355

Анонимен

преди 3 години

Бърз сондаж на Галъп интерншънъл болкан на 2 април каза, че Има Такъв Компот се очертава трета политическа сила с много близки резултати до ДПС в повечето проучвания, като фактор в това съревнование ще бъдат гласовете от чужбина.Но не бяха предвидили, че ще се задействат с покупките. Промо пакета беше като закараш 10 човека да пуснат за ИТН получаваш 150 евро. Хората чакаха да се вдигне летвата на 200 евро и обикаляха цял ден. Някои едвам успяха да гласуват от изчакване.Що не познаха? :D

354

Сата НАТО

преди 3 години

ГЕРБ трябва да се отърве от СДС ако иска да дръпне напред. Тоя Румен Христов е голям ***. Онзи ден си намерих в пощата една листовка от преди Великден, с едни сини яйца и вождът, глупашки ухилен. Ужасна работа.

353

Анонимен

преди 3 години

Тая агенция не даваше ли на Слави 4-5% преди първите избори ха ха. Опитват се да ви откраднат надеждата, ама са закъснели. Тези фалшиви соц. агенции си заминават с хунтата. Знаят го и затова са в истерия.

352

Анонимен

преди 3 години

Това са прогнози от сорта на Скалъп и приятели. Попитали 100 човека. Или айде-нека са попитали 800 или 900 човека.Дори и да си ги попитали-те не казват истината. Страхуват се хората да кажат кого биха подкрепили.Освен това хората (ако изобщо са попитани или както всичко друго в България се наглася да се вземат едни пари) променят нагласите си. Не могат да познаят какви ще са изборите дори и да попитат 2 милиона човека. С това машинно гласуване и Господ няма да познае. Всичко зависи от хакерите.

351

Напред към нищото

преди 3 години

До Анонимен 383: Не се знае кой ще е първи, но Бойко пак няма може да направи правителство. Ура!

350

да си припомним

преди 3 години

Според агенцията на Калоян Методиев на базата на последното изследване на РЕГО преди последните избори РЕГО даде прогноза, че БСП ще са първи.От твърдо решилите да дадат своя вот 28.2 % заявяват,че ще гласуват за БСП, 25.5 % за ГЕРБ-СДС, Има такъв народ 15.7 %, ДПС9 %, Изправи се БГМутри вън! 6.9 %, Демократична България 5.2 %. Всички останали остават под 4 %-та бариера. За това не вярвам на прогнози. Нито на Скълп, нито на Стъкмистикос. Това е пране на общественото мнение.Фалшиви са.

349

Време за промяна

преди 3 години

Дотук с Бойко и ГЕРБ. Кой първи, кой втори е без значение. Важното е кой ще направи правителство. И след тези избори никоя от другите партии в парламента няма да иска дори и да разговаря с Бойко и гербаджиите.

348

Анонимен

преди 3 години

Пак сме първи! Ура!

347

Анонимен

преди 3 години

Дайте ми 10 таблета и ми кажете какви точно резултати желаете да получите от "проучването"!! Хахаххахаха... Хора! Събудете се!

346

Анонимен

преди 3 години

Ако няма хартиена бюлетина не гласувам! Под диктовката на Тошко и компания си гласувайте. После ако спечелят ще получат войната която толкова желаят с президента

345

Анонимен

преди 3 години

Тия от Галъп може би могат да играят голф,но кога са познали резултати от избори?Винаги дават повече за БСП,сега и за оня ,мълчаливия дългуч.

344

Що червен Колю

преди 3 години

Дава 2% разликата е поне 10%

343

Първенец

преди 3 години

Вярно е, първенство на ГЕРБ е да краде за да е първа политическа сила.то суджук,то евра,то кюлчета та и патлаци.бравооо първенцииии.

342

Калъп Интернейшънъл

преди 3 години

Е на червените шамани.Само датата е вярна в проучванията им. Мдаа

341

Миро

преди 3 години

Борците за свободата на словото,които набиват години наред,че нямало нямасвобода сега мълчат и дума не казват в шоуто си за Бойко Рашков а продължават да се гаврят с Борисов и ГЕРП.Мръсни. ..ци.Трябва наистина да си лишен от всякакъв разсъдък,че да им повярваш.За съжаление и Камен Воденичаров излезе голямо ***.Пари,пари.Предатели

340

Дебили има ЯкУ

преди 3 години

Пак ще си гласуват за Излъгахме Тъпия Народ. Венсеремос и наздраве!

339

Анонимен

преди 3 години

Ще гласувам единствено и само тогава, когато видя в програмата на която и да е партия, промяна на формулата за пенсиониране! Мен лично само това ме интересува. Тежест трябва да има осигуряването и трудовия стаж. Това ме интересува!!! Децата ми са отгледани, много добре образовани и се грижат сами за себе си!

338

Анонимен

преди 3 години

Пак ви манипулират.ГЕРБ вече е в канализацията.

337

Анонимен

преди 3 години

И слави пак ще се врътне като срамежлива тинейджърка и така до края!!! И само за вас и само за вас и само за вас и само за вас и само за вас и само за вас!!!!!

336

До 369 Ама кво искат

преди 3 години

Извинете , но вие за умен ли се имате ? Я се погледнете в огледалото дали не сте вече транс ?