18

????1

преди 3 години

ВЕЖДИ РАШИДОВ Е В ПИРОГОВ/ ЗАЩО НЯМА НОВИНА ЗА ТОВА В КАТЕГОРИЯ КРИМИ???????

17

САМО ГЕРБ

преди 3 години

Вежди Рашидов е в Пирогов.Защо няма новина за това?

16

Доктор Шизофренов

преди 3 години

Докарайте ги в Карлуково , ние ще ги излекуваме тук от този страшен синдом.

15

Ваксин Ковидков

преди 3 години

доставям антидот за всякакви зарази, включително и за глупотевини - приемам авансово плащане само с койни -сеК,ви

14

Поп Грую

преди 3 години

Около Уайт хаус е бил забелязан мотоциклет "Иж Планета - 3" с кош, управляван от човек, удивително приличащ на Путин. В коша се е возил мечок с ушaнka, на която е имало голяяяяяма червена петолъчка. В едната лaпа мечокът е държал бутилка водка "Столичная", а другата лaпa - балалайка. От коша стърчало най-страшното руско оръжие: Невидимия гъзeн кол. Това е обикновен неокастрен кол, който мечокът забивал в *** на всеки американец. После американецът страдал, но се правел, че такъв КОЛ няма!

13

Ако разбирате

преди 3 години

То и в ДАНС има сигнали за този вид престъпление срещу Българи ама те още разследват щото апаратурата не била сертифицирана!Професор Г.Василев

12

Общо взето

преди 3 години

Скаларно оръжие или по известно като Електромагнитно оръжие! Вълните се изстрелват от спътник минават през антените на 4и5G операторите и стигат до мишената,преди това мишената е засечена през GPS на телефона на жертвата!

11

селтак с тумбак

преди 3 години

Ами щом само на тях им се случва - значи сами си го правят ... то голямата сложнотия са го разбереш. Най-вероятно с някоя техника за заглушаване си съдават сами проблеми и после някой друг им е виновен ;)

10

Анонимен

преди 3 години

Ние си имаме герберски синдром,вижте в "Афера" какво пише:НАБУТАНИЯТ НА ВАРНА ОТ РАДЕВ & СТЕФАН ЯНЕВ ВР.И.Д ОБЛАСТЕН СЛОЖЕН ОТ ПОРТНИХ ЗА ДА НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАТ ПОРЪЧКИ ОТ ТЪСТА! БРАВО, РАДЕВ &СТЕФАН ЯНЕВ, ПО-ГОЛЯМА УСЛУГА НА ЛАПАЧИТЕ И БОКО ТИК ВАТА НЯМАШЕ ДА НАПРАВИ!Вижте визитката на новия вр.и.д. областен управител на Варна, НАБУТАН НИ ОТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РУМЕН РАДЕВ И ПРЕМИЕРЪТ СТЕФАН ЯНЕВ:Петър Манчев е наистина много близък до ГЕРБ Иван Портних. Освен, че са съученици, заедно са работили в Гранд хотел Варна.Когато Иван Портних е избран за кмет през 20

9

Демократ

преди 3 години

Убиецът Путин ги е тарджетвал защото е диктатор който мрази демокрацията!

8

Анонимен

преди 3 години

Провалиха ли се САЩ и западната система по всички показатели?

7

Инсайдер

преди 3 години

Това не е Хавански синдром, а Targeted Individuals, просто дипломатите са мишени на техните служби!Тази технология я имат и БГ службите, за повече информация:Гешев, ген. майор Василев и някакъв Георгиев!Идеята на технологията е: ние можем всичко да ви направим,а вие нищо не можете да докажете!

6

Анонимен

преди 3 години

Това оръжие се нарича,хроничен мързел.Хора,които ги мързи дори през целия ден да си държат очите отворени,страдат от същите симптоми,даже при някои индивиди,тези симптоми се засилват до изнемога,и се стига до там ,че не могат да си мрднат и задниците от диваните или столовете.Иначе може да се смята,даже,че на някои от тях и звездите им говорят.

5

българин

преди 3 години

От поне 70 години Русия и САЩ казват,че военните им са виждали НЛО,че имат образци на извънземна техника.Да,ама не!И руските и американските самолети летят с керосин.Няколко хиляди километра и толкоз!И руснаците и американците лъжат!

4

Стар набор

преди 3 години

Четох, четох, четох статията и смятах да прекратя...но най-накрая стана интересно като изплюха камъчето, "че някои доказателства сочат Русия като вероятен виновник"... Е, най-после, успокоих се като научих тази отдавна очаквана новина. Добре де, амо щом има "доказателства", значи Русия е виновник, а не "вероятен", или не съм прав ?

3

Анонимен

преди 3 години

Американски шпиони но целия свят?!Това вярно ли е бе?

2

Анонимен

преди 3 години

Това са тия двамата от гру, Боширов и другия, пратени са от Путин в Америка с тайна подводница на кгб да атакуват биден

1

Анонимен

преди 3 години

Дайте статия за Стефан Янев. Той има хубави очи.