70

А бе къде

преди 3 години

Батко?Щом и Тошко африкаски се скри, нещо не е читава работата.

69

Анонимен

преди 3 години

Хубавата новина е, че 11 юли наближава.

68

Анонимен

преди 3 години

Лакеите на Радев управляват държавата, а той отиде до папата да му предложи едно завойче с Миг29. Папата категорично е отказал да се качи на руския летящ кашон.

67

Анонимен

преди 3 години

Всички герберастки копои, които пребиваха децата ни миналото лято, лично по заповед на Чекмеджиев - на бунището

66

DDD

преди 3 години

Много ГЕРБ-ерастки ***, бе, много нещо!... Не си давайте толкова зор бе, другари!... Джипко Бибипков почва да свършва парите... И верните му калинки повсеместно ги уволняват от сладките постове!... Няма кой да пълни чекмеджето!...

65

Фен

преди 3 години

А кой ще търси 37 тона кашкавал предназначен за военно временните запаси.

64

Анонимен

преди 3 години

Кочияшът на Миг-29 хубаво ни накисна с това правителство.

63

Анонимен

преди 3 години

76 - не разпространявай лъжи.Той първо не е трябвало да става министър, щом не е имал допуск. Станал е незаконно. При сегашната ситуация, допуска му е ограничен, това е тълкуванието на ДКСИ!

62

Анонимен

преди 3 години

За тези вече няма значение дали си вършиш работата правилно - щом си назначен от Герб ти си престъпник.Нека да започнем да мислим като тях.Да допуснем, че утре Герб спечели и състави коалиционно правителство - примерно с ДПС. Трябва ли да измете с една метла всички назначения на служебното правителство?Къде ще му излезе краят ако постоянно влизаме в турбуленция на реваншизъм?

61

Анонимен

преди 3 години

На Бойко Рашков шефа на кабинета - най-важният човек -е била секретарка на дясната ръка на Черепа. и той ще гони мафията?!

60

Анонимен

преди 3 години

Комунистите искат да счупят държавата! Няма да позволим! Мачкай Бойко Борисов комунистите!

59

Анонимен

преди 3 години

За първи път имаме министър на вътрешните работи, на който са били отнели допуска и не е бил проверен дали има право на допуск. Сега ще има право на допуск, само за конкретни казуси, които не са класифицирана информация и за всеки казус ще трябва да се проверява има ли право на допуск или не. Страхотен вътрешен министър .Руските агенти надничат отвсякъде

58

Анонимен

преди 3 години

Бойко строи и гради, друг като Бойко Методиев, така отдаден на каузата за осигуряването на комфорта, благоденствието и осигуряването на качествен живот за нацията аз не съм виждал. И след 1000 години ще се помни кой построй магистрали, метро и пречиствателни станции.

57

Анонимен

преди 3 години

Тоя Бойко Рашков и преди не ставаше за нищо, и сега не става. Някои хора помъдряват с годините, но той не е от тях. Янаки и Асен Василев, поне се държат малко експертно- повече дела, по-малко говорене. Бойко Рашков с пяна на устата го гони един Ревашизъм - "Аз ако бях собственик на БТВ еди кой си и еди кой нямаше да работят тук". Брей и това не е ли цензура. Щом си се съгласил на това интервю ще търпиш! Къде е сега Слави да изплаче за свободата на словото!

56

Анонимен

преди 3 години

Избиват елита на нацията-воглаве сНегово Превъзходителство Пожизненият Министър-председател на Република България, Председател на Съвета на ЕС на цяла Европа и България, Повелител на Западните, Източните, Северните и Южните Балкани, Бащата на българската демокрация, особа, приближена на Меркел,Туск и Юнкер,о.р. ген. лейт. инж. д-р Бойко Методиев Борисов,Доктор по психология, Властелин на всички земни животни и всички морски риби, гениален мислител, стратег и държавник, велик каратист, тенисист, футболист, музикант и художник.

55

Анонимен

преди 3 години

Ген. Янев щял да наблюдава службите лично! Да се готви шефът на ДОТИ!

54

Анонимен

преди 3 години

Да уволнят всички чистачки, те са назначени от Бойко!

53

Анонимен

преди 3 години

Всеки знае че хотелите по Мутроморието да на феодали от ГЕРБ-ДПС

52

Анонимен

преди 3 години

Нали искахте промяна? Ей ви я на! Полицейщина, беззаконие, реваншизъм, обир на спестяванията на хората и накрая, като попитат защо - и бой. Справедливост? Да, ама друг път. Само стойте и гледайте.

51

DDD

преди 3 години

До БЕЗПАРТИЕН 46: о, неграмотни другарю, не успях да разбера колко точно и от какво си ОЧУДЕН, но аз определено не съм УЧУДЕН от неразбирането на собствения ти език!...