48

Анонимен

преди 3 години

тоз е луд

47

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, Беларус били центъро на европа азе пък знам че Македонио е центъро !!!!Нема да бараш славата на Макетата ке те

46

Ядрена зима

преди 3 години

Чичето казва право,Беларус е на няколко стотин Км от Москва.Как я мислите да става НАТО-вска булка ?

45

Ех, Лукашенко

преди 3 години

Беларус не ти е колхоза, който си управлявал навремето!

44

akud

преди 3 години

тази старина има старчески проблеми за величие в главата. 100% блокада да беларус.Европейския бизнес да не се прави на стиснат. да не пречи на Европейските политици. 100 % блокада на всичко

43

Бизнесмено

преди 3 години

Балъци, за един сополанко вдигнаха изтребители "свалят" самолети.То тоя го праи за пара ве дайте му заплата дебела и ще стане първи *** на лукашенко...

42

Лаещо куче

преди 3 години

Куче което лае на хапе! Да си припомним малко история: 1. САЩ когато нападна Ирак и Афганистан го направи бързо без много приказки!2. Русия когато анексира Крим също го направи бързо и без много приказки!Сега да видим тези които лаят какво правят:1. Русия заплашваше след санкциите за ответни действия и червени линии но реално нищо не предприе във военен аспект;2. Иран заплашваше с унищожение на Израел но освен поддръжка на други правителства не предприе никакви военни действия срещу Израел

41

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко затъва все по-дълбоко и завлича със себе си и Белорус, но ние знаем, че диктатурите не се интересуват от това. Беларус е осъдена да живее в терор и робство.

40

до 5 от руснак

преди 3 години

Аз само да напомня, че оръжия за масово поразяване не бяха намерени в Ирак или в Либия, но виж златото и петрола още не го връщат на изконните им собственици, а и някак си ако погледнеш и двете държави преди и след двмократичната интервенция, то те (американците и западняците) успешно съсипаха до ниво от средновековието.Излиза, че двамата дикатори за 15 години направиха страните си рай, а демокрацията за 20 ги напеави леш.Същото и тук в БълГЕЙрия ама по мирно някак си щото сте рая!

39

Анонимен

преди 3 години

Абе, аз ако направя един списък на адресите, жените и децата на всичките служители на МВР и ДАНС с техните имена и снимки и да ви призовавам от чужбина да ги убивате какво точно ще стане? Какво ще бъде мнението на един полицай като открие името и снимката на детето си с призив да го тормозите и убиете? Да не говорим, че това подобие на човек е бил доброволец в Донбас и е убивал мирни хора. Сега ще си плати за това, което е направил.

38

Бай Иван

преди 3 години

Всички диктатори говорят в този стил. Все другите държави са им виновни, искат да сринат световната им икономика, да ги поробят, експлоатират. Пратили били терористи и т.н. и т.н.Хваща ги параноята малко по-малко увеличават службите за сигурност, увеличават им правомощията и крайният резултат е че тормозят собствения си народ, като им обясняват че ги защитават.

37

Смях

преди 3 години

Беларус централна Европа ??? Тоя дядо случайно да не гледа картата на обратно 😊Абсолютно диктаторско изпълнение , тоя мина и Садам... да сдава трона 40 г на власт ...

36

Голяма лъжа

преди 3 години

Хората на Батя пуснаха разпечатката на разговорите на пилота с кулата в Минск. За никакво отвличане и пиратство и дума не може да става. Кога обаче ще чуем разговорите на пилота с кулите във Вилнюс и Варшава на които му отказват да го приемат то ли от страх то ли от нещо друго . Не е ли тая всичката истерика ЕС прикритие на собствените грешки и най-вече страхове да приемеш самолет обявил SOS.

35

Анонимен

преди 3 години

Няма да го дестабилизират. Нищо което не познават няма да им се случи. Просто ще се върнат в щастливите години от преди 1989- затворени граници, затворена икономика, само големия брат ще им дава наклон на Х.икса. Дето се вика - внимавай какво си пожелаваш, че може и да се случи. Същото важи и за про-кремълските *** тук, дето ронят крокодилски вълзи по онези времена.

34

Анонимен

преди 3 години

До Ангел "Нека забрявим за момент колко двулични сме и подкрепяме двойния стандарт" Не можем да забравим колко сте двулични русофилите - говорите за България, но работите за режима на Кремъл.

33

Ангел

преди 3 години

Нека забрявим за момент колко двулични сме и подкрепяме двойния стандарт .Нека помислим от неговата гледна точка. Хибридната война срещу Русия цели да я скара със всички нейни съседи.Да бъде обградена от врагове .Финансират се медии и журналисти с цзадачата да свалят проруски правителства .Успяха в Украйна в България и в други държави.Сега наред е Беларус която показа сериозен отпор

32

Анонимен

преди 3 години

Великобритания отнема лицанза на Беларуския превозвач Белавия да лети до и от страната. Международната агенция за въздухоплаване издаде препоръки да не се лети над Беларус. Сега Путин ще трябва да се бръкне още по-дълбоко, за да компенсира финансовите загуби на Беларус. Хубаво е, когато парите на диктаторите се използват не за икономика, а за лични развлечения. Така затъват още по-бързо!:)))

31

Анонимен

преди 3 години

Лукашинко и Путин няма ли да се оттеглят и да живее най-накраь като нормални пенсионери. Докога някакви дядки, които вече миришат на пръст ще държат целия свят в напрежение. На тях така или иначе не им остава много, да не говорим, че скоро ще са във възраст, в която няма да разбират нищо, ама целият свят ще им сърба попарата.

30

Анонимен

преди 3 години

Няма връзка с Главния мозък.

29

АнонимеН

преди 3 години

ЩЕ УПРАВЛЯВА ДОКАТО НЕ МУ СЕ НАЛОЖИ ДА ИЗБЯГА ПРИ ГОСПОДАРЯ СИ, ЩЕ СТАНЕ ЯНУКОВИЧ НОМЕР 2!