212

Shark

преди 3 години

Сигурно са ги дали да ги проверяват писачите от този сайт. Още в първото изречение имате грешка - ШЕЙСЕТ!!!!! пише се ШЕСТДЕСЕТ!!! Масово цари неграмотност!

211

Лена

преди 3 години

Писала ги е някоя от калинките на ГЕРБ.

210

Пфффф

преди 3 години

Некадърни, безхаберни и блейки - всичките, през които е минала тая иначе помпозна грамота.

209

Анонимен

преди 3 години

Самият Минеков е калинка, станал професор, благодарение на баща си - комуниста "проф." Минеков. Така става, когато те правят министър, защото си хвърлял яйца и домати по административни сгради.

208

M.I.C.

преди 3 години

Те са 5 думи на тези грамоти, че и със смислови грешки. За това се изисква талант. Тоя, който ги писал не чел. Този, който го обработвал на компютър не чел. Този, който ги е отпечатвал не чел. Този който ги е раздавал не чел. Уникално. Българска идилия :)

207

ДДРОнег

преди 3 години

Издържаме калинки и криминалинки ...

206

Дидо

преди 3 години

От ерата на Васил Левски мечтата на по-голямата част от народа е да види страната ни независима и свободна но как да стане кажете с просто и продажно управление това е невъзможно.

205

Езиковед

преди 3 години

Добре, че не е раздавал ковчези и въжета за бесилки !

204

Анонимен

преди 3 години

Около 100 документа с имитиран подпис на Бойко Борисов е установила прокуратурата. Това съобщи говорителят на Софийската градска прокуратура Маргарита Немска пред bTV. Разследването за над 100 общински имота в София, откраднати с фалшиви подписи, печати и документи, започна през 2008 г. след случая с брата на зам.-шефа на ДАНС Иван Драшков - Петър Драшков, взел терен с фалшив подпис на тогавашния кмет на София Бойко Борисов.

203

Драго

преди 3 години

АЙДЕ БЕ, ТЯ ДЪРЖАВАТА СЕ РАЗПАДА, ОТКАК МРЪСНИТЕ КОМУНИСТИ ВОДЕНИ ОТ ФИГУРАНТА ДОЙДОХА НА ВЛАСТ, ТЕ ЗА ГРЪМУТИТЕ СЕ ЗАГРИЖИЛИ (ЖАЛКИ, ДРЕБНИ ДУШИЦИ).

202

ПроСоТо

преди 3 години

Никъде няма изисквания министъра на културата да е грамотен.Сигурен съм,че и предишния министър не може да чете.

201

До боклука на ...

преди 3 години

Вие,защо пишете с големи букви?Смятате,че така ще наложите мнението си?Е,бъдете сигурен/на/,че напразно обиждате!Впрочем,вие само това можете,дребни, и завистливи душици на интриганти.

200

*/*

преди 3 години

В българският правописен речник такава дума като шейсет ...няма.Има шестдесет ,но колкото и разбирачите да ви твърдят ,че шейсет е ДУБЛЕТНА ФОРМА,то в правописния речник тсъства раийш ли.*** пак е на амбразурата да брани Бойчето и сие.

199

MEN

преди 3 години

И 24-и май, така не се пише...

198

Анонимен

преди 3 години

Работата на министъра не е да проверява коя герберска калинка умишлено или от неграмотност е сътворила това.Затова,изриване до дупка.

197

оффффф

преди 3 години

Сигурно той лично ги е писал !

196

izh

преди 3 години

Комунисти, сър. Тъпички, нагли, но с добър апетит

195

анонимен

преди 3 години

Минеков е сбъркал професията, наместо слаб скулптор можеше и трябваше да стане щангист с тия физически заложби! Абаджиев щеше да направи от него супершампион! Само да видите как разнася на рамо Мичето Филева-Капон/ жалко, че ДНЕС не допуска фоторафии и картинки от коментатори/!?

194

по този повод

преди 3 години

Спомням си една сентенция от 60-те на ланшния век, когато бях ученик:"У нас всеки работи това, което не му е работа и ни упраявляват тези, който нищо не разбират!"

193

Анонимен

преди 3 години

Този получи минестерство като награда за протестите които води, Това Изберателя ГО вижда и ще бъдат наказани без да им връщаме доматите