239

Анонимен

преди 3 години

Кога ли ще им свършат парите на ГЕРБ и ВМРО? Защото свършат ли им парите,ще спрем да виждаме техните грозни мутри по медиите.

238

anonymous

преди 3 години

До АнонименДо 264А вие можете ли да обясните защо Чехия и Унгария дълго време бяха пред нас по смъртността от ковид?Унгария дори и след одобрението на руската вакцина.Да не би там също министърът на здравеопазването да се е казвал Ангелов.Не бива да се спекулира с такива данни.Много добре се помни какво е било в Италия,Испания,Бразилия и какво се случва сега в Индия.Навсякъде ли са некадърници или причините са много и едната от тях е,че навсякъде не е лесно да се бориш с този вирус?

237

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ и ВМРО са най-анти-Българските групировки.

236

Анонимен

преди 3 години

Професор Ангелов да обясни ,защо сме първи по обща смъртност в Европа и втори в света за 2020 година.

235

Анонимен

преди 3 години

Аз предлагам да му отнемат незаслужено титла на Ангелов.Даже и доктор не искам да го наричам.

234

Анонимен

преди 3 години

Бита карта, да ходи да се гръмне, вместо да мучи по медиите.Що никой не го попита защо сме първенци по смъртни случаи от ковид?

233

До 252

преди 3 години

До АнонименКой ти прави възрастова пречка неграмотна,платена твар.Чети преди да пишеш глупости.

232

мръсни номера

преди 3 години

Няма да ви се получи,колкото и да плюете служебното правителство.Всичко правят хората както трябва,защото са умни и кадърни хора.

231

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчйиски доло доло

230

Анонимен

преди 3 години

Ей Ботокс де го Боко? Де го криете?

229

анонимен

преди 3 години

До безпартиен251Нали целта е изчегъртване на всичко направено от ГЕРБ,дори и на разумното и полезното.Вижте как само се равихря МВР шефът другарю Рашков.Сега да се подготвят учителите да върнат 100% увеличение на заплатите през последния мандат на бившите управляващи.Абе,страна на абсурди и чудесии сме...

228

Анонимен

преди 3 години

МЛАДИТЕ пътуват и ЗАРАЗЯВАТ .бабите и дядовците вегетират в панелките!

227

Анонимен

преди 3 години

КАК МОЖАХТЕ ДА СПРЕТЕ ПРОЦЕСА НА ВАКСИНАЦИЯ какви възрастови пречки правите?????????

226

безпартиен

преди 3 години

И така хората които пътуват работят имат повече контакти с други хора на практика ще им бъде тръшната вратата за ваксинация.Защо за бога?Не съм партиен член или симпатизант,но това е неразумно.Нали целта е колкото се може повече желаещи да се ваксинират?

225

срам няма

преди 3 години

По времето, когато командваше Тиквата и този с оскубаните вежди---достигнахме до първо място в света по смъртност от Ковид 19. И сега продължава да дава съвети---За какво ? за да задържим първото място по смъртност. Скрий се, срам нямаш!

224

Махай МАСКИТЕ

преди 3 години

Трябва ЗАБРАНА за чужденци да ВЛИЗАТ в Ресторанти и дискотеки. Всички ЧУжденци да НОСЯТ маска НАВСЯКЪДЕ , Дори и на ОТКРИТО, за да НЕ ни заразяват.. Дори и ФУТБОЛИСТИ- като Сисиньо , Роберта, Дий Бост. Ако искат да ядат и пият, нека си стоят в ХОТЕЛСКАТА СТАЯ.И да махнат АРАБСКИТЕ маски за българи..Нека чужденците се гърчат. Важното е ние, българите да сме добре. Щом чужденците са ВИНАГИ с маски, НЯМА кой да ни ЗАРАЗЯВА.

223

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.***

222

Анонимен

преди 3 години

Напротив - именно сега ваксинацията тръгва нормално. Както по света - с приоритет са рисковите групи. Досега беше хаос. Ангелов, скрий се.

221

Анонимен

преди 3 години

Ако наистина е вярна заповедта: Пон-Чет ваксинират САМО над 60 годишни и хронично болни (както се чете горе в ОЩЕ ПО ТЕМАТА), то значи, че имало и по-тпи хора от ГРOБКъде може да се види тая заповед, аз не съм уверен, че така е формулирано? Няма как да е вярно това. По-скоро е "с приоритет"

220

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"на практика с Ковид-19 и от Ковид-19 е едно и също"Доло Мотафчиски!