19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - Ще гласувам за тия които решат ромскияя проблем!..................................................................................................................................................................................Напразно се трудиш да се заканваш! Няма да дочакаме твоето гласуване!

18

Истината

преди 3 години

Аз , стария Джубадая и шерифа сме готови да даваме патрул с дилижанса по жп релсите. Имаме опит в гърменето на черни индианци от племето апахи

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - приравняване с тероризъм.........................................................................................................................................................Не трябва да се усуква, действието на джипcитaтa е тероризъм! Трябва да се въведе наказание каторжен труд!

16

Анонимен

преди 3 години

Ще гласувам за тия които решат ромскияя проблем!

15

българин

преди 3 години

Това си е направо като в Дивия запад - апачите нападат влака , ,,Железния кон" !! Даже вече имаха и Винету за вожд на племето !

14

Анонимен

преди 3 години

Ромейския башибозук е закриля от Брюксел и не им правят нищо и те стават все по нагли и агресивни

13

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Докато посегателства над обществени превозни средства, в които се возят цивилни се категоризира от закона като вандализъм, а не като ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ ще е така.Ама не им се пипа закона, щото бая цин ги ще влязат в затвора, а не бива да посягаме на любимците на депутатите.Пък и ЕС,БХК, Америка за България и прочие НПОта ще скочат, че не спазваме правата на хомо ман галус.

12

Анонимен

преди 3 години

А знаете ли в коя държава е най голяма раждаемостта ? Точно така в НАЙ ГОЛЯМАТА ДЕМОКРАЦИЯ Индия .Там се раждат по 67 500 деца на ден. Само за сравнение в България се раждат едва 170 и много скоро повечето ще са от индийски произход. Индийците много обичат ,,демокрацията,, и тя ги обича .Даже вицепрезидента на демократите от САЩ е от индийски произход ;) Тази заплаха се подценява но е напълно реална .

11

Винету ту ту

преди 3 години

Нападение срещу персонала в самолет е тероризъм, нападение срещу екипажа на кораб - пиратство, нападенията срещу пътнически влак са традиционни обичаи и културни особености на местните индианци.

10

Милан

преди 3 години

Огледално и ефективно.

9

реалист

преди 3 години

Особености на етноса и отсъствие на държавата

8

ДДРОнег

преди 3 години

До до пияница мистикГербаджийските *** са се развихрили яко и плюят яко по Радев и бсп-ту !***-а е отворил шкафчетата и раздава, щото се усеща, че май повече няма да го бъде !!!

7

ДДРОнег

преди 3 години

Чувам гласове

6

ДДРОнег

преди 3 години

По стар обичай, докато няма загинали при тези нападения, нищо няма да направят !!!Във всяка друга държава, това щеше да се води тероризъм и да се вземат веднага адекватни мерки !!!Ако това беше дело на Българи, веднага щеше да има арестувани !!!

5

Евроатлантик

преди 3 години

Трябва да се уважават евроатлантическите ценности ,така ще бъдем единни срещу дискриминацията по отношение на един онеправдан етнос.Такива новини тихомълком трябва да се пренебрегват.Те са предпоставка за дискриминация и не толерантност.

4

до пияница мистик

преди 3 години

Ти бавноразвиващ ли си? Можеш да си направиш елементарна справка в интернет и ще намериш лавина от нападения над влакове през цялото управление на Tyлyпa.Абсолютно нищо не беше предприето срещу това и сега берем плодовете на 12-те провалени години благодарение на едноклетъчния ти шеф.

3

Анонимен

преди 3 години

Ако тия не бяха електорат на герб проблема щеше да е решен до сега. Щом се увеличава и няма реакция от герб сещайте се за кого гласуват тия. Да не говорим за пакетите с ,,помощи,, и надписи ,,от герб,, има ги в нета ;)

2

Анонимен

преди 3 години

Не пипайте електората на герб. Идват избори .Нужни са гласопродаватели .

1

Анонимен

преди 3 години

Да обявят подобни нападения за терористичен акт срещу жизнено важни структури на държавата и да действат като израел- събарят къщите на виновника и цялата му фамилия до трето коляно.