68

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Причината за спада на заболели е това че вече значителна част от населението го преболедува явно или без да се тества. Бойко може да е упрекван за много работи, но трябва да сме му благодарни, че не затвори държавата по примера на останалите. Така краят наближава за нас, а другите не могат да се похвалят със същото. Мерките и социалната изолация свалят имунитета. Ваксините са ерзац продукт и самите производители казват че не предпазват от заразяване.

67

Отново внушения

преди 3 години

Както винаги, в изказванията си този човек се опитва да внушава определени неща, в повечето случаи неверни, без да поема отговорност за казаното.

66

Хахаха

преди 3 години

Демек още едно потвърждение, че става въпрос за по-сериозно грипче и трърденията за "смъртоносния вирус", "пандемията", "края на света" и т.н. са само политико-икономически за отнемане на свободите и собствеността на хората и налагане на така наречения нов световен ред. Айде нахлупете си по още 3 маски. Конспирация, а?

65

Иво

преди 3 години

Първото и най-важно нещо за да си Успешен е да обичаш работата, която работиш! Или аз не съм разбрал (едва ли обаче), но във всяко изречение което прочетох лъха неприязън към заеманата длъжност и системата. Какво може да направи един човек, който не обича (следователно не разбира) работата си? Отговора оставям на всички нас!

64

Анонимен

преди 3 години

В Гърция е по-топло, а имат 10 пъти повече заразени дневно. Прав е, че всяка епидемия има начало и край. А ограничаването на нормалния живот, както в Гърция забавя края. Докато ковид не премине през всички няма да изчезне

63

Анонимен

преди 3 години

Пазете се и се лекувайте, но не ходете припроф. Николай Габровски - Пирогов или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ от болница Медикал парк.Това са изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви хора Ще ви осакатят.

62

Хахах

преди 3 години

"Затоплянето е причина за по-малкия брой заразени" - Тоест ГУСИНА казва че от лекарите и ваксините няма никаква полза. Може и без тях. Природата си върши работата."Когато времето е по-топло, хората са предимно навън и се заразяват по-трудно." И сигурно затова затова запряхте хората по къщите и не им давахте да излизат 1 година. Даже им забранихте да ходят в планината и патрулки пазеха пътя към Витоша да не би някой да избяга в гората и да се спаси от кобито.

61

Анонимен

преди 3 години

Значи все пак има и ползи от глобалното затопляне. Ще ликвидира кобито.

60

Анонимен

преди 3 години

50 IQ

59

Наивен

преди 3 години

Още малко и ще повярвам. Звучи ми като онази пропаганда :- Върнете се емигранти в БГ селата, ще получите еднократна помощ в размер на 300 лв. Да се смееш ли, да плачеш ли? Ако не беше трагедия, щеше да е комедия, нали? Ей, тези управляващи наистина ни мислят за оФце .

58

Махай МАСКИТЕ

преди 3 години

Махай маските за българи..Трябва ЗАБРАНА за чужденци да ВЛИЗАТ в Ресторанти и дискотеки. Всички ЧУжденци да НОСЯТ маска НАВСЯКЪДЕ , Дори и на ОТКРИТО, за да НЕ ни заразяват.. Дори и ФУТБОЛИСТИ- като Сисиньо , Роберта, Дий Бост. Ако искат да ядат и пият, нека си стоят в ХОТЕЛСКАТА СТАЯ.И да махнат АРАБСКИТЕ маски за българи..Нека чужденците се гърчат. Важното е ние, българите да сме добре. Щом чужденците са ВИНАГИ с маски, НЯМА кой да ни ЗАРАЗЯВА.Б.Борисов носеше маска да си СКРИЕ тиквата.

57

Анонимен

преди 3 години

Откриха ли го този вирус вече?

56

Леша

преди 3 години

Започват делата за престъпления срещу човечеството1000 адвоката и 10 000 лекари са подали иск срещу CDC, WHO и the Davos Grouphttps://humansarefree/2021/05/lawyers-doctors-lawsuit-violations-nuremberg-code.htmlНаесен всички хващаме винкелите и бухалките и мятаме революцията. Само на корони ще ми станете!

55

Леша

преди 3 години

Подготвят ви за есента, coрocoгнидитe.

54

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

"Ефектът от маските и дезинфектантите е малък, не казвам, обаче, че не трябва да има подобни мерки, поясни Кацаров."Поредното страхливо нищожество начело на МЗ. Няма топки да се опъне на международната медицинска мафия.

53

Анонимен

преди 3 години

Ако наесен се надигне ковид вълна и ни управлява същата тази реваншистка безхаберна компанийка, жална ни майка!

52

Анонимен

преди 3 години

naistina sa tragichni rezultatite. az ochakvah goliam oborot, golemi otcheti i golemi pechalbi za pr na kninova, za bsp. a to...edno nisto...

51

Анонимен

преди 3 години

Кви са тези хуморески и за миналото може да се направи ами не искаме а за бадещте не дранкате глупости не Мите главите на хората нема кой да ви се хващат на приказките всичко париааа

50

Веселинъ до 52

преди 3 години

Благодаря за достовернияткоментар,приятелю. Аз също съм убеден,че влагата е трамплина за усложнен грип. Ковид е усложнен грип. Пак ще повторя! Гъделичкането е мой метод за редовен вътрешен масаж,който възпрепятствува появата на дихателни проблеми. Помогнах на доста хора с терапията си чрез гъделичкане. Веселинъ егн 7112136860

49

Анонимен

преди 3 години

Поредната мижитурка от кабинета на РадефДа си истински министър се искат топки,а да си мижитурка само трябва да повтаряш опорките