58

Деси

преди 3 години

Ердо, Ердо... забрави ли бате к'во сторихте тъдява преди няколко месеца в Нагорни-Карабах?! Кой даде дронове и оръжие на азерите за да избиват най-стария християнски народ?! То безочие ама твоето няма край!

57

ДАП

преди 3 години

До Анонимен Хахахахаха, я затваряй прозореца преди лягане. Спал си на течение

56

Мдаа

преди 3 години

А арменците какво да кажат?

55

Анонимен

преди 3 години

Папата трябва да те накаже тебе - ти превърна Ая София в джамия !

54

Анонимен

преди 3 години

Насаждат омраза между християни и мюсюлмани за да могат ТЕ да ни контролират по-лесно. За съжаление ЕС вече е тотално овладян от тях. Полуеврейката Меркел пусна бежанците по поръчение на влиятелни еврейски кръгове като Copoc. Не от хуманност, а за да се създаде етническо напрежение. Европа да се вастрои срещу арабите, а от там и срещу палестинците за да могат ТЕ да ги подложат лесно на геноцид.

53

ББ

преди 3 години

Русия,Китай и Турция са длъжни да пратят модерни армии в Газа,милиарди човешки същества очакваме елементарна Справедливост,САЩ и ЕС паднаха прекалено много...Човечеството н е преживяло и погубило Империи...Римската например...Милиардите божии чеда сме тук...Санкции за израел...спрете убийствата на деца в Газа,Русия,Кйтай и Турция...армии в Палестина,останалото са лъжи!!!

52

ББ

преди 3 години

До Тигърхаха...с какво ги въоражи...F ки ли прецизни убиващи невинни...за сплаване...службите им са перфектни с манипулацийте и лъжите...убеждават ви ,че дома ви е тяхна собственост,че земята напоена с кръвта на дедите ви им принадлежи...само защото хитлер ги е убивал,жертвите на фашизма...убиват като фашисти...САЩ и ЕС са съучастници и въоражават този фашизъм!!!

51

Тигър

преди 3 години

Реджепе,Кой снабди палестинците с оръжие?Май ти беше....

50

ББ

преди 3 години

До ислям=тероризъмпоредният зомбиран...няма религия която възхвалява убийствата,грбежите и несправедливостта,родени като Свободни хора,алчни,с власт,репресивни се опитват да ни отнемат Свободата...луди мечтаещи да са "господари",Капитан Петко най добрият му приятел бе ...турчин...мюсюлманин...Левски не го предаде...исляма...някоя религи..а алчни хора...за пари...и страхливци които се криеха докато го бесеха...Бог да ви е на помощ...бедни духом!!!

49

До 48

преди 3 години

Ама да ти кажа, много точно - и тримата една стока ! Само Тръмп беше наистина за мир - жалко, а и бензинът беше евтин по негово време !

48

Военен брокер

преди 3 години

До 25 години петрола вече няма да носи пари в пустинята и ще има още много войни в района.

47

Падаря

преди 3 години

Що ми се струва ,че теа ще дойдат насам със статут военни мигранти ако наистина не спрат конфликта...

46

Анонимен

преди 3 години

Ердоган разкритикува Бай Дън,че е продал на Израел прецизни оръжия на стойност 735 милиона долара.Явно се страхува защото Тръмп натисна едно копче и един ирански генерал се изпари заедно с охраната си.Бай Дън хич няма да го бави ако вземе много да говори.А може и Израел да свърши тази работа прецизно....

45

Анонимен

преди 3 години

А за кюрдите кой да накаже?

44

Хихихихи

преди 3 години

Не думай! Миналото лято се изгавриха със символа на християнството, сега бучат на папата!

43

Анонимен

преди 3 години

САЩ ЕС и Израел ще принудят всички мюсюлмани да се съберат около Турция тогава не виждам кой ще спре Турция.Ердоган е прав! Израел коли наред!Историята се повтаря не създава супер нова световна сила

42

Ердо

преди 3 години

Хуманиста!

41

Мюмюн

преди 3 години

Ердоган е прав.Израелското клане прилича на турското в България и Армения.Турция има да плаща много репарации за геноцита над поробените народи.Аллах ще ги накаже със страшни земетресения и цунами,ако не си платят касапницата!

40

А те като се

преди 3 години

Настаниха в Света София!?!

39

ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ

преди 3 години

А, защо да не бъде наказана турция заради клането в Батак ?