14

до момо

преди 3 години

братле, май не четеш написаното. това ваксиниране го урежда български патриот - д-р Милен Врабевски, а не нашата държава. Защо не се прави в посолствата - трябва да питаш правителството и външно министерство. ако въобще някога са вършили някаква работа срещу парите, които прибират.

13

нассси

преди 3 години

Да очакваме ли скоро ГОРЕНЕ на български сертификати за ваксиниране от "благодарните" ни северномакедонски съседи ? Просяците на Балканския полуостров . Изпросиха си територия от сърбите ... изпросиха си име от гърците .... сега врънкат нас да им подарим от историята си и да признаем зле научения от тях български език за техен собствен македонски .... Сега си просят и ваксини .... И ЗАЩО НА БЪЛГАРСКАТА МИТНИЦА ? Нямат ли си болници... поликлиники ... лекарски кабинети... ? Сигурно нямат.

12

Анонимен

преди 3 години

Първи ще дойдат тези, които палят българското знаме и хулят България.

11

Оня

преди 3 години

БРАВО!

10

son

преди 3 години

Да ги ваксинират в Националния Исторически Музей

9

123

преди 3 години

По един безплатен *** , и ги пускайте да си ходят в югославия, северна мЪкадония, бюрм, или на **** си.

8

София

преди 3 години

Цитиране на "Аз съм българче" срещу ваксина по избор - пфайзер, модерна или астра-зенека.

7

Момо

преди 3 години

Защо не се предлага тогава ваксиниране в посолствата ни?

6

Анонимен

преди 3 години

Щве ги ваксинираме и после ще тръгнат едни благодарности че сме ги ваксинирал с какво ли не, че сме ги карали да се унижават да търпят да ги боде с български инжелции а и кой знае с какво сме ги ваксинирали.. РСМ да ги ваксинира сърбия с руска ваксина

5

Lina

преди 3 години

И защо е нужно това? Че те са грамадна, велика държава със пластмасови статуи на всеки завой , едни ваксини ли не могат да си купят. А могат да горят български знамена и да пискат? Не - към необразовани хора подход няма . Въпросния филантроп си е хвърлил парите *** вятъра , има достатъчно каузи у нас, които заслужават подкрепа, преди Великата македония.

4

А така

преди 3 години

Паднаха ли ни най-после. Хаххахаха

3

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Да признаят българския си корен и...тогава,освен това да не ядат сръбска...наденица и да не пият сръбска...шльокавица.

2

Анонимен

преди 3 години

Тези които се ваксинират и нямат Българско гражданство, трябва веднага да получат такова ...

1

Анонимен

преди 3 години

Боже, Боже.... тия нашите политици толкова ли не разбират, че 95% от македонците ни мразят и взимат паспорти само заради келепира !?!?. 30 години минаха и пак се говорят глупости за братство и "две държави и един народ". Единственото, което трябва да се прави с ония от Северна Южна бановина е ВЕТО !!!!