374

ФАКТИ

преди 3 години

Българите са с Русия а българските предатели със САЩ

373

Анонимен

преди 3 години

Къде ги тоз собственика на цеха? Интересно да го видим що за птица е.

372

Хо,хо,хо,ооо...

преди 3 години

ВНИМАВАЙТЕ КАК ГЛАСУВАТЕ....ЗА ДА НЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ВНАСЯМЕ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ИЗВЪНРЕДНО ОТ ЕС.

371

Слава на Ердоган

преди 3 години

А, армията на НАТО И ИСТАМБУЛ, кога ше идват...след изборите ли???!!

370

Майна

преди 3 години

Айде стига! След като фабриката е долепена до летището, а е имало учение - ясно е, че са взели фабриката като част от летището и за учение.

369

НЕМА ПРОБЛЕМИ

преди 3 години

Другия път, НАТО И САЩ влизат в НС...като слушатели с право на глас!

368

СЛАВА НА САЩ

преди 3 години

ИСКАМЕ ДА НАХЛУЯТ И В КО ЧИНА ТА НА ФИГУРАНТА!!!!САМО ТАКА ШЕ СЕ УПРАЙМ....хахахааа

367

Анонимен

преди 3 години

Геят Волен Сидеров(казвам -гей,защото по времето когато е трябвало да ходи войник,не взимаха гейове в армията);та този Сидеров в знак напротест и възмущение ще спира да се напива с натовското американско уиски и натовското френско шампанско.Поръчал си е по Спидито един бус с Кримска водка.

366

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 443Въобще не ме интересуват руснаците.Пусни тубата гледай за какви глупави хора става въпрос.Има някакъв известен казва се Джоко Уилинк-нещо като казва че след като напуснал армията трудно говорел.Нали си представяш за какъв спад на интелигентноста става въпрос? Майната им на руснаците какво общо имат в случая.Казвам просто че са мега глупави и най вероятно или не са чели планът за действие или са били дрогирани.Па чукни в нета гледай реални клипчета за какви *** става въпрос

365

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен435Всеки има право на мнение. Всеки има право да чете или да гледа измислени клипчета в нета. Но да се подиграва с жертвите, които са дадени в една война е цинично. Спирам да споря с такива хора.

364

ВЪПРОС КЪМ РУСОФИЛИ

преди 3 години

ЗАЩО ВАШИТЕ ДЕЦА И ИМОТИ........ БЯГАТ КАТО ДЯВОЛ ОТТАМЯН..... ОТ РУСИЯ...?ЗАЩО..........ЗАЩО.............ЗАЩО..........?.........................ОТГОВАРЯЙТЕ,ЛИЦЕМЕРИ АЛЧНИ....

363

Анонимен

преди 3 години

КОЙТО Е ПРОТИВ САЩ Е ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ.

362

Анонимен

преди 3 години

АКО БЯХА РУСНАЦИ ЩЯХА ДА НАХЛУЯТ ВЪВ ВИНПРОМА УЖ СЛУЧАЙНО, А ПОСЛЕ ДА СЕ ВЪРНАТ ПРЕЗ НОЩТА ДА ОГРАБЯТ И ОСТАНАЛОТО.

361

Анонимен

преди 3 години

До Мнениеголеми нещастници сте русофилите, за съжаление не сте попаднали на бабаити като англичаните да ви стопят лагерите от бой

360

Мнение

преди 3 години

Големи нещастници... за съжаление не са попаднали на бабаити както френските парашутисти във видинско преди години и да ги карат по болници.... да вземат да си плочистят най-напред главите от дизайнерската дрога, а после да тренират...

359

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ РАДЕВ

преди 3 години

ВНИМАВАЙ, ДВОЕН АГЕНТ.............НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ...

358

Анонимен

преди 3 години

Чета разни коментари и много се забавлявам. Какво ли си представяте за американците, че знаят къде е България? Определени хора знаят къде е Европа. А когато им кажеш България, много често бъркат с Германия.

357

Анонимен

преди 3 години

БЪЛГАРИТЕ СА СЪС САЩ, РОМИТЕ С РУСИЯ! ХАХАХА

356

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГледах клипчето в нета за руската пехота и изобщо сухопътните войски. Всички са толкова затъпели от водката че могат само да крадат.

355

Чудна работа

преди 3 години

И сега кво?!И Костя Копейкин и Бялата Златка пискат против Натовците.Направо съм раздвоен кога да подкрепя.Иначе и двмата много обичат доларите и евраците...Мъка!