223

Анонимен

преди 3 години

И тоя контролирал СРС - та до 2018 г.Пази Боже!Сега работи за Черепа и " бори" корупцията.Така ги е контролирал,че всичко е запушил.Ченге от ДС да контролира СРС- та,Борисов ,Борисов оставил си червените хиени където не им е мястото.

222

ББ

преди 3 години

Уважение и подкрепа за смелостта и искреността Ви,г-н Рашков!Родината ни сега има нужда от смели мъже като Вас!!Подкрепа!!!

221

Анонимен

преди 3 години

Каскета - за цялостно творчество - трябва да бъде обесен на мига ... Само че, не виждам такава силна партия ... Всички са много демократични ... Ако се появи такава партия, гласувам за нея с 200 ... (по думите на Банкянската ***...)

220

Не е вярно

преди 3 години

На Борисов му трябва имунитет срещу Рашковид-21 !

219

До 239

преди 3 години

Какво чакали в СМ,какви грешки да поправя Радев?Той да мисли с главата си,да не се главозамайва,като му правят вятър,те са манипулатори.Всичко е пропаганда там,сега се оправдават с Борисов,но не са мръднали на см и абсолютно нищо не е променено.Чакат наготово да влязат с македонизма=антибългаризъм.Радев е наясно и ако си позволи да предаде българския интерес,ако се запази омразата и фалша в учебниците,антибългарската риторика и преследване на българи,да си подава оставката.Никой няма да го търпи

218

Анонимен

преди 3 години

Къде се крие тоя главорез?

217

До Анонимен 235

преди 3 години

Е..................и какво следва от това???Има ли значение кой къде е роден!!!!

216

Анонимен

преди 3 години

Само в банановите републики в мирно време избират генерали за президенти и министър председатели.=========. Само в най-банановата република България избраха генерал от Пожарната и специално за случая му ушиха оперетна униформа. Дори само за това унижение, което преживяхме, залужава да го очистят с 14 изстрела от РПГ.

215

До Анонимен 250

преди 3 години

Коя е Силвия Великова???

214

Анонимен

преди 3 години

Бойко срещу Бойко........................каква ирония !!!

213

Анонимен

преди 3 години

Силвия Великова се е покрила и си мълчи като пукал за хилядите уволнени хора до момента, за хилядите унищожени съдбиТези хора имат семейства деца и сега са оставени на улицата от едни самозабравили се алчни и жадни за власт диктатори!========= всеки, който е крепил режима на банкянския про стак, е престъпник.

212

Анонимен

преди 3 години

Президентска държава...............това е решението.................или полупрезидентска..............да се намали броят на депутатите от 240 на 200!!!

211

Анонимен

преди 3 години

Прав е Бойко Рашков........................100 %!!!!

210

Анонимен

преди 3 години

Каскета кога ще го махат от поста на главен прокурор???

209

Анонимен

преди 3 години

Копой на гнусната ДС, сега министър на МВРЕто товави натресе Учиндолският Чалгар сега светна ли ви ламБата че Малгара и ИТН са продукт на ДС?Радев = Лукашенко

208

Анонимен

преди 3 години

тоя е доста противен дядка.

207

Калеко Алеко

преди 3 години

Румбата май сложи ръка на всички останали служби както и на министерствата чрез такива като Рашков, извън мъртвата му хватка остана само поста на Главния прокурор и затова сега насъсква питомците си далят с пълна сила по него ... Кремълският парашутист явно не си дава сметка че конституцията е предивидила само 2 месеца за самоуправството му, а с чистките които прави в службите и силовите структури май иска да увековечи диктатурата си ... !!!

206

4epa

преди 3 години

ДАЙ ДОКАЗАТЕЛТВА ТИ НЕ СИ НА ЖЕНСКИЯ ПАЗР !!!!!!!!

205

запознат

преди 3 години

Този тип знае че в интендантството или не зная къде се шият раираните униформи, вече са взели мерки за костюма на този тип.Бай Ставри ще има ново попълнение.

204

иис

преди 3 години

През 1990 те срещнах стар съученик. Той ми каза че работел за "службите". Сподели че всички тези дето ги виждаме по телевизията са картотекирани в МВР като престъпници. Така че не е за учудване че толково много са подслушвани. Това за мен е доказателство че предишното правителство се е борило с престъпността. Сега престъпниците се опитват да заметат следите.