81

Математик

преди 3 години

Значи за 3 г. - 10 милиарда загуба за държавата ! А за 32 г. - 32 х 10=320 милиарда !!! А ако прибавим откраднатите милиарди от комунисти, царя, после пак комунисти + турци ......еееееех , Родино мила ! Ами, това не е държавата България - това е пещерата на Али Баба !!! Гербът ни - петолъчка+корона + фес !!!

80

Анонимен

преди 3 години

тая май е за сливенския затвор

79

Кака

преди 3 години

Корни каза ,че преди 4г. Е предупреждавала за тези пари,а министеро от Харвард рече ,че са натрупани последните 4г.Ама хора уточнявайте си съжденията бре!Май у Харварду не са учили за несъбираеми вземания,ама хайде!

78

Хемус

преди 3 години

Много приятно и хубаво семейство!Госпожата шефка на НАП,господинът на КНСБ!Така се живее с орлите!Иначе в НАП ходя да оглеждам мацките

77

р

преди 3 години

Тази госпожа взимаше огромни бонуси, но като шеф на НАП не осигури да държавата 10 милиарда. Това бездействие е за съд. Защо слугинската ни прокуратура не разследва хората на ГЕРБ, но нахлу в президентството? Предишната власт се беше самозабравила и трябва да понесе последствията!

76

Анонимен

преди 3 години

"Бившата шефка на НАП: Несъбраните пари са свързани с престъпни схеми!"-- а престъпните схеми с мвр, ако не са ги разбивали,и мвр е на заплати от бюджета, нали така. Т.е. българскиятнарод плаща заплати на хора в мвр, които не си вършат работатаи това не може да продължава до безкрайност.

75

Анонимен

преди 3 години

Eлементарни манипулации на проруската кохорта.Винаги има несъбрани задължения.Защо не кажат колко са събраните?

74

И глупаците разбраха

преди 3 години

че това е престъпна схема за крадене на държавата! Това са 10 милиарда и никой не ги е търсил!? Трябва до стотинка да ги издирят и ако се оправдават с давност, има затвор за такива! Сега е момента да им се разплете мрежата!

73

123

преди 3 години

Не вземам ничия страна но реално ако несъбраните суми са от схеми с ДДС и прехвърлянето на фирмите на клошари откъде и как НАП да събере сумата?Отписването е след изтичане на 10 годишна давност така, че реално тези задължение са действително от периода на тройната коалиция. Ако ще се търси някаква отговорност е редно да се проверят данните за несъбраните задължения с давност 3-8 години.

72

Само Питам:

преди 3 години

500-те милиона на Божков влизат ли в тия 10 млрд? Щото ако влизат - остава ни да намерим само още 9.5 млрд - 5% са намерени.

71

Анонимен

преди 3 години

Ехо ,работна що не взе данъците на Божков

70

Анонимен

преди 3 години

Да бяха 1000 лева да го преживеем, но 10 милиарда е престъпление. В България има ДАНС, прокуратура, НС и много други и да стоиш и да чакаш да измине срока е безобразие.

69

Анонимен

преди 3 години

Обвинения, обвинения, дела - няма! Затова ще си останем най-бедните!

68

Анонимен

преди 3 години

Най-страшното е - ни срам ,ни очи - гордо вдигната глава с чувство за недосегаемост !Е това е - Мафията си има държава ,а народа е стадо за доене и стригане !

67

НА ЖИВО

преди 3 години

В момента интервюират Божков. Гледайте на живо в тубата.

66

Анонимен

преди 3 години

Борисов завлече България с много Милиарди.Правеше се на Бай Тошо и свърши като Бай Тошо .След него капитализма в Българияще започне да залязва.Ще дойдат пак временната на пролетариата.

65

истина

преди 3 години

Докато има пари, ще има корупция.Никой в света не е победил парите.И най честния издигнат на позиция да разпределя пари, след няколко месеца се корумпира.Корупцията е заложена в гените. Всяко дете иска да вземе играчката на другото дете. Всеки възрастен иска да вземе парите на другите възрастни.

64

Гост

преди 3 години

Не забравяите, че и СДС окраде държавата !

63

10 Billion

преди 3 години

Това са пари от фирмите, които ДДС-арите прехвърлят на пияници и клoшари. Има клoшове с по над 100 фирми и ОГРОМНИ задължения. Нашата е вдигала рамене и ги е отписвала с лека ръка. БРАВО ***! ЯКА СИ ***!

62

Пешо

преди 3 години

Трудно и е опасно да събираш данъци от българския бизнесмен!Трябва доста кураж за такъв пост при условие, че държавата не ти дава гръб !