОТ ШКАФЧЕТО ЕДНА ПАЧКА ЕВРО ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ТОВА ДЕТЕ,ТОИ ДОКАРА БЪЛГАРИТЕ ДО ПОЗОРА ДА СЪБИРАТ КАПАЧКИ ЗА ПОМОЩИ НА БОЛНИ.

10

Само питам...

преди 3 години

Някоя партия няма ли да се откаже от 5% от субсидията си за да подпомегне лечението на това дете ? Някой депутат дето ще дари половината от месечната си заплата в гласувания НОВ размер между 7 и 11 хил лева ? За справка , хората които даряват пари ЗА ТАЗИ КАУЗА обикниовенно са на 1000 лева заплата и НЯМАТ привилегиите и отстъпките които депутатите са гласували за себе си.

9

Анонимен

преди 3 години

Бойко да отвори едно чекмедже...

8

Анонимен

преди 3 години

Бойко да отвори едно чекмедже...

7

Анонимен

преди 3 години

Бойко да отвори едно чекмедже...

6

Шенол

преди 3 години

Нужни са около 100 банкноти от шкафчето разбирам. Моля особите с пари в шкафчета да не си правят углушки а да помогнат за лечението на това детенце!

5

Анонимен

преди 3 години

До КоткаАз няма да фалирам. Поне до сега не се е случило когато съм дарявал за такива каузи. Само се замислих, че даваме на държавата огромни количества пари във форма на данъци и такси , които направо се изпаряват и от тях няма дори и за лечение на децата ни когато имаме нужда . Къде е държавата да подпомогне финансово собствените си данъкоплатци в такъв труден за тях момент ? Да организира намирането на подходяща болница . Да уреди транспорта на болното дете... заплащането на лечението...

4

House M.D.

преди 3 години

И отново не стана ясно каква е позицията на загриженият за здравето на народонаселението резидент Румката. Колко промила от заплатата си ще отдели за каузата.Апропо, тази кауза има ли DMS?

3

Анонимен

преди 3 години

Боже,Боже,до къде ни докараха.Деца да се нуждаят от пари за лечение.Които може да помогне.Това е бъдещето ни.Не знам какво проклятие тегне на нашия нещастен и изстрадал. Народ.Такова крадене,като днес,не е имало през вековете.

2

Котка

преди 3 години

До Анонимен 1Не знам, но едва ли ти ще фалираш, ако помогнеш с някаква сума.П. П. Не съм роднина на Яни.

1

Анонимен

преди 3 години

Държавата да не е фалирала ?