109

Статистик

преди 3 години

Който плюе Лукашенко да си пусне някое видео от Беларус по youtube. Нека сравнк как изглежда Беларус и как изглежда демократична България.

108

spoko!

преди 3 години

До една година тираните- лакеи на Кремъл: Лукашенко, Кимчо, Мадуро и др. ще изчезнат от политическата сцена, заедно с кремълските джуджета. И вероятно няма да се наложи да бъдат съдени в Хага, защото собствените им народи ще им видят сметката. Но това ще стане, защото Космическа Америка е непобедима, а войната ще разреши всички проблеми в света.

107

НАСТРАДАМУС

преди 3 години

До свободно падане Че ние отдавна се търкаля по надолнището от 30 години насам бе . Еверест като височина ряпа да яде . Благодарение на глобалисти ,либерали и соросоисти гоним кота нула на марианската дълбочина .

106

дядомраз

преди 3 години

Браво на Лукашенко! Вярно го е казал.

105

Анонимен

преди 3 години

От пръв поглед си личи, че не е уред с кратуната...

104

свободно падане

преди 3 години

Един коктейл Радев - Виденов ще изпреварим Беларус по нанадолнището.Важното е итн да бутнат камъка.

103

НАСТРАДАМУС

преди 3 години

Ха Ха Ха Тая мадама чува ли се какво говори за Северна Корея и хал хабер си няма за каква държава иде реч . Ама там няма сороси ,няма либерали и глобалисти няма гей паради наркомани и други мутирали деграданти . Вчера гледах по тяхната телевизия откриването на най голямата във света очна клиника на площ от 50 декара и на 5 етажа нагоре . Ай когато във България се построи таково чудо за народа тогава ще имаме правото да говорим за СК .

102

Анонимен

преди 3 години

'' Тихановская заяви, че диктаторът е заплаха за мира '' ................... младите в Беларус се опитаха да направят нежна революция като в чехия ... оказа се, че в Беларус това е невъзможно. Лукашенко ги преби, изнасили и се кротнаха.

101

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта върви по неговите стъпки....

100

Хахахаха

преди 3 години

Бойко Боришенко почти успя в България, защо Лукашенко да не успее в Белорус?

99

Анонимен

преди 3 години

Хората през социализма не искаха буржоазна република и капитализъм. Те искаха само банани и западни стоки. Социализъм със западни стоки.

98

rusnak

преди 3 години

Беларусь, естествено ще се влее в РУСь и ще го ядете с тезите си. А, ако имате проблем с РУСь, пак ще го ядете.

97

Олеле-Малеле!

преди 3 години

Добре че не съм гражданин на Беларус... диктатурата на Буци ми е достатъчна.

96

Анонимен

преди 3 години

Северна Корея с пълни магазини с храна и западни стоки. Хубава Северна Корея - мечта.

95

Анонимен

преди 3 години

В магазините има банани, има шоколад и тоблерон, има западни цигари и западно уиски и бира. Никаква революция няма да има, ако има банани. Спрете бананите на Беларус.

94

Анонимен

преди 3 години

Запада направи Октомврийската революция. Германия прати Ленин с брониран влак да прави революция в Русия...................Сега отново прави опити за революции, а след революциите ще се бори със следващите власти, които не искат да им служат.

93

Шиниъд Оконър

преди 3 години

Нищо не може да се сравни с теб !

92

ОНЗИ

преди 3 години

Този човек отдавна е разбрал че западната демокрация е един компот от лъжи и демагогия !!! Имного точно действа !!!

91

Анонимен

преди 3 години

Много е важно какво публикуват медиите, които се хранят от подаяния... А това, че в собствената ни държава улиците нямат табели, възрастните гладуват, корупция и бедност накъдето се обърнеш - тези неща не са важни! Ами...говорете за Беларус :) (не живея в България. Просто ме натъжават някои неща)

90

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко направи напълно погрешен ход с тоя самолет. Руснаците го подведоха нарочно за да стане абсолютно нежелана персона по целия свят а това е първата стъпка към анексията на Беларус от Русия по подобие на Крим. Събирача на руски земи Путин щеше да тръби след анексията че спасява рускоезичното белоруско население от полуделия диктатор Лукашенко. По такъв начин хем ще прилапа Беларус, хем ще излезе спасител и освободител на Беларус от лютата диктатура на Лукашенко.