372

Анонимен

преди 3 години

До 404Много добре знаеш ,що е то сърбоман ,не се прави на улав!Още не съм видял мъкедонец плюещ по България ,да признае ,ще сърбите са ги тепали и убивали ,за да не казват ,че са българи ,а прави сърби.Нещо което е било практика за периода 1913-1941год.Освен това казвате ,че за вас Сърбия вие най-големият приятел и от нея само добро сте видели.Лично ,аз не се учудвам ,защото няма случай *** да се върнал към християнството.

371

Реал

преди 3 години

За да може някой да ви открадне историята, първо трябва да имате малки чалго-българи:))))))))))))) и попитайте майките си дали цената е още две червени ааахаххахахахаххахах

370

Анонимен

преди 3 години

До 399Абе сърбоман мъкедонски нали ,,газдата" (сърбизъм) тоест чорбаджията щеше да тресне по масата миналата година покрай Коледа и Ние щяхме да клекнем и да ви пуснем да преговарят за членство ,пък то мина -замина и Нова година и Великден ,а вие все още чакате да кажем" ДА няма проблем ,да преговарят"?!Вервайте си колко искате ,че сте много важни и някакви газди щели да тропнат по масата и Ние ще се уплашим!

369

Зозо

преди 3 години

Да учат албански, ще им трябва :)))))))))))))))))))) ЕС скоро няма да видят.

368

Обективно погледнато

преди 3 години

Пендар, Учете го на шиптАрите езикот!Ке влезете у Европската уния като едно цяло сО вЕлика Албания.......Ахаааам, на там сте тръгнали.Надайте се!

367

:))

преди 3 години

До БългаринТипични нашенски селски тарикати!

366

Българин

преди 3 години

Тия искат да ни оправят във въздуха.

365

до ристе груйчески

преди 3 години

До Анонимен 393На теб къде ти е преводача,бе!?И каква работа имаш в ЧУЖД сайт?И какво ми се обясняваш?Пет пари не давам ни за македония,ни за австросицилия!И никой не го интересува обичате ли още тито или не!Беше ви казано в прав текст да спрете щуротиите и омразата!И до като не го направите подпис няма да има!Баси селските тарикати!Аман!

364

Анонимен

преди 3 години

393, македонски *** от, добре ти е промит мозъка.Само дето тези глупости си ги измисляте и си им вярвате в скапаната си република.Рано или късно ще падне и вашата Титовистка върхушка, ще лъсне на дневна светлина цялата истина - а за убийствата и терора на сърбоманите и за измишльотините от така наречената ваша "академия на науките" и всичко останало. Само дано да стане преди албанците да превърнат Македония в придатък на Албания, когато вас няма да ви има вече там.

363

Българин

преди 3 години

Браво. За нещо да сме единодушни.

362

А

преди 3 години

До А Съжалявам, но номерацията се мени и се надявам да се сети този, за който е отговора!

361

А

преди 3 години

До Анонимен 379 Сещаш ли се, че по това време тези земи, за които е говорил Путин са били български?По вашата логика може да кажем, че щом Филип Македонски е пременувал Евмолпия на Филипопол /Пловдив България/, то той е бил българин. Да, ама не! Та значи, по времето на Климент Охридски, Охрид е бил български град и азбуката е писана в България, независимо в коя държава се намира сега града! Та Путин правилно е казал, че азбуката идва от тези земи, но не е уточнил, че там е било българско!

360

Гуфу

преди 3 години

То па, ние пред Германия не поддадохме, че Меркел си го беше заложила в тяхното председателство да се даде старт на преговорите, да сега на Португалия ли? Идентитетот ви ни е се тая ако сакате Южно Марсианци се наричайте ама 1944 година. И язикот е на основата на български диалект пък тогава заповядайте у Европската уния. С Гърция 28 години и ние ке чекаме.

359

Анонимен

преди 3 години

Кои са Лисабон, че да ни поставят срокове?Всеки да си гледа неговата работа и проблеми, да не се бърка в неща , които не разбира. А по-големи комплексари от РСМ няма по света, така че са уникални, да се успокоят!

358

Анонимен

преди 3 години

как е тръгнал Хунту Радев ще ги вкара в Евросъюза те затова така очакват от Хунту правителството

357

Е !

преди 3 години

До ДипломатКак се отговаря на един досадник? Обикалят, като цветарки по Европа и си мислят, че представляват много голям интерес за някого! Вместо да се мъчат да се договорят с България, те ходят напред, назад да се оплакват и хулят, а очакват от нашите по- особено внимание! Мога да им препоръчам едно място, на което още не са ходили, а именно гр. Ереван, при Митрополит Датев Хагопян!

356

Анонимен

преди 3 години

380 Прогонените ученици на светите братя Кирил и Методий, които умират по пътя, се спасяват в България, са приети радушно, от българския цар Борис I Покръсгител. Той им осигурява всички условия, да просвещават населението, първо, българите, за целта на което,те преобразуват глаголицата, в кирилица, удобно, за българския говор.Превеждат за първи път, църковни книги от гръцки и латински и от България, те тръгват към другите народи, които ползват кирилица и приемат православието.

355

Анонимен

преди 3 години

380 Хайде, сега кажи, освен Византия, имало ли е друга държава и на каква територия се е простирала? Мога, да ти помогна цялата днешна територия на РСМ, по времето на Св братя Кирил и Методи, както и идването на техните ученици, е била в границите на България. Само тези две държави, няма друга. Учениците на Кирил и Методий, измъчвани и прогонени от великоворавския княз, намират радушен прием в България,творят, превеждат църковни книги, за първи път, в българските манастири,по волята на Борис I.

354

Анонимен

преди 3 години

Добре са тръгнали дано продължат в същия дух ! Аз казах хау

353

Анонимен

преди 3 години

Нека Заев говори с президента на републиката ! За по интересно