81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 86Не е вярно. Германия е единствената държава която ни е помагала.

80

От бореца

преди 3 години

Сърби ги сърбите и сърби ги техните бивши роби.!.

79

До 87

преди 3 години

Защото си слабо запознат с историята.

78

До 87

преди 3 години

Защото си слабо запознат с историята.

77

До 87

преди 3 години

Защото си слабо запознат в историята.

76

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали Русия ВИНАГИ ни е помагала и винаги ни е била приятел, но знам, че това е ЕДИНСТВЕНАТА държава и народ, от които сме имали някаква полза и помощ.

75

Анонимен

преди 3 години

Според това споразумение (Райхщадското споразумение между Русия и Австро Унгария) Австро-Унгария и Русия се съгласяват, че ако се стигне до териториални промени или разпадане на Османската империя, създаването на голяма компактна славянска или друга държава е изключено. Толкова относно желанието на Русия България да е обединена, силна и голяма държава. Който иска чете, който иска мисли, останалите вярват на този и онзи...

74

Анонимен

преди 3 години

започва се, с новини на турски и сериали познайте къде ще отиде територията.. а плюят по Русия ,колко показателно какво ще е бъдещето, то вече е тук

73

Krom

преди 3 години

До Анонимен 68 - в австрийския вариант на споразумението льольо България въобще не присъства. Предвидено е Австроунгария да анексира Босна и Херцаговина а Русия - Бусарабия - ако бъде изцяло разбита Османската империя. За Румелия е предвидено да бъде княжество.

72

Истината е

преди 3 години

че в Сръбско-Българската война, Австро-Унгария и Русия са били стабилен гръб на Сърбия! Това е положението с "братския" нам народ... хубавото е, че скоро ще изпукат и последните русофили родени, живели по времето на светлия социализъм и захранени с любов към Русия.

71

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 68 Вярно! Няма общ официален документ от споразумението в Райхщад- два са! Ако имаше - нямаше да е тайно и безспорно щеше да е скандал и да предизвика голямо вълнение в другите велики сили Англия, Франция и кой знае какви последствия?! Обърнахте ли внимание на споразумението "Сайкс-***" - също тайно и също много интересно! Потърсете и прочетете статията "Скрити договорки трасират големите ни трагедии" от НИКОЛАЙ ЙОРДАНОВ отпреди 2 ГОДИНИ - също е много отрезвяваща!

70

Анонимен

преди 3 години

Когато хората станат повечко, войната е решение , ковид е решение, свински грип е решение, цигарите са решение, ваксините са решение, мръсният въздух, вода от/с пластмаса, заблудата е решение, етнически проблеми е ....и така...умният преценява, простият изпълнява.

69

МНЕНИЕ

преди 3 години

Иран, САЩ и Турция дълбаят в Балканския Полуостров .Замесиха и България с новата Държава СМР .Искам да напомня на всички Българи - политици , крадци , убийци - Ние сме Държава от 1300 години .Българската Армия е на колене след ГЕРБ , но нали знаете че може да се бием с камъни и тояги , за да защитим територията си .

68

Анонимен

преди 3 години

"По време на Сръбско-българската война в сръбската армия има 180 австрийски офицери-съветници, виенските банки финасират войната и Австро-Унгария спасява Сърбия от пълен разгром. Това са фактите" - Фактите са още, че Русия не подкрепя обединението ни. За повече подробности виж по-старите коментари.

67

Анонимен

преди 3 години

кой - каквото и да Ви говори, от ваксини до граници, става въпрос за ПАРИ! В случеят за ВЛАСТ.

66

Емо

преди 3 години

Сръбчетата ги сърби отзад отново.Изгубиха моретата си.А днес с тези си мечти да не изгубят и Войводина със столица Нови Сад. Последните са си почти унгарци.

65

Охрид

преди 3 години

Единственото прекрояване на границите което трябва да се случи е на Северна Македония. Разделя се на две, между България и Албания. А на сърбите Косово ще им види сметката, рано или късно...

64

Анонимен

преди 3 години

По време на Сръбско-българската война в сръбската армия има 180 австрийски офицери-съветници, виенските банки финасират войната и Австро-Унгария спасява Сърбия от пълен разгром. Това са фактите

63

Анонимен

преди 3 години

Има граници - има проблеми. Цаката му е да се премахнат всички граници, да се създаде Балкания - с автономни области, единна валута, в рамките на ЕС и шут отзад на евразийските мераци.

62

до До Анонимен 57

преди 3 години

Можеш да си смучеш колкото искаш от пръстите, но няма да промениш нито историята, нито истината, нито отношението на Русия към България. Колкото и да не ти се иска да повярваш и Русия като всички останали е приятел на България само тогава, когато има интерес и е наш враг ВИНАГИ, когато има такъв интерес. Не ги обвинявам за това, защото е нормално, но не се самозалъгвам като вас русофилите, че видиш ли Русия винаги ни била помагала и винаги ни била приятел. Щом ви харесва самозалъгвайте се!