63

Анонимен

преди 3 години

Начинът за спиране на епидемията се знае - както направиха в Китай, Австралия и още няколко държави. Проблемът е, че това трябва да се направи едновременно в целия свят, за да има ефект. Иначе вноса на заразата от чужбина ще продължава и тогава наистина само ваксините може да помогнат.

62

хахахах

преди 3 години

как се промени наративът....т.нар. конспиратор убеждава про ваксър да се ваксинира с ковид ваксина заедно с цялата рода, а про ваксърът не ще и пише минуси....айде, бе, ваксинирайте се проваксъри. -20% требе да стане уравлението. Бил не търпи изключения - това е заповедта на ДР (истинските конспиратори знаят кой е той).

61

До 62

преди 3 години

Липсва ти здравия разум.

60

До 69

преди 3 години

А ти и цялото ти семейство отидете на парти за заразяване. Да не забравиш и децата, за да може след като изкарат вируса, да не могат да имат деца. В никакъв случай не се ваксинирайте, че ще ви управляват като роботи чрез 5G мрежата и ще ви внушат, че Земята е кръгла, а не плоска, както си знаеш.

59

Анонимен

преди 3 години

Очевидно е, че някои хора са уверени как ще се спасят единствено посредством ежегодно инжектиране с експериментални генни терапии които унищожават антителата (това по данни от Червения кръст, да не кажете че е конспирация). Та на тия хора мога само да пожелая късмет.

58

Анонимен

преди 3 години

До ???Много добре те разбрахме. Сега се ваксинирай спокойно, да не забравиш всички роднини над 60 г. и им покажи статистиките си и сметките си. Кажи на баба си, че шансът й да умре е 20% и я ваксинирай. Децата също да не забравиш, нали ги водите суперзаразители. Нали знаеш, че ваксината не пази от заразяване и заболяване. Ваксинирай и тях, за да подкрепят ваксинацията на възрастните ти роднини. Сполай ти, друже!

57

До 66

преди 3 години

Има статистика на сайта на НСИ. Смъртността от грип през последните 15 години преди Ковид-19 е между нула и 0,4 човека на 100000 души население, което за България е между нула и 28 човека на година. Излагаш се.

56

Анонимен

преди 3 години

ха ха така ли добре.. ами ще му отворим ..Аман от тая мафия наречена СЗО лекари фармация която държи хората под контрол като ги лъже и им внушава негативна енергия като ги убива физически с лекарства.Нов световен ред! Бил Гейтс лаборатории ваксини и един след друг пристигат вирусите не могат да смоганат с чартъра. БОГ Е ЛЮБОВ !! КОЙТО ЖИВЕЕ В БОГ И Е В НЕПРЕКЪСНАТА ВРЪЗКА С БОГ Е ЗДРАВ!~

55

Анонимен

преди 3 години

До ??? А каква е вероятността човек над 80 г. да почине от който и да е сезонен грип в историята? Не много различна. Направо същата, май.

54

Койчо

преди 3 години

... стрино Гломб, изолирахте ли най-сетне вирусО, бре...?? кВи нови щамове и мутации ви гонят, като оригиналниЯ вироС не е определен, следвайки "постулатите на Кох".АКО СТЕ го направили, искрено ви поздравявам... получавате награда от 1 500 000 евраКА,.Странно ЗАЩО от година НЯМА желаещи да захлебят. Бъдете ВИЕ първата в света да открие вирусО. Ако ли не, ВИ считам за лобист на Биг Фарма, работещ срещу интересите на род и Родина и за такива каТ ВАС-рано или късно, но ще има нов Нюмбергски триб

53

До 62

преди 3 години

Забрави да кажеш, че Земята е плоска докато си развиваше конспиративните теории. Как можа да пропуснеш?

52

???

преди 3 години

До 62 ****** Май нищо не си разбрал Смъртността е основното и то смъртност по възрастови групи. Май не схващаш, че има разлика при човек на възраст над 80 години, който има 20% вероятност да умре ако се зарази и пещери човек на 20-29 години, при който вероятността е около 0,1%.

51

Анонимен

преди 3 години

До ???разбрах те. слагай смело ваксина тогава, щом си убеден/а, че това е смъртността и това са рисковете по групи. набождай и цялото си семейство, заедно с децата. дано сте защитени и се успокоиш, че нещата ще са ок за вас. останалите ще му мислим. не се тревожи за конспираторите. с най-добри чувства е това. имам приятели, дето избраха пътя на експеримента - личен избор е.

50

???

преди 3 години

До 55 ***** Тази статистика сам си я направих на базата на около 1/3 от смъртните случаи в България. Забрави за твоите конспиративни теории! Оня ден казаха, че 80% от починалите са на възраст от 60 години нагоре. Ами смятай, колко са заразените от 60 години нагоре, колко са 80% от починалите и колко процента от заразените над 60 години са починали. Всички тези данни ги има.

49

славянин

преди 3 години

Освен в израел вече и всащ има десетки случаи на миокардит сред деца и юноши след поставената ваксина!

48

Анонимен

преди 3 години

Точно така е. Голяма лъжа е т.нар. пандемия. Вирусът е направен в лаборатория, неслучайно има ХИВ вътре - да разрушава имунната система на заразените. Свинският грип беше много по-брутален щам от това (пак направен), но тогава им спряха пЛандемията. Нека си спомним скандала със СЗО тогава. Приятели лекари в спешното като се разболяха, категорично отказаха да влязат в болница, защото знаят, че протоколът не е за излекуване. някои караха по-тежко вируса, но останаха у дома.

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен И мои двама 70+ годишни роднини преболедуваха ковигрипа, единият е със сърдечни проблеми заради които периодично лежи в болница, другият е с хронично заболяване на белите дробове. Както си карат всяка друга година норми-грип, по същия начин тази година ковигрип. В къщи с антибиотик. Голяма е лъжата за ковид, но част от хората отказват да се събудят

46

Анонимен

преди 3 години

Който го *** по главата нещо свързано с Индийската Лъже-Страшна-Мутация, да погледне данните от Индия... От пети-шести май до днес всеки ден са все по-малко новозаразените, като до днес разликата за ден е близо 45% надолу. Активните случаи просто стремително намаляват, от четири милиона преди седмица са 2.8 милиона днес. И това е страна с 1.4 милиарда жители. Двадесет и три милиона и половина са преболедували и оздравяли, а 300 000 (1%) са починалите. Къш, Гломб.

45

Анонимен

преди 3 години

До ???Тази статистика е измислена и спусната от пропагандната биг фарма , за да ви е страх и да се ваксинира стадото. аз пък ще ти кажа друга от живия живот - как хора над 75 с два инфаркта и диабет изкараха грипа наречен коронавирус (в него има и ХИВ елементи за разкош) на антибиотик у дома. даже нямат и постковид проблеми.

44

ЦИНИК

преди 3 години

Ям,пия-ей тия три неща ! Ич ми не пука за вирусо.Индийскио щам да фане нащте политици !