103

лекар

преди 3 години

като цяло професора не казва нищо полезно и съществено,освен че всява разкол и ненавист към мерките,които бяха едни от най-меките изобщо.

102

Анонимен

преди 3 години

Какво друго да кажа,като съм от ИТН.Пък и там няма друго мнение, освен това на.....

101

Анонимен

преди 3 години

Какво друго да кажа,като съм от ИТН.Пък и там няма друго мнение, освен това на.....

100

Ми, де да знам

преди 3 години

Младежо, обясних сравнително грамотно и спокойно как протече процесът при семейството ми. Дори погледнах поста си дали не съм проявил случайна вербална агресия. Не открих такава. Отдавам войстващата простащина на годините ви.

99

Язвителен до 110

преди 3 години

Честно ли сега се появи грипа в лабораторията ви? През май ??? В края на месец май ??? Егати! Тоя грип директно го е подвел GPS-а ! Обичайно е тук през ноември. За това и му викат "сезонен".

98

Оцелял

преди 3 години

До Ми, де да знамКажи на роднините на починалите, че няма проблем с Ковируса и всичко е измислено.....Ама, им го кажи в очите, и ще видиш как ще те разкъсат на парчета. Да, едни го карат леко, други тежко и остават със сериозни здравословни проблеми, трети умират, при това умират за дни и часове. Че нямаш милост към роднините на загиналите е ясно, но поне съвест имаш ли? Не вярвам, виж чалгарска простотия и селяшки бабиатлък видно имаш в излишък.

97

Абе...

преди 3 години

До ЯзвителенА, има си и грип. В нашата вирусологична лаборатория ползваме комбиниран PCR тест за грип и ковид. Вече имаме 30-40 регистрирани случая на сезонен грип А този месец.

96

Я, още един

преди 3 години

се прави на разбирач, па и професор

95

555 до 101

преди 3 години

Не става въпрос само до полиграфско изследване , а и до цялостно психо - физично състояние.

94

Ей!

преди 3 години

До До марковаЕй, Морков!Не ме интересува откъде си вземате пробите - от гърлото ли, от носа или от г-за.Без мое съгласие от децата ми никой нищо няма да взема. Ясно?Инак ще хвърчат зъби, сополи, глави и т.н.

93

Язвителен

преди 3 години

Абе какво стана със сезонния грип напоследък?!?! Нито един регистриран случай, а? Нещо ковида ли го изяде, а ???? Да не би да правим пари, а ? Щото ковида си е пара по клинична пътека!

92

Ей,

преди 3 години

къде беше ни, скапаняго, преди 1 година, когато никой нищо не знаеше за разпространението и лечението на Ковида??? Самовлюбена и некадърна мижитурке, много се взе на сериозно!!!

91

Ми, де да знам

преди 3 години

Изкарахме го в семейството всички. Малко повечко сополки, малко кашлюк-кашлюк при мен, ама аз съм пушач от 40 години. На 10 години запалих първата си цигара. Нито обоняние сме губили, нито вкус. Аз си жулих ракиите, жената не близва, че и е вегетарианец от 10 години, но нещо отчетлива разлика нямаше. Може би малко по дълго от грипа бяха симтомите, но това си беше.

90

И защо

преди 3 години

...и защо трябва да слушаме някой, който въобще не е лекар и не е излекувал нито един човек от каквото и да било?!?! Дори и себе си не можа да излекува!

89

Анонимен

преди 3 години

Много спокоен и адекватен човек.

88

До 95

преди 3 години

Общо взето, полигафското изследване влиза в по-широката част на образованието ми и отговорно твърдя, че е сравнително елементарно да се "излъже" полиграф. Разбира се, необходими са известно количество знания за принципа на действието му, но да, надежността му клони към 50%. Тия 95% дето ги развяват са просто маркетингов трик. И да, тривиално е, но нито една правосъдна система в света не счита полиграфа за надежден.

87

До маркова

преди 3 години

Тестовете за ковид в Англия на учениците са ДВА ПЪТИ СЕДМИЧНО. ОТ ГЪРЛОТО СЕ ВЗЕМА ПРОБАТА И НЕ Е НИТО БОЛЕЗНЕНО, НИТО СТРАШНО.

86

Майна

преди 3 години

Ами повечето хора си отидоха заради ПОДЦЕНЯВАНЕ на вируса, а не от надценяване!

85

Маркова

преди 3 години

До Анонимен Анонимнико, тествай си твоите отрочета по 8 пъти на ден. Чуждите деца не закачай!!!

84

О хо хо

преди 3 години

ПРОФЕСОР ЧОРБАНОВ НЕ Е ЛЕКАР!!! ПИШЕТЕ ГО ТОВА, ЗАЩОТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ!!!!!!!