16

да,да ама не

преди 3 години

Пропуснах историци като Пантев и прочее! Или греша - те всичко това го знаят и са ни пудрили очите и мозъците с коминтерновските простотии!?

15

Анонимен

преди 3 години

БРЕЙ МНОГО РАБОТА СА СВЪРШИЛЕ ОБСЪДИЛЕ СА НЕОБХОДИМОСТА ЧЕ ТРЕБЕ ДА СИ ЛАФЯТ. БРЕЙ ПОЛИТИКА БРЕЙ КО ША ПРАЙМ БЕЗ ТЕХНИТЕ НЕОБХОДИМОСТИ. НЕКОЙ ОТ ПРЕВОДАЧИЦИТЕ ДА РЕЧЕ ПОВЕКЕ.

14

да,да ама не

преди 3 години

Добре ще е за политиците и за някои от коментаторите тук да потърсят и прочетат Райхщадското споразумение от 1876г. в двата текста - на Австроунгария и Русия! Има и още едно такова : "Сайкс-***"! Ако проявят интерес ще намерят и други вече разсекретени исторически документи! И да сме доволни, че руснаците не са били както се полага на победители в Ньой след ПСВ заради революцията, защото ни беше гарантирано още по-страховито разпарчетосване на Бъгария!

13

Анонимен

преди 3 години

Заев е наш човек, даже по съвет от негови "български" приятели, взе да ги подслушва, ама те първо него взеха да подслушват :)) Янев определоно излъчва респект, дано да са се разбрали :))

12

?!?

преди 3 години

И редник не е посмял да даде крачка назад защото зад него е България, ако някой от тия двама генерали президент и премиер отстъпят и дума от българската позиция. Ще стане страшно.

11

Бай Иван

преди 3 години

Янев прокарва московската политика, а каква е тя от 1944 г. всички знаем. Изобщо, в това положение сме заради кремълските ментори от Георги Димитров, през Тодор Живков, та до Радев (Янев е просто изпълнител, не не по- малко предател - случаят Грипен)! Така че, щом московските мекерета са се заели да оправят нещата, не очаквайте нищо добро нито за нас, нито на РСМ!

10

Анонимен

преди 3 години

В крайна сметка Македонците трябва да се откажат от претенции за македонско малцинство.Да се започне отнякъде.После може да ги пуснем.По добре те в Ес отколкото турците.

9

МАШИНАТА БРОИ..

преди 3 години

ДО 21.00 Ч....... ПРЕБРОЕНИ-2 РУСКИ ШПИОНИ(ПОДЧИНЕНИ ЛИЧНО НА РАДЕВ)......

8

Анонимен

преди 3 години

Всичко е казано вече. Заев има само да мисли. Няма да намерят предател.

7

До Krom

преди 3 години

Така са ги учили сръбските мекерета на Москва.Че сме татари и фашисти.А,че сме били окупатори е вярно.Те не са виновни,че са им го набивали в мозъците! А пък руснаците са ги учили ,че сме ги предавали през войните.Те не са виновни.Така са научени.

6

Saki

преди 3 години

Бат Стефане дръж здраво и не предавай България. Милиони мъже ,жени и деца са дали живота си в битки и кланета ,от 681 до 2021 г.,за Родината. Не ги предавай !

5

Krom

преди 3 години

Зайо Баев ще попита дали няма в тея два месеца да пуснем сръпското *** РСМ в униjата? Щото след това в "знак на благодарност" могат да поискат да си променим името на "татари" официално? Ако Радев направи това - поне изглежда, че затова се готви - чака го нещо много неприятно. Това българина няма да прости и забрави.

4

Анонимен

преди 3 години

Северна Македония не трябва да е в ЕС.

3

МЪЛНИЯ...

преди 3 години

ПРОДАВАТ ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ НА РСМАКЕДОНИЯ........ РУСКИТЕ ШПИОНИ....

2

Анонимен

преди 3 години

Като видя този Заю Баю и ме напушва един смях,бате...Не знам защо така...

1

Анонимен

преди 3 години

Гaнчoвци, жалкия фигурант ви продаде