106

Бедняк

преди 3 години

Първанов рядко се появява пред медиите, но и Плевнелиев напоследък не се е явявал да прави задълбочени анализи и да предлага стратегии. Жалко, дано отново се появи. Може би някой знае къде е той? А и Бойко ме смущава, той пък направо потъна в земята и неговите фенове са в паника. Някой да знае нещо за двамата?

105

Анонимен

преди 3 години

Румен Петков е криминално проявен ,, СЪДЕН Е ЗА КРАЖБА С ОСЪДИТЕЛНА ПРИСЪДА

104

дедо иван

преди 3 години

каквито избирателите, такива и политиците, за когото и да гласуваме сме си го заслужили...

103

Л9

преди 3 години

И жълтозъбия Гоце изпълзя, нали неговите агенти от ДС и неговите олигарси и мутри докопаха власта. Вярно през задния вход, ама ще направят всичко необходимо да назначат пенсии-некадърници отново на шефски позиции, да фалират няколко банки, да си разделят наличното в бюджета и да се само-похвалят какви специалисти са, например Спецов....

102

Анонимен

преди 3 години

Винаги бих гласувал за личност, никога за партия! Отвратих се достатъчно!

101

Анонимен

преди 3 години

И ти остаря, но не ти се вярва.....Давай път на младите, ново и различно от теб няма да научим!

100

полковник Колев

преди 3 години

В БГ нещата няма да се оправят докато не бъдат забранени всички партии и БГ да поеме пътя на независимоста от чужд диктат!?...БГ и българите може да бъдат прилично заможни.

99

555

преди 3 години

Според мен най-доброто което може да се направи за България е всеки избран за депутат независимо от коя партия е , да минава задължително на полиграфски изследвания( детектор на лъжата ) и психо-физиологични изследвания . Само така обществото ще бъде сигурно , че депутатите не са меркантилни , лъжци и с особено вредни за особено отговорната им работа отклонения. И да не се приемат от тях оплаквания за накърняване на човешките им права и недоказани достойнства.Мисля ,че това го има при митничари.

98

Събудете се! 04

преди 3 години

Да, така са подготвени нещата, че Доган, който всъщност прави демонтаж в страната, да управлява следващите 4 години. Подготвя се контролиран вот, затова им трябва ха машините и секциите. Бързо се обезглавяват държавните структури и се назначават кадри на ДПС, буквално навсякъде. Кипи ентусиазъм, икономическото иго е въпрос на дни! Партиите и населението сякаш спят. Патриотите мълчат, бавят коалицията, а порциите са в пълен ход. Народе, събуди се или падни в турския капан, както преди векове!

97

Анонимен

преди 3 години

Този е един, които помогнаха на Тиквата да се задържи на власт толкова години, тъй че да вземе да млъкне. В един от предишните парламенти даже неговата партийка АБВ влезе участваше в управленето заедно с ГЕРБ..Да заминава да си харчи държавната пенсия

96

Анонимен

преди 3 години

Целта е служебното на Радев еднолично да ни налага руските интереси.

95

блок

преди 3 години

Как все такива *** си ги избираме, с манталитета на малкия човек, който като му напълниш купичката и ще ти оближе краченцата...За тези национални идеали и гордост няма. Само как да събере повече парички в тайните сметки, пък другите кучета ги яли. За тях истината е, че нищо не може да се направи срещу Р усия и по-добре да влачим от там , отколкото накрая нищо. Продажна *** с партиен билет. Трябва да ги наврем в миша дупка, да не се показват от там.

94

дедо Ташунко

преди 3 години

Я как се е ухилил селянина от Сирещник. На кого и за какво се хили, не ми е ясно. Трябва да си скубе косите, че такъв отбор юнаци като него докараха държавицата ни на това дередже!

93

Анонимен

преди 3 години

Тоз много ухилен ми се чини. Няма кой да го захапе за неговите 80 000 000лв в КТБ ли? А далаверата с покупката за синчето му на СПА-Хотела? И още колко други знайни и незнайни далаверки на ру ската пасмина в БГ. Тези имат нужда от хранилка, а тя е в Политическия хаос, подобен на този сега. Мисли хубаво народе за кого ще гласуваш пак, щото тези червните се оправиха, ще имат и подаръци от Москва, а за вас един среден, както винаги.

92

оДговор:

преди 3 години

До ДА ВЕ !Плевнелиев е ПОД .........,ЧЕХЪЛ !

91

ДА ВЕ !

преди 3 години

Първанов - такъв , Радев - онакъв , а ПЛЕВНЕЛИЕВ какъв е , колко класи е ПОД...?

90

факт!

преди 3 години

Радев се оказа най-голямата железарка , последователен , образован , ИСТИНСКИ генерал , а не фалшив , и както се вижда сглоби кабинет от РАЗЛИЧНИ ПАРТИИ .Възстановява ДЪРЖАВНОСТТА , която до сега липсваше .СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ЩЕ Е НЕ ЗАВИСИМА , А НЕ ПОЛИТИЗИРАНА И НА КВОТИ , КАКТО ДО СЕГА !Животът налага промените !

89

Анонимен

преди 3 години

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ, НИЕ ЧАКАМЕ ДА НАЗОВЕТЕ ИМЕНАТА НА МАФИОТИТЕ В ПРОКУРАТУРАТА ЗА КОИТО ВИЕ С ЮМРУК АЛА ЧЕ ГЕ ВАРА ИЗВИКАХТЕ- МУТРИ ВЪН...АКО НЕ ПОСОЧИТЕ ТАКИВА ИМЕНА, ПРИЕМАМЕ ЧЕ ИЗЛЪГАХТЕ....

88

Анонимен

преди 3 години

ГАДЕВ Е ТОТАЛНО ИЗТРЕЩЯЛ- ОБЯСНЕТЕ МИ ИМА ЛИ ЛОГИКА В ТОВА И КЪДЕ Е ...ВЕРНОСТТА НА СЛУЖБИТЕ Е КЪМ БОРИСОВ НЕ КЪМ БЪЛГАРИЯ...А СЕГА МИ ОБЯСНИ ДРАГИ МИ РАДЕВ БОЙКО БОРИСОВ НЕ БЕШЕ ЛИ ПРЕМИЕР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И АКО СЛУЖБИТЕ СА ВЕРНИ НА БОРИСОВ ТОВА ПРОТИВОЗАКОННО ЛИ Е И МОЛЯ ПОСОЧЕТЕ ПО КОЙ ЗАКОН Е ТАКОВА....САМО АЗ ЛИ ВИЖДАМ КОЛКО ОТКАЧЕНИ ТВЪРДЕНИЯ СЕ ЛЕЯТ...

87

АЗЕ

преди 3 години

Оставете Радев , къде е бившият Премиер , ''най-добрият'' , ''най-можещият'' , НАЙ-РАЗПИЩОЛИЯТ СЕ ?