80

Анонимен

преди 3 години

Атомни бомби за оглупялото и алчно човечество !

79

Анонимен

преди 3 години

Срив, срив, колко да е срив: -30% в последния месец и +100% за последните 6 месеца. Това определено НЕ е срив, а слаба корекция. Срив е когато един актив, който няма никаква реална стойност (точно като бития кон и хилядите му деривати) достигне пазарна цена $0 или с други думи 100% спад.

78

MaйMyнaтa

преди 3 години

До 97.8Некои са го прескочили тва ниво эа което говориш, ама ти от де да энаеш...гaню

77

очаквана

преди 3 години

корекцийка във вълна 4 след откачената помпа без никакви откати до 60 хилкипригответе кошниците на ниво 21-25 К !п.п. лудост е да купуваш "нещо" което е по-скъпо от от 99.99% от всички акции!кой нормален ще купува с 4 нули отзад , с надеждата, че ще се появи по-луд от него на когото да го продаде по-късно ?!битият кон е "изкопан" на 80% от тези, които са го измислили ... всички знаем кои са те!

76

Анонимен

преди 3 години

Г а н.ю. цен з у ри рах а по-долу

75

Анонимен

преди 3 години

*** е лаик, но за сметка на това с голяма уста и ще те надплюе с лекота. Не разбира нещата, но се изказва с голямо самочувствие. Това е технология, която си има мястото, но не е за масовия българин. Ние сме на ниво мандри и ниви още.

74

Sostin

преди 3 години

Еми то тая игра не е за лаици, то трябва да си попрочел да си попроследил нещата, графиките и да не се алчиш много. Наш *** видял че цената е над 50к и айдеее, юруш на маслините. То се знае че ще има корекция и то голяма и всеки разумен човек не би купувал на най високата цена в историята му.

73

Анонимен

преди 3 години

До sostinАко си ги имал както казваш от преди покачването и достигането на цена от 50 к ок,намазал си. Ама нали се сещаш,че има такива които са ги купили на цена 50 к и сега са загубили близо 20 бона. Тъй че за мен това по нищо не се различава от акциите. До един момент печелиш,после някоя голяма риба изведнъж продава и всичко се срива. После друга голяма риба купува и цената се качва,след време продава и пак пада. И малкият човек трябва да се да нацели точния момент кога да купи и продаде.

72

е да де ама..

преди 3 години

добре де как от този "въздух" и пирамиди и "нищо" изкарах 60 хиляди за 9 месеца...аз лично нямам против криптовалутите

71

sostin

преди 3 години

На умниците дето идея си нямат за какво иде реч само ще им кажа , че въпреки срива от близо 50 процента, биткойна за последната година е 308 процента нагоре. Така че пиите си парцуцата там, псувайте си жените и не се занимавайте с неща от които нищо не ви разбират кратунките.

70

баба Гицка

преди 3 години

Ужас, ойдоа ми биткойнитИ!

69

Анонимен

преди 3 години

Така и няма да разбера как работи това чудо, как е възможно след изказване на некой луд цената да се вдигне или падне???? муахаах Това само доказва пълната ненадежност на "продукта". Мъск не е финансист. Все едно утре някой продавач на бонбони да каже, че парацетамолът не е ефективен при главоболие и цената на парацетамола да падне. Безумие и подигравка с всички.

68

Гербер

преди 3 години

При радеф е така!

67

Анонимен

преди 3 години

Ти, 72 я кажи къде инвестира твоите милиони досега, не ми разтягай локуми.Колко кинта си инвестирал в нещо, освен в картинки на монитора?Кажи да знаем.

66

oтCиднейAв$тралия

преди 3 години

Че той пада вече цяла седмица и 13% бе първия ден още. От гогава си пада с 7-8% на ден, вече е 50% от 60k на 30к. Ама тия ал6ански реотани ако някой разчита на старите им манджи до сега да е фалирал от "новините" им

65

До 71

преди 3 години

Инвестират в каквото искаш. Остави нас балъчетата да инвестираме в продукти и услуги, които хората ползват ежедневно и са им от жизненоважно значение, пък ти прави милиони от криптовалута. И още един съвет, щом нещо ти казват, че е супер добро, че със сигурност ще спечелиш много и че сега и само сега е момента, трябва да се замислиш дари е така и защо някой ще иска да те прави милионер. Карданото го знам откакто беше 9 стотинки, ама я ми кажи, ти колко често пазариш с кардано?

64

Анонимен

преди 3 години

Хора, не бъдете злобни. Аз започнах 2017та година. Сега имам над милион в крипто. Да доста загубих от биткойн за миналия месец, но не съм инвестирал само там. Кардано е бъдещата валута.

63

Анонимен

преди 3 години

И на мен не ми достигат за едно Мазерати, ти за катъка си заплакал.Всеки с грижите си.

62

Мнение

преди 3 години

То ако струваше нещо мутрата нямаше да пълни чекмеджетата с пачки и злато а щеше да ги пълни с биткойни!Може да е прос ама не е глупав!

61

Анонимен

преди 3 години

Бивши абитуриенти сме.